eva12 28.08.04, 17:51 doctor q bud - info itd, Wasze zdanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruczaj.x sluchaj... 28.08.04, 19:53 Jeśli zależy Ci na POWAŻNEJ informacji - a z twoich opcji widzę, że chcesz zainwestować spore pieniądze, zobacz sobie adresy ich dotychczasowuych realizacje i zwyczajnie popytaj sie ludzi pod blokiem, to zawsze działa, kilka osób i masz doskonała i pewną informacje. Ode mnie co do Villa Verona bardzo bym odbradzał: raz na niższych kondygnacjach będziesz miała centrum handlowe, a może i jakaś knajpkę, dwa sąsiadująca Bronowicka jest zwyczajnie NIE DO WYTRZYMANIA - straszny ruch tramwai i samochodów. Od 5:00 do 22:30 co 3-5 min masz przeraźliwy hałas (to jeśli zastanawiasz się nad mieszkaniem od strony ulicy, ale też na ścianach prostopadłych do ulicy) miałem nieprzyjemność wynajmowania mieszkania nieco dalej i zwyczajnie musiałem zrezygnować bo rano nie dało się spać. pozdrawiam serdecznie i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
eva12 Re: sluchaj... 29.08.04, 16:56 Dziękuję - pytałam ludzi, ale zdania są podzielone. Dopiero jak usłyszę na koniec słowa typu "uciekaj", to poważny minus. Ale rzadko ktoś jest aż tak bardzo szczery. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś