Dodaj do ulubionych

BASEN KRYTY w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 15:29
mam pytanie gdzie w Krakowie są kryte baseny czynne również w wakacje? w roku
szkolnym chodzę na AWF, ale tam do końca sierpnia mają przerwę...
Obserwuj wątek
    • Gość: greta Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:47
      moze na KORONIE?ale nie jestem pewna
      • bigadam Re: BASEN KRYTY w Krakowie 14.08.04, 19:27
        Korona to fakt, kryty basen i głeboki. Nie wiem czy obecnie jest czynny, ale chyba tak.
        Dawno tam nie byłem. Woda tam ciepła, ale ogólnie obiekt jest nieciekawy, wręcz odrażający (szczególnie prysznice).
        Chodziłem na basen do Skawiny (nawet fajny), ale mysle że basen w Myslenicach jest najlepszy basen, tylko że ostatnio bilety podrożały :(
        • Gość: ,, Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.08.04, 19:29
          oczywiscie ze aqua park
          • Gość: greta Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:57
            ale tam sikaja dzieci do wody..;)
        • Gość: greta Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:57
          wyremontowali go, ja tam chodzilam przez pol roku, w rzmach wf-u z uczelni,
          fajnie sie pływa, a jeszcze moze na rakowickiej jest basen wojskowy(kolo
          cmentarza) chodzilam tam i jest bardzo fajny i porzadny..
        • jaisis Re: BASEN KRYTY w Krakowie 18.08.04, 19:59
          Brrr, nie lubię Korony. Mogę chodzić ze szkołą na basen, ale tego nie robię, bo
          nie lubię. I okolica jakaś osiębła i zdrętwiała...
          • Gość: greta Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 20:34
            a mnie sie podoba!!!!!!!!!!!
    • Gość: mis Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: 62.233.183.* 14.08.04, 22:14
      Ekonomiczna. Ma tym razem w sierpniu otwarte. Polecam.
    • Gość: Gosiek Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.tpg.pl 18.08.04, 08:27
      Polecam nowy basen w Zabierzowie. Otwarty do 10-22, można przyjechać o każdej
      godzinie i bilet tylko 6 zł
      • Gość: Eva Re: BASEN KRYTY w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 23:11
        A gdzie jest ten basen w Zabierzowie? Latwo go znalezc ?
        Pozdrawiam
        Ewa
        • gosiak11 Re: BASEN KRYTY w Krakowie 19.08.04, 09:19
          Basen jest na ul. Kolejowej, przy szkole, za Urzędem Gminy. Jak się jedzie od
          Krakowa do Katowic to na wysokości Sklepu Witek tam gdzie rozbudowuja droge
          skrecasz na Trzebinię i jedziesz przez Zabierzów ul. Krakowska cały czas
          prosto. W centrum Zabierzowa będziesz miała swiatła, a po lewej kościół. Na ty
          skrzyrzowaniu skrecasz w prawo i ledziesz w stornę stacji kolejowej. Basen masz
          po prawej stronie.
          Na prawdę polecam. Pozdrawiam
          Gosiak
          • kru1 Re: BASEN KRYTY w Krakowie 19.08.04, 10:58
            Polecam też fajny basen na Ingardena AP - ale nie wiem jak teraz z nim jest.
    • Gość: pppp Re: BASEN POD GOLYM NIEBEM w Krakowie IP: *.autocom.pl 20.08.04, 11:52
      A czy w Krakowie jEST BASEN NIEKRYTY????
      • anax2 Re: BASEN POD GOLYM NIEBEM w Krakowie 20.08.04, 16:29
        Basenów niekrytych jest w krakowie kilka.np.na wiśle,w borku fałęckim,polfa,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka