eao 16.09.04, 22:43 czy ktoś mnie oświeci i powie, co oznacza test kompetencyjny w przypadku egzaminów na prawo? czy ktoś miał z tym do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: test na prawo 2005 IP: *.butch.mm.com.pl 17.09.04, 13:45 oznacza test na inteligencję. już wcześniej w testach z historii i wosu na prawo było wiele pytań sprawdzających IQ, zdolność logicznego myślenia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
eao Re: test na prawo 2005 17.09.04, 13:52 dzięki za odpowiedź:) ja chyba wolę jednak testy inteligencji niż pytania z historii i wosu. PS mam jeszcze dodatkowe pytanie: pisałaś może taki test? czy przyda mi się znajomość logiki ze studiów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruteksen Re: test na prawo 2005 IP: *.kalwaria-zebrzydowska.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 13:58 no ja bym sie kłócił z tym czy lepsze pytania na IQ niz z wosu czy historii , no ale jak uważasz , te pytania nie są tak typowo na IQ ( jak w narodowym teście sic! ) tylko scisle połaczone z zagadnieniami prawniczymi , troche logiki zawsze sie przyda ale wiecej niz 2-3 h korków nie jest potrzebne , ja sie obyłem wogole bez , historia z reguły była łatwa wiec lepiej sie skupic na wosie bo na tym wiekszosc sie wykłada no ale teraz jest ta nowa matura ... i nie wiadomo co to bedzie , pozdro powodzenia ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eao Re: test na prawo 2005 17.09.04, 14:41 W sesji letniej będę miała 5 egzaminów, więc nauka wosu i historii byłaby mi trochę "nie po drodze". Problem raczej w tym, że na UG ma być sam test kompetencyjny. A jak będzie z nową maturą...... tego nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś