Dodaj do ulubionych

witam baaardzo serdecznie.

13.09.04, 10:37
witam wszystkich zapracowanych i odpoczywających, jak po łik-endzie?
Obserwuj wątek
    • kremoofka Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 10:39
      hellołek
      po likendzie - po japonsku "jako tako";p
      stara bida ))
      a co u Ciebie?
      • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 10:42
        hmmm. w miarę, sobota była fatalite, ale niedziela była bardzo przyjemna - na
        nowo odkryłem uroki lasku wolskiego, kocham to miejsce!
        • kremoofka Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:23
          a co sie w sobote podzialo, ze az w fatalizm pan popadl na samo wspomnienie?
          • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:25
            kuknij do skrzynki
            • kremoofka Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:31
              i vice versa ;p
              • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:42
                ... i vice Versal...:))
    • marcu85 Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 10:39
      Witam, witam. Po weekenddzie bardzo dobrze. Cóż jeszcze 2,5 tygodnia wakacji :(
      Trzeba go dogodnie wykorzystać. :)
      • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 10:41
        uuuu cuś studiujemy?
        • marcu85 Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 11:22
          no i to pierwszy rok :/ Nie wiem co to bedzie. zarządzanie i marketing :/
          • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 11:26
            nie wydaje Ci się, że jest nad produkcja w tym temacie? czy może masz już
            jakieś plany zawodowe?, ciekaw jestem bo np parę lat temu ( sam wtedy zdawałem
            na ten kierunek) modna była psychologia, obecnie osoby które skończyły ten
            kierunek mają problem ze znalezieniem przcy, bo ilość "wyporodukowanych"
            psychologów jest sama dla siebie konkurencją...
    • krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 11:33
      Jeee! Ale dużo słońca dzisiaj :o]
      • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 11:46
        hej!!!!!!!
        • krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:00
          Takie wyraźne hej!!!! Na początku tygodnia i trzynastego! Ja nie mogę.
          • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:08
            za ładna pogoda żeby się przejmować 13 :)
            • krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:11
              Ale warto mieć pecha trzynastego, a... :o]]]]
              • krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:16
                ...a przez resztę dni w miesiącu szczęście
                • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:17
                  szczęście... hmm raz się ma a raz nie...
                  • krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:19
                    Każdy je ma! Tylko nie wszyscy go zauważają
                    • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:24
                      też tak uważam, czasem nawet nie jest to kwestia zauważania, nie którzy je
                      wręcz ignorują...
                      • krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:28
                        Inaczej mówiąc, źle te pojęcie interpretują, a później na siłę szukają
                        wymyślonego szczęścia, które nie ma prawa istnieć, bo jest nierealne.

PS Upss muszę już stąd uciekać! Ahoj Wam!
                        • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:31
                          na zrazie... :))
                        • swing Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:53
                          choć to do mnie niepodobne, w temacie szczęścia uznaję wyższość podejścia,
                          jakie można określić "technicznym", według którego szczęście to
                          _produkt_uboczny_ życia codziennego...
                          :-)
                          • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:55
                            ... :) fajne!
    • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:41
      ja teeeez:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:42
        widzę że wiaterek przywiał mi tu Dobrego Duszka... dzień dobry grecia!:)
        • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:47
          czy ja wiem czy dobrego..? :))))))))))))))))))))
          jak po niedzieli- bo u mnie tak sobie, wlasnie uswiadomilam sobie ze musze
          piepzony zielnik oddac w czwartek...:( a nie chce misie jechac na uczelnie....
          ale jakos to przezyje:)))) a ty????
          • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:51
            ja zgodnie z planami wybrałem się do lasku wolskiego, porobiłem parę fotek
            słońca przebijającego się poprzez korony (jescze)gęstych drzew. pamiętnik
            odchodzącego lata.
            • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:53
              hmmm...no to mila ja spedziles...fajnie Ci ja sie bede wybierala(wszedzie) ale
              po 20wrzesnia-pelna para...:)))
              • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:08
                nauka jest straszna, ale za razem miłą... zwłaszcza o kwiatuszkach.
                btw. przesyłam Ci wirtualny bukiecik stokrotek :) (małe, drobne a cieszy...)
          • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 12:53
            btw dzięki za światełko ku pamięci...
    • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:05
      ja swieczke zapalilam w sobote...
      • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:06
        wiem, dziękuję za wpis.
        • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:09
          ok ...nie ma sprawy...
          • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:10
            hm... nie wszystkich stać choćby na taki gest, więc jest za co podziękować.
            • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:13
              a skad wiesz , moze inni tez tak zrobili...:))))))))
              a co tammm....ich sprawa...
              a co tam jeszcze slyhac ciekawego...???
              • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:18
                zapowiada się dość pracowity dzień i tydzień. ponad to wisi nade mną widmo
                wizyty u okulisty, ( nie wiem może to tylko zapalenie spojówek...), w chwili
                obecnej zastanawiam się co będę jadł, bo cuś mię ssie w żołądku i trzeba to
                czymś przytłamsić, co by zamilkło! niestety nie jestem osobą prowadzącą barwne
                życie, praca dom kolacja spanie praca dom kolacja spanie....
                • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:32
                  :) zawsze mozesz sprobowac to zmienic- ja tez chyba podgrzeje sobie obiadek-
                  golabki:))) mniam...:)
                  • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:39
                    w złą gAdzinę... aleś mi smaka narobiła...
              • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:30
                oprócz spaceru, włóczyłem się po mieście w niedzielę, oglądałem kamienice,
                obserwowałem ptaki, czaiłem się z piwkiem przed policją na bulwarachw
                iślanych... obserwowałem chmury, przemyślałem sobie to i owo... czyżbym się
                starzał??
                • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 13:38
                  eee..napewno nie...:)))
                  • qlrafik Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 13:44
                    już posłałem po...
                • kremoofka no ladnie 13.09.04, 13:39
                  to ja sie chyba tez starzeje - no, w kazdym badz razie objawy mam podobne ;p
                  • qlrafik Re: no ladnie 13.09.04, 13:44
                    .... hm.. trza cuś z tym zrobić...
                    • kremoofka Re: no ladnie 13.09.04, 13:49
                      tylko wiesz co, jak mam tak desyc czesto (z tymi przemysleniami)) )
                      • qlrafik Re: no ladnie 13.09.04, 14:00
                        ... bo wrażliwość to cecha a nie ujma...
                        • swing Re: no ladnie 13.09.04, 14:08
                          trudno jednak nie przyznać, że po prostu wygodniej jest żyć ludziom
                          bezrefleksyjnym i pozbawionym samokrytycyzmu
                          • qlrafik Re: no ladnie 13.09.04, 14:10
                            oby raj mieli podobny...:)
    • Gość: greta Nie było mnie, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:13
      robie sobie obiadek, ale juz jestem:))
      - jak kogos to obchodzi ;p
      :)))
      • dorota_snooker Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:14
        co gotujesz dobrego że zapytam ?????
      • qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:14
        no wiesz co! jak może nie obchodzić...
        • Gość: greta Re: Nie było mnie, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:22
          galabki z sasikiem pomidorowym- odgrzewam je tylko- i zaraz brzuszek mi
          eksploduje jak ich nie zjem...:)))))))))))
          ...tak tylko napisalam...
          • qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:23
            ... masz szczęście! ja może złapię jakiegoś w locie...:))
            • Gość: greta Re: Nie było mnie, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:29
              takich prawdziwych o ja nie lubie...:)
              • qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:34
                ja też... za dużo sr..ją.
            • dorota_snooker Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:30
              Złap kilka - jednego dla siebie jednego dla mnie jednego dla mojego
              kota ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

