Dodaj do ulubionych

Karczma pod blachą

• Gość: Łodzianin Re: Karczma pod blachą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 17:57
      Byłem ostatnio w Krakowie i los kazał mi znaleźć się w Karczmie pod blachą.
      Jestem oczarowany wspaniałą obsługą, rewelalacyjnym żarciem i urokliwym
      ogródkiem,macie we mnie stałego klienta jeśli tylko znowu znadę się w Krakowie!!
    • peteen a obaj łodzianie z prądnika ? 24.05.04, 09:09

• paolka002 Re: Karczma pod blachą 27.09.16, 13:29
      Bardzo miły i przytulny lokal. Jedzenie smaczne w przystępnych cenach, miła obsługa oraz piękna lokalizacja. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą dobrze zjeść zarówno w gronie rodziny jak i przyjaciół.
    • matu708 Re: Karczma pod blachą 09.10.16, 09:15
      W karczmie bardzo smaczne jedzenie, rodzina jest zadowolona z wypadu na obiad. Jestem zadowolony i polecam
      • Gość: sratu Re: Karczma pod blachą IP: *.146.2.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.16, 18:36
        wypadłeś tam z rodziną na obiad? ty na pewno z Krakowa jesteś? czyżby rodzina paolki i kingi?
      • marlenaciekot6 Re: Karczma pod blachą 15.10.16, 08:18
        Karczma pod blachą to najlepsza karczma:) pyszne jedzonko, szybciutka obsługa. Jak najbardziej polecam
        • zadowoleni1234 Re: Karczma pod blachą 22.11.16, 15:27
          To był świetny pomysł na niedzielne popołudnie. Sami oderwaliśmy się od garnków i daliśmy szansę profesjonalistom. To był strzał w dziesiątkę. Zjedliśmy pyszny obiad w przystępnej cenie. Teraz my możemy polecić ich pyszną zupę z podgrzybków wow!! i chrupiące placki ziemniaczane z gulaszem. W wyjątkową atmosferę wprowadza wystrój Karczmy. POLECAMY.
    • mei3 Re: Karczma pod blachą 06.11.16, 22:16
      omen ale co z tego wynika?
    • Gość: paw na klakę Re: Karczma pod blachą IP: *.limes.com.pl 23.11.16, 12:39
      oho, "menedżment" tej knajpy wziął się do roboty i opłacił paru klakierów - żenada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka