Dodaj do ulubionych

Oblężenie policji i mediów w rodzinnej wiosce k...

IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.13, 08:45
A sądziłem , że mają dość sympatycznego pedofila przebierańca. No proszę jaki to wybiórczo tolerancyjny kraj.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja21 Oblężenie policji i mediów w rodzinnej wiosce k... IP: *.uks.com.pl 02.10.13, 08:49
      wiadomości w tym artykule są juz nieaktualne, szkoda ze umieszczając ten artykuł 40 parę minut temu pracownicy Onetu nie zadali sobie trudu aby sprawdzić jego treść.... ks. Gil został odnaleziony wczoraj wieczorem przez polską policję.... od rana samego inne media o tym trąbią tylko Onet jak zwykle nie wie o czym pisze....
      • Gość: Nika Re: Oblężenie policji i mediów w rodzinnej wiosce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 16:20
        A Ty ogarniasz w ogóle gdzie i pod czym komentujesz?

Onet?
    • Gość: r. Oblężenie policji i mediów w rodzinnej wiosce k... IP: *.scansafe.net 02.10.13, 09:07
      "Nie wierzą w jego winę". Ależ to zakłamana banda, przecież wszyscy tam od lat widzieli jak księżulo objeżdża okolice każdorazowo w towarzystwie swojego "nadwornego haremu" złożonego z dwóch-trzech "ślicznych śniadych chłopczyków". Zemsta mafii, chyba za niezapłacone rachunki u chłopięcych prostytutek.
    • c.t.k Gdyby dymał ich dzieci-a to co innego. 02.10.13, 09:35
      Chociaż kto wie-moze byliby zadowoleni?.
    • Gość: qwe Re: Oblężenie policji i mediów w rodzinnej wiosce IP: *.usr.onet.pl 02.10.13, 09:39
      Jakiś tydzień temu Gazeta albo Onet pisał, że ksiądz przebywa w domu rodziców pod Krakowem. Dziś czytamy, że policja przeczesała (cokolwiek to znaczy) rodzinną miejscowość księdza i znalazła go w...domu rodziców. LOL
    • amber.chamber Re: Oblężenie policji i mediów w rodzinnej wiosce 02.10.13, 09:48
      "Rdzenni mieszkańcy mówią o sobie gołębiarze" - nie wiem gdzie Pan dziennikarz był ale widziałam raptem kilka gołębników, Modlnica leży obok Krakowa więc raczej osada rolnicza to to nie jest....
      "Bogaci mieszkańcy Krakowa"- to jest dobre, reszta mieszkańców to przecież śreodniowieczna biedota, żal się to czyta.
      Po pierwsze, nie rozumiem dlaczego media mają pretensję że wszyscy oszukują, nikt nie jest zobowiązany mówić dziennikarzom gdzie On jest, bo nie są policją,
      Po drugie jeśli byłaby mu udowodniona wina, pewnie już dawno zostałby zatrzymany, na razie tylko media "wydały wyrok" i ludzie którzy wierzą, co media podadzą... myślałam że to jednak kraj ludzi myślących.
      Jeśli jest winny, powinien dostać najwyższą karę z możliwych, jeśli nie to ciekawe czy kiedyś ktoś przeprosi jego rodzinę za nękanie i bezpodstawne oskarżenia...
      • aptekarz2 a czy ktoś przeprosi tych chłopaczków? 02.10.13, 10:30
    • Gość: gw Oblężenie policji i mediów w rodzinnej wiosce k... IP: *.multioffice.com.pl 02.10.13, 13:18
      Zabierać się z Modlnicy sępy dziennikarskie!
      Dziecka do przedszkola dowieść nie można bo się porozkładali!
    • Gość: kk Wina udowodniona . IP: *.matinf.uj.edu.pl 02.10.13, 14:49
      Powiesic go - oto przekaz mediów.
    • zgr-edo Policjanci przeczesali podkrakowską Modlnicę 02.10.13, 17:22
      nie prościej było zapukać do domu rodzinnego tego księdza i zapytać czy tam przebywa ?
      Nie odnaleźli poszukiwanego, tylko ustalili miejsce pobytu o którym wszyscy wiedzieli oprócz Policji.
      Jestem za humanitarną kastracją tego kiecmana, ale dlaczego media nękają rodzinę tego księdza ?
      Jaki rodzic uwierzy, że jego ukochane dziecko jest zwyrodniałym pedofilem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka