Gość: Łodzianin Re: Karczma pod blachą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:57 Byłem ostatnio w Krakowie i los kazał mi znaleźć się w Karczmie pod blachą. Jestem oczarowany wspaniałą obsługą, rewelalacyjnym żarciem i urokliwym ogródkiem,macie we mnie stałego klienta jeśli tylko znowu znadę się w Krakowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
paolka002 Re: Karczma pod blachą 27.09.16, 13:29 Bardzo miły i przytulny lokal. Jedzenie smaczne w przystępnych cenach, miła obsługa oraz piękna lokalizacja. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą dobrze zjeść zarówno w gronie rodziny jak i przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
matu708 Re: Karczma pod blachą 09.10.16, 09:15 W karczmie bardzo smaczne jedzenie, rodzina jest zadowolona z wypadu na obiad. Jestem zadowolony i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratu Re: Karczma pod blachą IP: *.146.2.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.16, 18:36 wypadłeś tam z rodziną na obiad? ty na pewno z Krakowa jesteś? czyżby rodzina paolki i kingi? Odpowiedz Link Zgłoś
marlenaciekot6 Re: Karczma pod blachą 15.10.16, 08:18 Karczma pod blachą to najlepsza karczma:) pyszne jedzonko, szybciutka obsługa. Jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zadowoleni1234 Re: Karczma pod blachą 22.11.16, 15:27 To był świetny pomysł na niedzielne popołudnie. Sami oderwaliśmy się od garnków i daliśmy szansę profesjonalistom. To był strzał w dziesiątkę. Zjedliśmy pyszny obiad w przystępnej cenie. Teraz my możemy polecić ich pyszną zupę z podgrzybków wow!! i chrupiące placki ziemniaczane z gulaszem. W wyjątkową atmosferę wprowadza wystrój Karczmy. POLECAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw na klakę Re: Karczma pod blachą IP: *.limes.com.pl 23.11.16, 12:39 oho, "menedżment" tej knajpy wziął się do roboty i opłacił paru klakierów - żenada Odpowiedz Link Zgłoś