Dodaj do ulubionych

OKAZJA DOPLACE!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:14
Witam, Jeśli masz fimę to jest okazja dla Ciebie!! Mam do odstąpienia 2 niewykorzystywane numery w sieci Idea Firma 50 - można
oczywiście zwiększyć plan taryfowy. Numery są oczywiście bez aparatów - są bardzo łatwe do zapamiętania: 508 292 220 i drugi 508
292 232 i nie były dużo używane a przez ostatni miesiąc WCALE więc nikt nie będzie wydzwaniał na nie. Odstępuje je z powodu
zakończenia działalności I NA DODATEK JEŻELI PRZEPISZESZ OBA NA SWOJĄ FIRMĘ TO CI D O P Ł A C Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc na
początek będziesz mógł dzwonić całkowicie za darmo. Umowa jest zawarta na 2 lata dnia 12 lutego 2003 czyli upłynęło już ponad pół
roku-zostało 1,5 roku do końca umowy. Technicznie to wygląda tak, że spotykamy się w salonie Idei najchętniej w Krakowie bo tu
mieszkam :-)) i dokonuję cesji umowy + PŁACE ci wcześniej ustaloną kwotę. Wtedy obie strony są pewne bo ja wiem, że przejmujesz
numery a ty, że te numery nie są zadłużone. Dostajesz nowe-swoje juz katy z tymi numerami. Osoby zainteresowane tą WYJĄTKOWĄ
ofertą proszę o kontakt mailowy /zadaj pytanie sprzedajacemu/ aby ustalić szczegóły A SZCZEGÓLNIE ILE CI PŁACĘ. Możesz zapytac po
co to robię-ano dlatego że nie mogę zerwać umowy przed czasem a kończę działalność i nie będę korzystał z tych numerów. PIERWSZA
OSOBA KTÓRA ZAPROPONUJE ZNOŚNE WARUNKI WYGRA I ZAROBI. Pozdrawiam wszystkich i czekam na maile: fannat@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: prado Re: OKAZJA DOPLACE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:21
      Super okazja! Dostałeś 2 telefony po 1 zł., sprzedałeś w komisie za 1000 i żeby
      nie płacić abonamentu chętnie odstąpisz numery. Czy zapłacisz aż tyle,żeby ktoś
      mógł kupić sobie dwa aparaty? Jestem ciekaw.
      • Gość: fannat@wp.pl Re: OKAZJA DOPLACE!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:56
        Jasnowidz z ciebie czy co...Oczywiscie PLACE dokladnie 1000,- Pln za przepisanie tych numerow. Pasuje???
        fannat@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka