qlrafik 13.09.04, 10:37 witam wszystkich zapracowanych i odpoczywających, jak po łik-endzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kremoofka Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 10:39 hellołek po likendzie - po japonsku "jako tako";p stara bida )) a co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 10:42 hmmm. w miarę, sobota była fatalite, ale niedziela była bardzo przyjemna - na nowo odkryłem uroki lasku wolskiego, kocham to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:23 a co sie w sobote podzialo, ze az w fatalizm pan popadl na samo wspomnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 10:39 Witam, witam. Po weekenddzie bardzo dobrze. Cóż jeszcze 2,5 tygodnia wakacji :( Trzeba go dogodnie wykorzystać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcu85 Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 11:22 no i to pierwszy rok :/ Nie wiem co to bedzie. zarządzanie i marketing :/ Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 11:26 nie wydaje Ci się, że jest nad produkcja w tym temacie? czy może masz już jakieś plany zawodowe?, ciekaw jestem bo np parę lat temu ( sam wtedy zdawałem na ten kierunek) modna była psychologia, obecnie osoby które skończyły ten kierunek mają problem ze znalezieniem przcy, bo ilość "wyporodukowanych" psychologów jest sama dla siebie konkurencją... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 11:33 Jeee! Ale dużo słońca dzisiaj :o] Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:00 Takie wyraźne hej!!!! Na początku tygodnia i trzynastego! Ja nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:08 za ładna pogoda żeby się przejmować 13 :) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:11 Ale warto mieć pecha trzynastego, a... :o]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:16 ...a przez resztę dni w miesiącu szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:17 szczęście... hmm raz się ma a raz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:19 Każdy je ma! Tylko nie wszyscy go zauważają Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:24 też tak uważam, czasem nawet nie jest to kwestia zauważania, nie którzy je wręcz ignorują... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:28 Inaczej mówiąc, źle te pojęcie interpretują, a później na siłę szukają wymyślonego szczęścia, które nie ma prawa istnieć, bo jest nierealne. PS Upss muszę już stąd uciekać! Ahoj Wam! Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:53 choć to do mnie niepodobne, w temacie szczęścia uznaję wyższość podejścia, jakie można określić "technicznym", według którego szczęście to _produkt_uboczny_ życia codziennego... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:41 ja teeeez:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:42 widzę że wiaterek przywiał mi tu Dobrego Duszka... dzień dobry grecia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:47 czy ja wiem czy dobrego..? :)))))))))))))))))))) jak po niedzieli- bo u mnie tak sobie, wlasnie uswiadomilam sobie ze musze piepzony zielnik oddac w czwartek...:( a nie chce misie jechac na uczelnie.... ale jakos to przezyje:)))) a ty???? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:51 ja zgodnie z planami wybrałem się do lasku wolskiego, porobiłem parę fotek słońca przebijającego się poprzez korony (jescze)gęstych drzew. pamiętnik odchodzącego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:53 hmmm...no to mila ja spedziles...fajnie Ci ja sie bede wybierala(wszedzie) ale po 20wrzesnia-pelna para...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:08 nauka jest straszna, ale za razem miłą... zwłaszcza o kwiatuszkach. btw. przesyłam Ci wirtualny bukiecik stokrotek :) (małe, drobne a cieszy...) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:53 btw dzięki za światełko ku pamięci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:05 ja swieczke zapalilam w sobote... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:09 ok ...nie ma sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:10 hm... nie wszystkich stać choćby na taki gest, więc jest za co podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:13 a skad wiesz , moze inni tez tak zrobili...:)))))))) a co tammm....ich sprawa... a co tam jeszcze slyhac ciekawego...??? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:18 zapowiada się dość pracowity dzień i tydzień. ponad to wisi nade mną widmo wizyty u okulisty, ( nie wiem może to tylko zapalenie spojówek...), w chwili obecnej zastanawiam się co będę jadł, bo cuś mię ssie w żołądku i trzeba to czymś przytłamsić, co by zamilkło! niestety nie jestem osobą prowadzącą barwne życie, praca dom kolacja spanie praca dom kolacja spanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:32 :) zawsze mozesz sprobowac to zmienic- ja tez chyba podgrzeje sobie obiadek- golabki:))) mniam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:39 w złą gAdzinę... aleś mi smaka narobiła... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:30 oprócz spaceru, włóczyłem się po mieście w niedzielę, oglądałem kamienice, obserwowałem ptaki, czaiłem się z piwkiem przed policją na bulwarachw iślanych... obserwowałem chmury, przemyślałem sobie to i owo... czyżbym się starzał?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:38 eee..napewno nie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka no ladnie 13.09.04, 13:39 to ja sie chyba tez starzeje - no, w kazdym badz razie objawy mam podobne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: no ladnie 13.09.04, 13:49 tylko wiesz co, jak mam tak desyc czesto (z tymi przemysleniami)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
swing Re: no ladnie 13.09.04, 14:08 trudno jednak nie przyznać, że po prostu wygodniej jest żyć ludziom bezrefleksyjnym i pozbawionym samokrytycyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Nie było mnie, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:13 robie sobie obiadek, ale juz jestem:)) - jak kogos to obchodzi ;p :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:14 co gotujesz dobrego że zapytam ????? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:14 no wiesz co! jak może nie obchodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie było mnie, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:22 galabki z sasikiem pomidorowym- odgrzewam je tylko- i zaraz brzuszek mi eksploduje jak ich nie zjem...:))))))))))) ...tak tylko napisalam... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:23 ... masz szczęście! ja może złapię jakiegoś w locie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie było mnie, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:29 takich prawdziwych o ja nie lubie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:30 Złap kilka - jednego dla siebie jednego dla mnie jednego dla mojego kota ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) BTW u mnie rosołek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:45 ufff... nic z tego, bestie uciekają i są szybsze ode mnie, wróble za małe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Nie było mnie, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:46 zjadlam juz dwa...ale chyba pojde sobie po wiecej...alez glodna dzisiaj jestem:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:49 a ja nic tylko w oczach chudnę w pogoni za ptactwem wszelakim, czy mnie się wydaje, czy te białe nad wisłą to rybitwy? Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:54 i mewy chyba tez ale ornitologiem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:55 ja jestem ornitolog chałupnik... :) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: mam! złapałem.... 13.09.04, 15:15 masz cuś w srzynce? bo już nie wiem czy ten cholerny win98 się był zwiesił czy tylko postrachał... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: mam! złapałem.... 13.09.04, 15:30 o boże znowu przeze mnie rąbnie cały portal GW! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: by the way 13.09.04, 15:40 nie kapuję, albo za dużo kawy, albo za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: by the way 13.09.04, 15:47 cos pokrecilam?))) napisales, ze cos przesylasz w zalaczeniu - no i zalacznika nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: by the way 13.09.04, 15:50 srry, to moja wina, nie było i nie ma ( skąd znamy te słowa! vide afera Rywina, Orlen) żadnego załącznika. a jeżeli był to nie mój, ja nie mam z tym nic wspólnego, pierwsze słyszę, ja nigy ... itp :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: qrczę, nie sry, tylko sorry. srry. wróć- sorr 13.09.04, 15:56 oki doki Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: qrczę, nie sry, tylko sorry. srry. wróć- sorr 13.09.04, 15:59 ale jałowy dzień dzisiaj... w głowie pustka, rano myślałem, że jak się nie napiję kawy to usnę na stojąco, a teraz jestem nabuzowany jak... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: qrczę, nie sry, tylko sorry. srry. wróć- sorr 13.09.04, 16:01 ja w poniedzialek nigdy nie moge znalesc motywacji (zawsze sie gdzies cholera zawieruszy) i w ogole ostatnio jakos malo mam checi do pracy "starzeje sie"? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 15:32 podobno ostatnio widziano ją jak szła po gołąbka. ( może rzeczywiście brzuszek Jej eksplodował:(((() Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:00 I coś ją też straszyło! Obawiam się nienajlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:02 jestem, juz jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:06 coś Cię nie było... już się bałem że się strułaś albo jakieś inne licho... a te nie śpią jak wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:08 a tak jakos....ale milo ze sie o mnie martwiles..:)) jestem calutka i zdrowiutka a golabki byly - pierwsza klasa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:11 ja pocieszyłem się najprawdziwszym bigosem... coś mam takie jakieś smaki dziś, ale miny kwaśnej nie mam. nieupierzony QL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:21 hmmm...to spoznione smacznego zycze...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:23 A ja tam sobie dziś orzeszki podgryzam! Mniamm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:37 a jakie te orzeszki solone?- bo ja za solonymi nie przepadam....????? Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:43 Gość portalu: greta napisał(a): > a jakie te orzeszki solone?- bo ja za solonymi nie przepadam....????? Jadam tylko naturalne, te roztrzaskiwane młotkiem! Łup! I kolejny się rozpadł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:48 wiesz...ja uzywam dziadka do orzechow do brudnej roboty:))))))))))hihihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:52 Eee! No! To klasyka! Też czasem, ale młotkiem to takie efekty dźwiękowe, że aż... Łup! Kolejny orzeszek - tym razem laskowy. A tak wogóle to pistacjowe mi się marzą. Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:53 Eee! No! To klasyka! Też czasem, ale młotkiem to takie efekty dźwiękowe, że aż... Łup! Kolejny orzeszek - tym razem laskowy. A tak wogóle to pistacjowe mi się marzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:39 sluze na przyszlosc...:)))))))))))))))))) a gdzie moj bukiecik niezapominajek??? mial byc dzisiaj tez....???????? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:42 przecież były stokrotki!!!! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:45 To ja trochę z innej beczki - a propos kwiatów. Mam ochotę na pączka z różą. O i sagan gwiżdże - będzie kafffka! :o]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:50 ja wole ciastka z roza a kawka mi sie przed chwila zrobila- bedzie z pyszna pianka....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:51 ale nie widziaj...a ktos powiedzial ze dzisiaj tez dostane..... ale sobie pyszna pianke zrobilam...mniam....:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:56 Piiijanka!!! A jak ją robisz? Masz jakąś ajne klajne piankomaschine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:58 a mam:) spieniaczke doi mleka na baterie:)- zakupiona w IKEI ale widzialam w sklepie gdzuie wszystko jest po 4zl.- a jak sie pozniej okazuje ze w tym samym sklepie to mozna jakas rzecz kupic nie za 4zl. a za 8- super:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 17:03 O to będę musiał kiedyś sobie takie coś sprezentować. A no tak, w tych sklepach po 4 zety to mało co jest po tyle, ale i tak takie różne bibeloty są, że nie powiem :o] Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 17:07 ja raz dojechałem w takim sklepie popielniczkę - porcelanową, w kształcie jeziorka z falami, z dwoma kaczuszkami... służy jako umilenie nałogu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:11 musisz koniecznie..:)) a jak twoja kawa dobra??rozpuszczalna czy nie?? ja pije rozpuszczalna...ekspresiku nie posiadam..?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:06 Szukam go, wolam, a on nic...bo zaraz warkne....????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:08 NIE!!!!! TYLKO NIE TO!!!!! już nadrabiam braki... skruszony, potulny QL Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:12 Ja się nie tak nie wystraszyłem jak Qlrafik, chyba musiałeś się skryć pod biurko! Oj ten nasz krakforumowy "dobry duszek" to potrafi nie tylko Krecika (Krtka_ach_jo) powalić na kolana :o]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:15 ja to aż zrobiłem dziurę w podłodze tymi kolanami, i coś jeszcze ale to za bardzo osobiste na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:19 qlrafik napisał: > ja to aż zrobiłem dziurę w podłodze tymi kolanami, i coś jeszcze ale to za > bardzo osobiste na forum... A ja wiem co jeszcze... Pewnie i podłoga się urwała i budynek grozi zawaleniem. Ale to nie taka osobista sprawa, bardziej już publiczna. :o]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:21 na szczęście to parter ale prawdy bliski jesteś. teraz zamiast stałego łącza z netem mam stałe łącze z piwnicą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:26 ooo tu jestes nie zauwazylam Cie...juz zaczelam sie gniewac..ze poszedles i sie nie pozegnales... Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:29 ja nie z tych QLrafików, poprostu robota... wiesz, czasem głupio forumować jak Ci klient stoi nad głową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:37 juz rozumim rozumim...:)))i wybaczam Twoja krociutka nieobecnosc...:)))))))))) tak...czasem glupio...:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:39 przynajmniej mogę się pożegnać w bOOOOOOOOOOOOOmbowym nastroju, ten dzień do udanych zaliczyć mogę. pozdrowienia dla wszystkich, śpij dobrze i niech Cię nic nie straszy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta idziesz juz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:43 ????hmmm no to papatki...juz mi nic nie podskoczy- nio to sie ciesze...ale dlaczego boooombowy???-to nie wiem.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: idziesz juz... 13.09.04, 17:47 powiedzmy że miałem dobry dzień. NAPRAWDĘ! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: idziesz juz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:49 to dobrze...:))))))))))))) papapapapapapa....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:27 Ach krecik, krecik(krtek_)napewno tak zle nie bylo jak warknelam- ale cos straszacego w moim domku odgonilam...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:29 Gość portalu: greta napisał(a): > Ach krecik, krecik(krtek_)napewno tak zle nie bylo jak warknelam- ale cos > straszacego w moim domku odgonilam...:))))))))) I oto chłodzi! Mieć dobrą minę do każdej sytucji :o] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:35 a masz jeszcze jakies porady w tym swoim notesiku- a moze to kajecik czerwony??? zawsze sie moga przydac mi....? :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:37 To zależy na co, trzeba podać hasło i mozna szukać w krecikowym notatniku jakiegoś antidotum :o] Odpowiedz Link Zgłoś
qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:40 ahoj! na razie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:45 Qlrafik sobie poszedl...:(((((((((((( no nie wiem naco...a masz tam duzo porad?? czyli to nie czerwony kajecik?? szkoda...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:19 Ja tez juz zmykam...ale sie zasiedzialam...ojoj...przypomnialo mi sie ze juz w tym watku nie ma nikogo- wie mowie do siebie... aaa...ide pozegnac sie gdzie indziej...papapa:))))))))))))))))))))))hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 18:21 Ach joł! Ja już znowu tu jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:38 a mnie juz nie ma, powoli....papa...do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 18:41 To do znowupiszenia! Ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś