Gość: mona liza IP: *.autocom.pl 13.08.04, 23:10 CZy ktos z nimi wspolpracowal? Interesuje mnie ich nowa inwestycja i chce poznac doswiadczenia innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mupetman Re: BUDREM 14.08.04, 07:51 Był sporo wcześniej temat o tym deweloperze. Generalnie było tam, że nie bardzo dotrzymują terminów. Gdy zapytałem, kiedy będą gotowe puchatki przy Felińskiego, usłyszałem, że IV kw., ew. marzec 2005 bo to zależy od zimy. No niby prawda, ale to troszkę pole do nadużyć...w tamtym temacie ludzie pisali, że czekali jeszcze kilka miesięcy po ostatecznym terminie. A jeśli pytasz o inwestycje przy Felińskiego, to chyba nie warto, bo cena nie powala na kolana, do tego mieszkanie trzeba wykończyć (a Budrem raczej tego nie robi, choć niby można jakąś dodatkową umowę z nimi spisać) generalnie na własną rękę. Poza tym jest taki mały szczegół, że Felińskiego leży dokładnie wzdłuż torów do Batowic, którędy z Krakowa wyjeżdżają wszystkie pociągi zmierzające na północ (Kielce, Radom, CMK). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona liza Re: BUDREM IP: *.autocom.pl 14.08.04, 23:23 Znalazlam cos wczesniej ale odnosnie TBS. Co do pociagow to wydawalo mi sie ze te nowe bloki na gorce(powyzej puchatkow)sa juz wystarczajaco daleko od torow, zeby mozna sie skusic na mieszkanie tam. Nie wydaje ci sie ze cena jak na miejsce nie jest najgorsza? Bardziej zastanawiam sie nad tym czy proponowany przez nich rachunek powierniczy speli swoje zadanie. Nie wiem czy juz ktos kupil u nich w taki sposob mieszkanie? Teoretycznie bank powinien pilnowac terminow w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś