Dodaj do ulubionych

PETEEN czy to ty ?

11.08.04, 00:54
Urządziłeś dziś technoparty na Marszowcu?
Ponoć nawet w Witkowicach słychać!
Jak się nie odezwiesz w ciągu 5 minut to znaczy, że to TY!
Obserwuj wątek
    • seven Re: PETEEN czy to ty ? 11.08.04, 00:58
      wow, pewnie remiza drzy juz w posadach od takich rytmow:)))
      • zielonki Re: to ty ! 11.08.04, 01:01
        Czas mija. Napewno nie śpisz bo się nieda. Wiec podrygujesz tam w równym miarowym rytmie.
        • Gość: m.in nie macie tam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:16
          jakiejs zielonej policji??
          :)
          • zielonki Re: nie macie tam 11.08.04, 01:19
            My jednak jesteśmy tolerancyjni. Peteen musi się wyszumieć.
            --
            • peteen nie prowokuj... 11.08.04, 08:29
              bo dopiero zrobię solidną techno-dżampę !

ps. a ciebie i tak nie zaproszę...
              • Gość: 7 Re: nie prowokuj... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 12:34
                jak bedzie w remizie to i bez zaproszenia bedzie sie pewnie dalo wejsc ;D jak to w wiejskiej
                dyskotece, hahaha
                • peteen muszę cię, siódemka, rozczarować... 11.08.04, 14:10
                  na marszowcu nie ma remizy, jest tylko w centrum, a to już zupełnie inna
                  rzeczywistość...
                  • Gość: 7 Re: muszę cię, siódemka, rozczarować... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 16:40
                    sorry, az tak obyty nie jestem. chyba nigdy nie mialem okazji zwiedzic tego centrum, nie
                    spodziewalem sie nawet ze cos takiego jest! ale zeby remizy nie bylo? wszedzie jest, nawet pod
                    zabierzowem we wsi gdzie moj kumpel mieszka:))
                    • peteen Re: muszę cię, siódemka, rozczarować... 11.08.04, 16:41
                      chopieee, ja mam z osiedla marszowiec do cetrum 2 kilosy ! to jest dupna wis,
                      anie takie tam...
                      ;c)
                      • Gość: 7 Re: muszę cię, siódemka, rozczarować... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 16:50
                        kurcze, nie moge ogarnac tych okolic wokol zielonek, co gdzie jest i jak daleko! ale jakies
                        wiejskie imprezy na marszowcu musza byc, wiadomo, takie to glownie w remizie;))
                        • peteen Re: muszę cię, siódemka, rozczarować... 11.08.04, 17:01
                          marszowiec jest OSIEDLEM należącym do wsi zielonki, zatem nie ma remizy i nie
                          ma imprez (choć ma hotel), dżampy są tylko w centrum wiochy, tuz obok db 24 (z
                          bankomatem!)...
                          teraz to juz cie całkiem przykichało...
                          • zielonki Re: Tylko nie wiochy ! 11.08.04, 17:54
                            W każdym razie bliżej niż z Ruczaju, N. Huci itp blokowisk.
                            • zielonki A poza tym 11.08.04, 17:59
                              nie cały Marszowiec należy do Zielonek, bo tylko większość. Sklep, MPK,
                              wieżowce i podobne centra usłogowo-towarzyskie są już w Krakowie.
                              • peteen mylisz się... 12.08.04, 08:32
                                tylko slums (blok) leży w granicy miasta, cały marszowiec należy do zielonek...
              • zielonki Re: nie prowokuj... 11.08.04, 13:55
                Przykro mi ale nie gustuję w techno.
                • peteen ty w niczym nie gustujesz... 11.08.04, 14:11
                  a i na geografii się nie znasz...
              • Gość: Jumpler A dasz znać na forum GWK ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:41
                Jak już będzia ta techno-dzampa.
                • peteen to tylko złe języki ludzkie, pomówienia... 11.08.04, 14:47
                  w ogóle mnie tam nie ma
                  w ogóle nie wiem co to techno...
                  • Gość: Jumpler Kota nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:53
                    a myszy rajcują ?
                    • peteen o to toto... 11.08.04, 14:55
                      ale to na pewno ludność napływowa, przyjezdni znaczy, może letnicy z Krakowa ?
                      • andrzej_samson Re: o to toto... 11.08.04, 17:56
                        masz ochotę na chwileczke zapomnienia ?
                        • Gość: MICHAL ja mam, pisz MICHALGERSON@HOTMAIL.COM IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.08.04, 18:00
                  • zielonki Nie ma cię 11.08.04, 18:01
                    bo jeszcze nie doszłeś do siebie po techno-party! Chyba.
    • Gość: konopielka Re: PETEEN czy to ty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:05
      nie to ja:)
      • Gość: konopielka Re: PETEEN czy to ty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 19:25
        nie jednak to nie ja , bo ja nie lubie techno
        • terenia.nasweter Re: PETEEN czy to ty ? 11.08.04, 19:36
          Gdy Polacy zaczynają się budzić i otrząsać z niemocy, natychmiast wrogie Polsce
          i Kościołowi katolickiemu polskojęzyczne media przystępują do szkalowania osób
          stojących na straży interesów Rzeczypospolitej. W czasie ataków na najlepszych
          synów naszej Ojczyzny trwa zakrojona na szeroką skalę akcja deprawacji polskiej
          młodzieży !
          • zielonki TAK KOCHANIE 11.08.04, 20:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka