Dodaj do ulubionych

budowanie bloku na oś Kurdwanów

IP: w3cache.* / *.2-0.pl 24.08.04, 15:25
co odpowiednie instytucje zamierzają zrobić z ciągłym dżwiękiem piły
tarczowej wprost pod oknami bloków na tutejszej budowie, słuchanie tej piły
po 12 godz codziennie doprowadza ludzi do kurwicy, gdzie są służby bhp
inspekcje pracy, piłę należy przenieść w takie miejsce żeby wyciszyć dżwięk o
polowe budowa się dopiero rozpoczęla
Obserwuj wątek
    • Gość: krakowianka Re: budowanie bloku na oś Kurdwanów IP: w3cache.* / *.2-0.pl 24.08.04, 18:22
      PROSZE PANI PIP MA ZWIĄZANE RĘCE PRZEPISAMI ONI NIE SĄ NIC W STANIE ZROBIĆ
      TRZEBA ZBIERAC PODPISY MIESZKAŃCOW I DO SPÓLDZIELNI
    • Gość: kibic Cracovi Re: budowanie bloku na oś Kurdwanów IP: w3cache.* / *.2-0.pl 24.08.04, 18:28
      a sztyla od łopata i ciulać a piłe rozwalić
    • Gość: gość Re: budowanie bloku na oś Kurdwanów IP: w3cache.* / *.2-0.pl 25.08.04, 20:08
      trzeba wyrąbać pismo do pip na plac szczepański 5
    • Gość: krakowianka Re: budowanie bloku na oś Kurdwanów IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.08.04, 19:29
      ta piła tarczowa to dobija mojego psa jak piła rżną to mój wilczur szczeka
    • Gość: inspektor Re: budowanie bloku na oś Kurdwanów IP: w3cache.* / *.2-0.pl 27.08.04, 19:03
      ja proszę państwa pomimo że jestem inspektorem nie wiele moę pomóc musi być
      dardzo dużo wpisów mieszkanców osiedla
    • Gość: mieszkaniec osiedl Re: budowanie bloku na oś Kurdwanów IP: w3cache.* / *.2-0.pl 30.08.04, 21:11
      dzisiaj był spokój bo pracownicy pochodzą ze wsi i mieli wolne zresztą harują
      po 12 godz temat również do Panstwowej Inspekcji Pracy tak nie można bo inni
      też chcą pracować,należy sprawdzić czy firma odprowadza składki i czy ludzie
      mają umowy
    • Gość: osioł z krakowa Re: budowanie bloku na oś Kurdwanów IP: w3cache.* / *.2-0.pl 13.09.04, 12:10
      A CO CIEKAWE TO NIE WIDZĘ NA TEJ BUDOWIE ŻADNEGO INSPEKTORA NADZORU CHOĆBY
      NAWET DLATEGO ŻEBY SPRAWDZIĆ ZBROJENIE STROPÓW POSZCZEGÓLNYCH PIĘTER PRZED
      ZALANIEM ICH BETONEM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka