Dodaj do ulubionych

test na prawo 2005

16.09.04, 22:43
czy ktoś mnie oświeci i powie, co oznacza test kompetencyjny w przypadku
egzaminów na prawo?
czy ktoś miał z tym do czynienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: test na prawo 2005 IP: *.butch.mm.com.pl 17.09.04, 13:45
      oznacza test na inteligencję. już wcześniej w testach z historii i wosu na
      prawo było wiele pytań sprawdzających IQ, zdolność logicznego myślenia itd.
      • eao Re: test na prawo 2005 17.09.04, 13:52
        dzięki za odpowiedź:) ja chyba wolę jednak testy inteligencji niż pytania z
        historii i wosu.
        PS mam jeszcze dodatkowe pytanie: pisałaś może taki test?
        czy przyda mi się znajomość logiki ze studiów?
        • Gość: ruteksen Re: test na prawo 2005 IP: *.kalwaria-zebrzydowska.sdi.tpnet.pl 17.09.04, 13:58
          no ja bym sie kłócił z tym czy lepsze pytania na IQ niz z wosu czy historii ,
          no ale jak uważasz , te pytania nie są tak typowo na IQ ( jak w narodowym
          teście sic! ) tylko scisle połaczone z zagadnieniami prawniczymi , troche
          logiki zawsze sie przyda ale wiecej niz 2-3 h korków nie jest potrzebne , ja
          sie obyłem wogole bez , historia z reguły była łatwa wiec lepiej sie skupic na
          wosie bo na tym wiekszosc sie wykłada no ale teraz jest ta nowa matura ... i
          nie wiadomo co to bedzie , pozdro powodzenia ;D
          • eao Re: test na prawo 2005 17.09.04, 14:41
            W sesji letniej będę miała 5 egzaminów, więc nauka wosu i historii byłaby mi
            trochę "nie po drodze".
            Problem raczej w tym, że na UG ma być sam test kompetencyjny. A jak będzie z
            nową maturą...... tego nie wiem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka