Gość: Krakfan IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 12:19 Oby tylko wypaliło, a znów nie rozeszło się po kościach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_krakow Re: Za 3 lata będzie opera 29.03.02, 12:25 No i za trzy lata bedzie mozna mówić ze Kraków to miasto kultury... Wtedy to dołączy do miast z własną operą takich jak : Katowice, Wrocław i Poznań. Ale do stolicy kulturalnej to jeszcze daleko... Kultury jeszcze nie tworzą "Barany", Jama Michalika czy Świetlicki zresztą sprzedał sie Warszawie:) Bo kraków nie potrafi docenic swoich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakfan Re: Za 3 lata będzie opera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 12:32 O... pomyliłem się, za 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_krakow Re: Za 3 lata będzie opera 29.03.02, 12:44 Gość portalu: Krakfan napisał(a): > O... pomyliłem się, za 2 lata Myślę ze sie nie pomyliłeś jak mówią ze za dwalata to mozemy sie spodziewać 5 lat! Mnie bardziej interesuje kiedy zauwarzono po raz pierwszy ze Kraków nie ma opery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow_Mao Re: Za 3 lata będzie opera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 12:52 > Mnie bardziej interesuje kiedy zauwarzono po raz pierwszy ze Kraków nie ma > opery? W 1518 buraku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_krakow Re: Za 3 lata będzie opera 29.03.02, 12:58 To macie reflex! Na drodze ewolucji po 500 latach pojawił sie gen ktory jest odpowiedzialny za potrzeby wyższego rzędu Ale lepiej późno niz wcale! Moje gratulacje :) Pozdrowienia od Buraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Za 3 lata będzie opera IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 18:18 przez te wszystkie lata łożyliśmy na warszawkę i dla nas już nie starczyło Odpowiedz Link Zgłoś