Dodaj do ulubionych

Emmaljunga

03.02.12, 00:01
Watek do posiadaczek nowszych modeli, najchetniej tych ze skretnymi kolami (moze ktos ma ceroxa 360??).
Wiem, ze tempera_tura ma/miala scootera S. Jestes z niego zadowolona? Co na plus, co na minus?

No i mamula_to_ja ma/miala calego zielonego scootera. Masz moze jeszcze jakies fotki tego wozka? Patrzac na te, ktore wstawilas, jak zakupilas wozek, troche sie w tym kolorze zakochalam.

Chodzi za mna strasznie Emmaljunga smile
Obserwuj wątek
    • olus22 Re: Emmaljunga 03.02.12, 10:43
      Ja miałam dwie jedną edge drugą city jet ta miała skrętne koła i mam ją do dziś jest bardzo lekka w prowadzeniu mam jakiś taki sentyment do niej.
      • malenstwo2010 Re: Emmaljunga 03.02.12, 11:56
        ja miałam emmaljungę nitro city. Wkurzała mnie w niej trochę opadająca buda i regulacja podnożka (wiem że robi się to rzadko ale mnie to denerwowało ). Bolały mnie palce od tego metalu, który trzeba było mocno wcisnąć i w tym samym czasie przyciągnąć do siebie podnożek żeby go opuścić.
        • dima1312 Re: Emmaljunga 03.02.12, 13:54
          ja jakiś czas temu chciałam nawet wpłaciłam zaliczkę na scootera emmy i na szczęście było to w sklepie firmowym mogłam zamienić na inny model kupiłam wtedy Nitro city dla mnie scooter jest fatalny przy starszym dziecku oparcie fakt wysokie ale dół niziutko podnóżek zwęża się i nogi dziecka leżą na kołach nie poręczny,ja z Nitro byłam b. zadowolona skrętny i fajnie radził sobie nawet na śniegu i Ceroxa polecam ale miałam z nie-skrętnymi kołami
    • tempera_tura Re: Emmaljunga 04.02.12, 12:16
      Mam, używam Scootera S.
      Dla mnie prawie ideał z większych wózków.
      Płynie mimo że na pokładzie 13 kg (w innych nie dawałam rady), prowadze jedną ręką, zwrotny, rączka w końcu na odpowiedniej wysokości. Jedyne co mnie drażni to podnóżek, jest lekko pod katem i zakończony takim wywijasem co moze niewygodne jak nogi się wydłużą. Syn jednak nie narzeka, bardzo lubi nim jeździć (ma z 90cm i nogi na styk, co bedzie dalej zobaczmy) Nie wiem czy da się go jakimiś domowymi sposobami zdemontować.
      Jak chcesz odpowiedz na jakieś konkretne pytania to pisz, pomierze itd. W mojej galerii są jakieś zdjęcia. Możesz znaleźć wątek mój, chyba tam było wszystko pomierzone i poważone.
      • tempera_tura Re: Emmaljunga 04.02.12, 12:19
        Plus to oczywiście mega wygodne siedzisko, szerokie, głęboki i wysokie oparcie. Kieszenie w budzie które uwielbiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka