longwehicle 23.08.04, 19:52 Po powolutko dochodzę do siebie,jest ciężko ale każdy kolejny dzień daje poprawę zdrowia i mówienia!!!. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kościelny wczoraj był pogrzeb HENIA56....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:36 zejście smiertelne z tego świata każdego z nas czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: głupie żarty! 25.08.04, 19:55 dzięki!!! P0zdrawiam Cię liro _korbowa,Jest dorze!!;o{))). Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: głupie żarty! 25.08.04, 20:42 Cieszę się! Niedługo wróci Stary - a przecież jesteśmy umówieni do Kolanka. Na wodę mineralną... Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Wróciłem! Long, trzymaj się 26.08.04, 00:24 Do użytku będę po części w przyszłym tygodniu, a w całości - co daj Boże - po 12-tym września! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: zdrowia,zdrowia,zdrowia !!! IP: *.comnet.krakow.pl 26.08.04, 09:31 witam Cię pięknie longi, mam nadzieję, że to było sformatowanie a nie tylko reset i teraz zaczniesz nowe życie, czego serdecznie życzę. Myślę jednak ,żeś powinien dać sobie na luz, trochę odpocząć i wzmocnić organizm, zbytnio się też pośpieszyłeś z tym wyjściem ze szpitala. Po powrocie z urlopu ,miałem u siebie przez kilka dni rodzinkę, teraz chcę odświeżyć mieszkanie i uporządkować trochę zaległych spraw. Pozdrawiam i jeszcze raz życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś