Gość: iza IP: w3cache.* / *.2-0.pl 20.08.04, 21:09 czy ktos zaczyna tam studia teraz? a moze sa juz studenci z poprzednich lat? ja zaczynam sie denerwowac i zastanwiam sie czy mog;abym juz gdzies sobie kupic ksiazki -taniej niz w ksiegarni? iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N.ela Re: WSH na ul.Smoleńsk IP: *.visp.energis.pl 25.08.04, 18:14 hej! po prostu nie moglas podjac lepzej decyzji!! ha ha cos o tym wiem bo konserwuje swoj mozg na tej "uczelni" juz 2 dlugie lata..a o ksazki sie nie martw nie beda ci specjalnie potrzebne ..u nas "na roku" wystarczylo 2-3 dla wszystkich... Niczego sie tu nie nauczysz ale bedziesz miala 3-letna imprezke.. 3maj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: WSH na ul.Smoleńsk IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.08.04, 18:35 jak to się nie naucze?ja wlasnie po to ide aby sie nauczyc a na imprezy czasu brak,bo w domu maluszek czeka:-))))))))))))) iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: WSH na ul.Smoleńsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:17 Kto się chce uczyć ten się nauczy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś