Dodaj do ulubionych

coś mi się zdaje, że PO podzieli los AWS

15.06.14, 18:49
Nasi krakowscy wybrańcy narodu zawsze coś wymodzą. Złą passę zaczął Maria Rokita i tak jakoś ciągnie się to dalej. Oby tylko Bartłomiej Sienkiewicz się nie powiesił jak Lepper.
Mam nadzieję, że kart w polskiej polityce nie rozdają Rosjanie. Jednak ukazanie światła dziennego nagraniom kompromitującym polski rząd po wyborach do UE daje do myślenia.
Wygląda na to, że rząd, Sikorski i reszta zbawców Ukrainy z PO, przestanie teraz machać szabelką, a Rosjanie spokojnie zajmą wschodnią Ukrainę.
Obserwuj wątek
    • tgif Re: coś mi się zdaje, że PO podzieli los AWS 16.06.14, 03:24
      To nie karty rozdaja inne wywiady ale NASI KOCHNI DEMOKRATYCZNIE WYBRANY SYFYYYYYY.
      Zlodziej zawsze mowi, ze siedzi w wiezieniu za to, ze sie dal zlapac, a nie za to , ze jest ZLODZIEJEM.
      Cala ta "establiszment" polityczny to "SYF KILA I MOGILA."
      Jest stare przyslowie amerykanskie: " politykow, jak stare majtki, trzeba wyrzucic na smieci do czasu do czasu, bo ile bys je nie pral, to i tak w kroku zostanie smierdzaca plama" - wiadomo po czym.
      Temat do przemyslenia.
      • antygona72 Re: coś mi się zdaje, że PO podzieli los AWS 16.06.14, 10:14
        tgif napisał:
        "...Jest stare przyslowie amerykanskie: " politykow, jak stare majtki, trzeba wyrzucic na smieci do czasu do czasu, bo ile bys je nie pral, to i tak w kroku zostanie smierdzaca plama" - wiadomo po czym. Temat do przemyslenia."

Pytanie tylko co założyć po wyrzuceniu? I tu zacytuję klasyka, który o politykach mawiał tak " bo to wszystko jedna banda, łajdaki i oku...eńce " ;)
        • kocinos Re: coś mi się zdaje, że PO podzieli los AWS 16.06.14, 22:19
          No właśnie. Czym zastąpić te majtki, jak wokół nawet listków figowych brak, tylko same kaktusy albo pokrzywy ... A bez majtek się nie da. Zagryzą ...
    • totus.tytus e tam, nie ma się co łudzić 16.06.14, 13:31
      Ta "święta barka" jest niezatapialna. Gady otrzepią się (otrzepią łajno z nogawek) i pójdą dalej. Przecież - jak twierdzi pan Belka - nic się właściwie nie stało.
      No więc czym się tu rajcować?
      .
      Hipoteza z Rosjanami wydaje się całkiem prawdopodobna. Nie od dziś wiadomo, że Liliputin to człek nie tylko dziki i nieokrzesany, ale również mściwy i pamiętliwy. Możliwe, że właśnie się "odegrał" za polski chuligaństwo w Ukrainie, a że zrobił to tak po Sowiecku? Cóż, dla tych dzikich ludów każdy sposób jest dobry, a to, że pechowo podłożyło się paru pajacyków (nie mogli spotykać się na cmentarzu?) , to akurat nie wina Putina.
      • zgr-edo Re: e tam, nie ma się co łudzić 17.06.14, 07:14
        miałeś jednak rację ' nic się nie stało ' mistrzostwo świata w bezczelności. Wygląda na to , że to prędzej mnie powieszą, niż Sienkiewiczowi włos z głowy spadnie.
        Jeszcze podczas afery zegarkowej z Nowakiem, wypłynęła sprawa pobytu osób ze świecznika władzy w lożach VIP-owskich renomowanych restauracji, ale tematu nie pociągnięto.
        Jestem ciekaw ile kosztuje kilkugodzinny pobyt polityków w takim VIP-owskim grajdołku, i czy rachunki pokrywane są z kieszeni prywatnej czy też na koszt podatników ? Skoro to były spotkania prywatne jak twierdzi premier Tusk, to mam nadzieję, że nie żarli i nie pili na mój koszt, posługując się kontem reprezentacyjnym.
        • c.t.k Nie wiedzieć czemu-w stenogramach-na 17.06.14, 13:22
          pierwszym planie wyeksponowano nieobyczajne zachowanie.Tymczasem w tle cały czas przewijają się bardzo ważne sprawy gospodarcze,obsady ważnych stanowisk.... -ten kto posiadł taką wiedzę odpowiednio wcześnie mógł nieźle,np. na GPW, zarobić.
          Sienkiewicz,dupa i kamieni kupa.
          • szto_tawariszczi Re: Nie wiedzieć czemu-w stenogramach-na 17.06.14, 23:45
            Czyżby podsłuch organizował dr Sabina ?
            • tgif Re: Nie wiedzieć czemu-w stenogramach-na 18.06.14, 02:45
              Nie, dla "rekina gieldowego" dr Sabbinka to sa "plotki"(male rybki) albo moze i plankton.
              • zgr-edo teraz już mi się nie zdaje, jestem pewien 19.06.14, 11:39
                Akcja Prokuratury i ABW w redakcji WPROST, było publicznym samobójstwem PO.
                Premier nie wiedząc co jest na taśmach, nie będzie miał innego wyjścia jak przyśpieszyć wybory.
                • wynick Re: teraz już mi się nie zdaje, jestem pewien 19.06.14, 12:00
                  Nie widziałem tam nikogo z PO, byli za to zawodowi obrońcy ludu: Ikonowicz czy Gessler bo nie wiem już jak on się nazywa i Wipler, nałogowo ostatnio naparzający się z władzą.
                  Jak chodzi i PO to dla mnie zagadką jest jak przez lata może uchodzić za fachowca od spraw wschodnich i bepieczeństwa wewnętrznego, facet dający nagrywać swoje pijackie popisy w knajpie mieszczącej się w budynku od lat znajdującym się w posiadaniu bądź zainteresowaniu gołąbków pokoju zza wschodniej granicy.
    • angrusz1 Wszystko to przez 19.06.14, 21:17
      liberałów .
      • tgif Re: Wszystko to przez 20.06.14, 03:55
        Wszystko to przez liberalow, co nam zazdroszcza dobrobytu w Polsce.
        • zgr-edo rząd dotrwa do końca kadencji, czy nie ? 26.06.14, 06:34
          Jak Wprost ujawni nowe, kompromitujące polityków PO nagrania, to będzie premierowi ciężko
          nadal pozostać gwiazdą. Patrząc na wczorajszą relację telewizyjną z Sejmu, było mi przykro , że premier myśli, że naród kupił te jego tłumaczenia. Przyglądałem się siedzącemu za Tuskiem ministrowi MSW, stwierdziłem ,że nie płakał. Dziwne, że premier nie dostał kwiatów, za pomyślne głosowanie, a to przecież tradycja była.he,he
          Internetowy kawał:
          - Wraca mąż do domu i zastaje w nim zapłakaną żonę, która pakuje w pośpiechu walizki.
          - Co robisz?! - pyta.
          - Odchodzę! Zdradziłeś mnie! - odpowiada żona i rzuca w niego plikiem zdjęć, na których widać jak uprawia on seks z kochanką. Mąż ze spokojem przegląda zdjęcia po czym zwraca się do żony:
          - Kochanie, uspokój się! Wszystko się ułoży! Musimy tylko wyjaśnić kto te zdjęcia zrobił i dlaczego chce zniszczyć nasze małżeństwo
          • zgr-edo Niewdzięczny naród 11.09.14, 22:21
            zamiast bić brawo ...
            wpolityce.pl/sport/213225-tuskowi-zrzedla-mina-premier-bezlitosnie-wygwizdany-przez-kibicow
            www.youtube.com/watch?v=QV2IsjY7Y-8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka