herman.b 29.08.04, 21:26 fiu,fiu.... pozdrawiam i niskie uklony przesylam... h.b Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: boziu..... vizga zyje.... 30.08.04, 06:11 Tu jeszcze paru innych jeszcze żyje,chociaż są trochę skopanych przez życie!!. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: boziu..... vizga zyje.... 30.08.04, 16:42 longwehicle napisał: > Tu jeszcze paru innych jeszcze żyje,chociaż są trochę skopanych przez życie!!. Ty się tu nie wykrącowywuj, bo obiecałeś, że na moje urodziny zdrowy będziesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A to coraz bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga to.ya ! to ty stara du ... pa jesteś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 16:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broton Re: to.ya ! to ty stara du ... pa jesteś ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:15 ..ale se równo jedziecie ... a - ja też żyję ( choć kogo to obchodzi po za moim psem - czeka na uzupełnienie miski ) Odpowiedz Link Zgłoś
vizga To Ya... 31.08.04, 09:00 ...mam nadzieję, że ani przez chwilę nie pomyslałaś że ja mogłam napisać takie bzdury!Niestety, nie wiem kiedy są Twoje urodziny (dowiem się!)ale mam nadzieję, że Long szybciutko wróci do zdrowia - czego z całego serac Mu życzę! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Vizga... 31.08.04, 09:31 vizga napisała: > ...mam nadzieję, że ani przez chwilę nie pomyslałaś że ja mogłam napisać takie > bzdury! Oczywiście, że nie. :))))) Już w/w vizdze pisałam coś na ten temat ale jak widać "lubi" mnie to stworzonko- na zdrowie! :D Odpowiedz Link Zgłoś