BTW u mnie rosołek !!!
              • qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:34
                oki...
                • qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:45
                  ufff... nic z tego, bestie uciekają i są szybsze ode mnie, wróble za małe...
                • Gość: greta Re: Nie było mnie, bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:46
                  zjadlam juz dwa...ale chyba pojde sobie po wiecej...alez glodna dzisiaj
                  jestem:)))))))))))
                  • qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:49
                    a ja nic tylko w oczach chudnę w pogoni za ptactwem wszelakim, czy mnie się
                    wydaje, czy te białe nad wisłą to rybitwy?
                    • kremoofka Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:54
                      i mewy chyba tez
                      ale ornitologiem nie jestem
                      • qlrafik Re: Nie było mnie, bo... 13.09.04, 14:55
                        ja jestem ornitolog chałupnik... :)
                      • qlrafik mam! złapałem.... 13.09.04, 14:59
                        ...katar :)
                        • kremoofka Re: mam! złapałem.... 13.09.04, 15:04
                          eeeeee
                          to jak lapiesz ;)
                          • qlrafik Re: mam! złapałem.... 13.09.04, 15:15
                            masz cuś w srzynce? bo już nie wiem czy ten cholerny win98 się był zwiesił czy
                            tylko postrachał...
                            • kremoofka Re: mam! złapałem.... 13.09.04, 15:24
                              mam - duuuuuuuuuuuuuzo )))))))
                              • qlrafik Re: mam! złapałem.... 13.09.04, 15:30
                                o boże znowu przeze mnie rąbnie cały portal GW! :))
                                • kremoofka by the way 13.09.04, 15:37
                                  zalacznik zaginal
                                  • qlrafik Re: by the way 13.09.04, 15:40
                                    nie kapuję, albo za dużo kawy, albo za mało...
                                    • kremoofka Re: by the way 13.09.04, 15:47
                                      cos pokrecilam?)))
                                      napisales, ze cos przesylasz w zalaczeniu - no i zalacznika nie bylo
                                      • qlrafik Re: by the way 13.09.04, 15:50
                                        srry, to moja wina, nie było i nie ma ( skąd znamy te słowa! vide afera Rywina,
                                        Orlen) żadnego załącznika. a jeżeli był to nie mój, ja nie mam z tym nic
                                        wspólnego, pierwsze słyszę, ja nigy ... itp :)))
                                      • qlrafik qrczę, nie sry, tylko sorry. srry. wróć- sorry! :) 13.09.04, 15:51

• kremoofka Re: qrczę, nie sry, tylko sorry. srry. wróć- sorr 13.09.04, 15:56
                                          oki doki
                                          • qlrafik Re: qrczę, nie sry, tylko sorry. srry. wróć- sorr 13.09.04, 15:59
                                            ale jałowy dzień dzisiaj... w głowie pustka, rano myślałem, że jak się nie
                                            napiję kawy to usnę na stojąco, a teraz jestem nabuzowany jak...
                                            • kremoofka Re: qrczę, nie sry, tylko sorry. srry. wróć- sorr 13.09.04, 16:01
                                              ja w poniedzialek nigdy nie moge znalesc motywacji (zawsze sie gdzies cholera
                                              zawieruszy)
                                              i w ogole ostatnio jakos malo mam checi do pracy
                                              "starzeje sie"?
                                              ;p
    • qlrafik czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 15:32
      podobno ostatnio widziano ją jak szła po gołąbka.
      ( może rzeczywiście brzuszek Jej eksplodował:(((()
      • krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:00
        I coś ją też straszyło! Obawiam się nienajlepszego!
        • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:02
          jestem, juz jestem...
          • qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:06
            coś Cię nie było... już się bałem że się strułaś albo jakieś inne licho... a te
            nie śpią jak wiadomo...
            • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:08
              a tak jakos....ale milo ze sie o mnie martwiles..:))
              jestem calutka i zdrowiutka a golabki byly - pierwsza klasa:)))
              • qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:11
                ja pocieszyłem się najprawdziwszym bigosem... coś mam takie jakieś smaki dziś,
                ale miny kwaśnej nie mam. nieupierzony QL
                • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:21
                  hmmm...to spoznione smacznego zycze...:))
                  • krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:23
                    A ja tam sobie dziś orzeszki podgryzam! Mniamm!
                    • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:37
                      a jakie te orzeszki solone?- bo ja za solonymi nie przepadam....?????
                      • krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:43
                        Gość portalu: greta napisał(a):

> a jakie te orzeszki solone?- bo ja za solonymi nie przepadam....?????

Jadam tylko naturalne, te roztrzaskiwane młotkiem! Łup! I kolejny się rozpadł!
                        • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:48
                          wiesz...ja uzywam dziadka do orzechow do brudnej roboty:))))))))))hihihi....
                          • krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:52
                            Eee! No! To klasyka! Też czasem, ale młotkiem to takie efekty dźwiękowe, że
                            aż... Łup! Kolejny orzeszek - tym razem laskowy. A tak wogóle to pistacjowe mi
                            się marzą.
                          • krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:53
                            Eee! No! To klasyka! Też czasem, ale młotkiem to takie efekty dźwiękowe, że
                            aż... Łup! Kolejny orzeszek - tym razem laskowy. A tak wogóle to pistacjowe mi
                            się marzą.
                  • qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:24
                    dzięki!
                    • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:39
                      sluze na przyszlosc...:))))))))))))))))))
                      a gdzie moj bukiecik niezapominajek??? mial byc dzisiaj tez....????????
                      • qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:42
                        przecież były stokrotki!!!! :))))))))
                        • krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:45
                          To ja trochę z innej beczki - a propos kwiatów. Mam ochotę na pączka z różą. O
                          i sagan gwiżdże - będzie kafffka! :o]]]
                          • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:50
                            ja wole ciastka z roza a kawka mi sie przed chwila zrobila- bedzie z pyszna
                            pianka....:)))
                        • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:51
                          ale nie widziaj...a ktos powiedzial ze dzisiaj tez dostane.....
                          ale sobie pyszna pianke zrobilam...mniam....:)))))))))))))))))))))))))))
                          • krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 16:56
                            Piiijanka!!! A jak ją robisz? Masz jakąś ajne klajne piankomaschine?
                            • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:58
                              a mam:)
                              spieniaczke doi mleka na baterie:)- zakupiona w IKEI ale widzialam w sklepie
                              gdzuie wszystko jest po 4zl.- a jak sie pozniej okazuje ze w tym samym sklepie
                              to mozna jakas rzecz kupic nie za 4zl. a za 8- super:)))))))))))))))
                              • krtek_ach_jo Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 17:03
                                O to będę musiał kiedyś sobie takie coś sprezentować. A no tak, w tych sklepach
                                po 4 zety to mało co jest po tyle, ale i tak takie różne bibeloty są, że nie
                                powiem :o]
                                • qlrafik Re: czy ktoś widział gretę? 13.09.04, 17:07
                                  ja raz dojechałem w takim sklepie popielniczkę - porcelanową, w kształcie
                                  jeziorka z falami, z dwoma kaczuszkami... służy jako umilenie nałogu
                                • Gość: greta Re: czy ktoś widział gretę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:11
                                  musisz koniecznie..:))
                                  a jak twoja kawa dobra??rozpuszczalna czy nie??
                                  ja pije rozpuszczalna...ekspresiku nie posiadam..?:))
    • Gość: greta Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:06
      Szukam go, wolam, a on nic...bo zaraz warkne....?????????????????????????
      • qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:08
        NIE!!!!! TYLKO NIE TO!!!!! już nadrabiam braki... skruszony, potulny QL
        • krtek_ach_jo Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:12
          Ja się nie tak nie wystraszyłem jak Qlrafik, chyba musiałeś się skryć pod
          biurko!
          Oj ten nasz krakforumowy "dobry duszek" to potrafi nie tylko Krecika
          (Krtka_ach_jo) powalić na kolana :o]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
          • qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:15
            ja to aż zrobiłem dziurę w podłodze tymi kolanami, i coś jeszcze ale to za
            bardzo osobiste na forum...
            • krtek_ach_jo Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:19
              qlrafik napisał:

> ja to aż zrobiłem dziurę w podłodze tymi kolanami, i coś jeszcze ale to za
              > bardzo osobiste na forum...

A ja wiem co jeszcze... Pewnie i podłoga się urwała i budynek grozi zawaleniem.
              Ale to nie taka osobista sprawa, bardziej już publiczna. :o]]]]
              • qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:21
                na szczęście to parter ale prawdy bliski jesteś. teraz zamiast stałego łącza z
                netem mam stałe łącze z piwnicą :)
                • Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:26
                  ooo tu jestes nie zauwazylam Cie...juz zaczelam sie gniewac..ze poszedles i sie
                  nie pozegnales...
                  • qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:29
                    ja nie z tych QLrafików, poprostu robota... wiesz, czasem głupio forumować jak
                    Ci klient stoi nad głową...
                    • Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:37
                      juz rozumim rozumim...:)))i wybaczam Twoja krociutka nieobecnosc...:))))))))))
                      tak...czasem glupio...:))))))))))))))))
                      • qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:39
                        przynajmniej mogę się pożegnać w bOOOOOOOOOOOOOmbowym nastroju, ten dzień do
                        udanych zaliczyć mogę. pozdrowienia dla wszystkich, śpij dobrze i niech Cię nic
                        nie straszy.:)
                        • Gość: greta idziesz juz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:43
                          ????hmmm no to papatki...juz mi nic nie podskoczy-
                          nio to sie ciesze...ale dlaczego boooombowy???-to nie wiem..
                          :))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • qlrafik Re: idziesz juz... 13.09.04, 17:47
                            powiedzmy że miałem dobry dzień. NAPRAWDĘ! :))))))))))))))
                            • Gość: greta Re: idziesz juz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:49
                              to dobrze...:)))))))))))))
                              papapapapapapa....:)))
                • Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:27
                  Ach krecik, krecik(krtek_)napewno tak zle nie bylo jak warknelam- ale cos
                  straszacego w moim domku odgonilam...:)))))))))
                  • krtek_ach_jo Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:29
                    Gość portalu: greta napisał(a):

> Ach krecik, krecik(krtek_)napewno tak zle nie bylo jak warknelam- ale cos
                    > straszacego w moim domku odgonilam...:)))))))))

I oto chłodzi! Mieć dobrą minę do każdej sytucji :o]
                    • Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:35
                      a masz jeszcze jakies porady w tym swoim notesiku- a moze to kajecik czerwony???
                      zawsze sie moga przydac mi....?
                      :)))))))))))))))))))))))))
                      • krtek_ach_jo Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:37
                        To zależy na co, trzeba podać hasło i mozna szukać w krecikowym notatniku
                        jakiegoś antidotum :o]
                        • qlrafik Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? 13.09.04, 17:40
                          ahoj! na razie.:)
                          • Gość: greta Re: Czy ktos wie gdzie sie podzial Qlrafik??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:45
                            Qlrafik sobie poszedl...:((((((((((((
                            no nie wiem naco...a masz tam duzo porad??
                            czyli to nie czerwony kajecik??
                            szkoda...:))))))))))))
                            • qlrafik jeszcze raz wszechpapa!!!:))))) 13.09.04, 17:48

• Gość: greta Papapa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:49
                                • krtek_ach_jo Re: Papapa.... 13.09.04, 17:54
                                  Ahoj!
    • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:19
      Ja tez juz zmykam...ale sie zasiedzialam...ojoj...przypomnialo mi sie ze juz w
      tym watku nie ma nikogo- wie mowie do siebie...
      aaa...ide pozegnac sie gdzie indziej...papapa:))))))))))))))))))))))hihihi...
      • krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 18:21
        Ach joł! Ja już znowu tu jestem!
        • Gość: greta Re: witam baaardzo serdecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:38
          a mnie juz nie ma, powoli....papa...do jutra...
          • krtek_ach_jo Re: witam baaardzo serdecznie. 13.09.04, 18:41
            To do znowupiszenia! Ahoj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka