Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich bardzo słonecznie...

17.09.04, 10:04
... i co?, zaczęła się ta jesień, czy nie :)
wpisujcie kochani, wszystko co dobre o jesieni, o spacerach, zbieraniu
kasztanów, kolorycie liści, pochylonych kasztanowcach na al. Waszyngtona,
zimnym wiaterku i ciepłym słoneczku, rozkręcajmy tą jesień, a co!
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 10:09
      witaj
      jedyne, co w tej chwili przychodzi mi do glowy to....
      zimo ;p
      • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 10:10
        witam Cię bardzo cieplutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 10:12
          wielkie dzieki ))))
          bo palce mam jak sopelki ;p
          • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 10:20
            już się zabieram do masowania :))))))))))))
            • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 10:43
              ;))))))))
              a ja ide po goraca herbate ;p
              • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 10:50
                to ja rozpalę w kominku... ale będzie nastój! :)
                • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:12
                  nooooo ))))))))))
                  • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:13
                    jaki dzień w pracy? młyn, marsz pogrzebowy czy cisza na morzu ( może przed
                    burzą)?
                    • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:15
                      tak jak wczoraj - jako tako))
                      mlyna nie ma
                      marsz pogrzebowy tez nie wchodzi w gre
                      ale pomalutku do przodu
                      • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:17
                        u mnie podobnie, tyle tylko, że dziś mam dobry nastój, mimo tego, rzuciło mi
                        się na zatoki, i cierpię męczarnię...
                        • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:18
                          uuuuuuu
                          znam to
                          pomagaja ugotowane, rozgniecione ziemniaki - zawin w sciereczke i na czolo
                          serio
                          • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:23
                            ... spróbuję ale dopiero wieczorem,
                            a dziś rano - tak zmieniając temat - poszedłem do lasu i porobiłem kilka
                            jesiennych zdjęć... robi się naprawdę pięknie! :)
                            • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:40
                              super bedzie za jakies 3-4 tyg
                              zloto i czerwono
                              uwielbiam taka jesien
                              • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:47
                                zwłaszcza ten mocny błękit nieba w połączeniu z różnokolorowymi liśćmi, powoli
                                przymierającą trawą... piękne!
                                • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:49
                                  yhmmmmm
                                  • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:53
                                    ...o jeszcze zapomniałem o blond kolorze, pojawiającym się tu i ówdzie z
                                    nienacka, "zaskokliwie"... :))
                                    • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:54
                                      wiesz, blond z reguly zaskakuje ;)))
                                      najczesciej w dowcipach ;p
                                      • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 11:56
                                        hmm, jam ci brunet, może dlatego ta mięta do blondu.. :)
                                        • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 12:27
                                          no popatrz, popatrz
                                          przyznam w tajemnicy, ze bycie blondynka jest wygodne

gdy palnie sie jakas gafe ))
                                          • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 12:29
                                            aa już jesteś bo zastanawiałem się co się dzieje, czasem człek zapomina, że
                                            jest w pracy... poczta non aktualite. wobec tego.. :)
                                            • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 12:31
                                              a ja wlasnie zdazylam odpisac ;p
                                              • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:12
                                                nic się nie stało, cuś mi neostrada przystopowała na 30 minut ale już wszystko
                                                w normie.. :)
                                                • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:23
                                                  i bardzo dobrze
                                                  • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:39
                                                    ale smęty w tej robocie...
                                                  • kremoofka Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:59
                                                    faktycznie, smetnie pisze
                                                  • swing kremoofa! 17.09.04, 14:09
                                                    nie bądź wobec siebie tak wymagająca! w końcu dziś piątek!
                                                    ;-)
                                                  • kremoofka Re: kremoofa! 17.09.04, 14:23
                                                    swing
                                                    racja ;p)))))))))
    • luckystrike cześć 17.09.04, 10:17
      jak dla mnie to ciągle lato. W lipcu to nawet marzyłem o takiej pogodzie:)
      • qlrafik Re: cześć 17.09.04, 10:49
        witam serdecznie!
        • kru1 Re: cześć 17.09.04, 12:08
          Cześć ja lecę wkrótce do ciepełka...Dwa tygodnie laby i strach w sercu przed
          lataniem właśnie. Szkoda że jeszcze nikt nie wymyślił jakiejś teleportacji
          (Harry Potter)albo czegoś podobnego.
          • qlrafik Re: cześć 17.09.04, 12:14
            witaj. ale Ci faaaajnie!
            a latania to nie ma się co bać! bardzo przyjemne uczucie, zwłaszcza przy
            wysiadaniu z samolotu ( mnie zawsze się wydaje, że mniej ważę)
    • swing w to piękne południe 17.09.04, 12:24
      witam wszystkich i ja!
      ja też miałam miły spacerek, szkoda, że do pracy...
      niemniej szłam przez miasto z uśmiechem
      i nawet wizyta w banku nie wyprowadziła mnie z równowagi!
      :-)))
      • qlrafik Re: w to piękne południe 17.09.04, 12:26
        witaj!!
    • Gość: Gapowiczuwstydźsię Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... IP: *.autocom.pl 17.09.04, 13:05
      Ja Wam dam spacery al. Waszyngtona! To se ne vrati, ta ubiegła niedziela...
      • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:11
        oj ... ne vrati.. eh. szkoda!
      • qlrafik 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:32
        ... trzeba je mądrze wykorzystać.
        • swing Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:34
          no, to dawaj!
          • qlrafik Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:39
            ... at tu pustka! :)
            • swing Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:40
              acha...
              co robić?
              czasu coraz mniej...
              • qlrafik Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:42
                myśl, myśl, rozumku... a rozum już gdzieś indziej... będziesz jutro?
                • swing Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:44
                  chciałabym
                  żeby odebrać pocztę
                  • qlrafik Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:47
                    ...ale...?
                    • swing Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:48
                      ale nie wiem na pewno?
                      • qlrafik Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:50
                        ... będziemy leczyć ból główki?
                        • swing Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:55
                          najwyżej odsypiać
                          mam nadzieję
                          ;-)
                          • qlrafik Re: 20 minut pozostało... 17.09.04, 17:57
                            życzę Ci miłej zabawy, udanego występu czipendejlsów, dużo CO ( czadu)
                            i migreny ( chamy mają kaca... ) :))))))
                            • swing merci 17.09.04, 17:59
                              nawzajem - udanego wieczoru
                              (proszę o łagodne traktowanie przyjaciół)
                              :-)
                              do zobaczenia!
                              • qlrafik Re: merci 17.09.04, 18:00
                                źle traktuję tylko komuchów.
                                PAAAAAAAAAAAA!
    • Gość: greta Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:10
      Witam....
      dzisiaj szlam sobie zamyslona, i zapatrzona w dal-az w konxcu weszlam w drzewo-
      naszczescie nic mi sie nie stalo-male zadrapanie na raczce-ot co..
      piekna jesien, piekna...
      • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:12
        drzewa to mają dobrze... :)))))
        • Gość: greta Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:16
          dobrze...?
          ale ludzie wchodzacy w nie nie bardzo...:))))))))
          za to dzisiaj jestem bardzo grzeczna dziewczynka i pomagam starszym
          babcia...:))))
          • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:20
            to bardzo ładnie z Twojej strony, ale co to święto jakieś, czy humorek?
            • Gość: greta Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:22
              nie...to chyba przez to drzewo...:)))))))))
              ale jakos glowka mnie dzisaj boli...
              a humorek dobry...
              :)))to slonko...a ja musze tyle rzeczy dzisjaj zrobic-a takiego okropnego lenia
              mam....:(
              :))))))))))))
              • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:33
                no lenia trzeba odprawić za drzwi, choć znając go to nie będzie się
                śpieszył... :))
                • Gość: greta Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:36
                  nie tak latwo- bo on mi dzisiaj powiedzial ze mnie nie opusci...ale moze ja
                  sama go przepedze..tylko za chwilke....:)))))))))))))))))))))))))
                  • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:41
                    taak, kto by się lenia pozbywał....
                    • Gość: greta Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:46
                      ide zrobic rybke na obiadek....hmmm..cosik zimno mi w tym domu...ide zalozyc
                      bluze...
                      • qlrafik Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... 17.09.04, 13:48
                        ? przepraszam, to w czym byłaś do tej pory? :)
                        • Gość: greta Re: Witam wszystkich bardzo słonecznie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:50
                          ...hmmm...no bylam w bluzce na ramiaczkach...dlatego mi zimno-a raczki mam
                          skostniale z zimna...oj musze wyjsc na balkonik i sie ogrzac
                          troszku...:))))))))))))))))
    • qlrafik człowiek by gzieś poszedł... 17.09.04, 14:27
      ... jak zwyły ludź, atu morda opuchnięta... :(
      • Gość: greta Re: człowiek by gzieś poszedł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:30
        a cosik sie stalo..??
        • qlrafik Re: człowiek by gzieś poszedł... 17.09.04, 14:36
          ehh... jest zatoka meksykańska, jest zatoka perska... ale niestety jest też
          zatoka QLrafikowa, która jest przepełniona i zatkana, a to boli UUUUUUU :PPP
          • serta ... 17.09.04, 14:48
            qlrafik ... tak sobie obserwuje Twa osobe od jakiegos czasu,bo widze,ze jestes
            tu nowy i chcesz zawladnac sercami forumowiczow ;) ale ... Tobie jakby sie
            nudzilo i brakowalo tematow - ciagle tylko witam serdecznie,slonecznie ... albo
            ja naskakuje,bo mam zly humor :/
            • qlrafik Re: ... 17.09.04, 14:52
              pozdrawiam księżycowo :)
              • serta grrr 17.09.04, 14:53
                grrr ...
                • qlrafik po co czytasz coś co Cię drażni? 17.09.04, 14:57
                  ... a poza tym chyba to lepsze niż "zjeżdżaj psie" i tego tyopu odzywy których
                  przebogaty wybór masz na innych wątkach..?
                  • serta hmm ?!?! 17.09.04, 15:37
                    qlrafik napisał:
                    ... a poza tym chyba to lepsze niż "zjeżdżaj psie" i tego tyopu odzywy których
                    przebogaty wybór masz na innych wątkach..?

Ty chyba mnie Kolego z kims pomyliles,albo ja zle Cie zrozumialam,bo nie
                    przypominam sobie,zebym kiedykolwiek do kogos zwrocila sie w taki sposob,jak w/w
                    • qlrafik Re: hmm ?!?! 17.09.04, 15:39
                      Ty mnie źle zrozumiałaś, napisałaś na temat mojego słownictwa, więc odpisuję,
                      że jest to opozycja do chamstwa jakie ma miejsce na innych wątkach.
                      pozdro.
                    • qlrafik Re: hmm ?!?! 17.09.04, 15:42
                      a poza tym, czy nie wydaje Ci się że skoro w ciągu dnia - przynajmniej ze mną
                      tak jest - mówisz o konkretach, pieniądzach, myślisz o czasie, dzwonisz,
                      piszesz, to naprawdę najprzyjemniejszą rzeczą jest pogwarzyć sobie o bele czym,
                      hę?
                      • serta :) 17.09.04, 16:03
                        Ale ja Cie nie atakuje.Bylam (bo chyba juz zaspokoiles moja ciekawosc) tylko
                        ciekawa dlaczego kazdy swoj watek rozpoczynasz w bardzo podobny,dosc banalny
                        sposob.Tak jakos mi sie to skojarzylo z checia pozyskania jak najwiekszej
                        ilosci osob,ktore zapalalyby do Ciebie sympatia,bo wlasnie nie jestes jedna z
                        tych osob,ktora rzuca k... na prawo i lewo i obraza co drugiego forumowicza.To
                        tylko takie moje osobiste spostrzezenie i nie chcialam Cie urazic.Tak jak
                        pisalam,od jakiegos czasu obserwuje Cie i rzuca mi sie w oczy,ze raz na czas
                        zaczynasz watek o podobnej tematyce,taki zupelnie prosty,ze az rzuca sie w
                        oczy - jakbys wiecznie szczesliwy chodzil ;)
                        • qlrafik Re: :) 17.09.04, 16:11
                          bo ja w zasadzie zawsze chopdzę szczęśliwy, choć przyznajeę z tego szczęścia to
                          i czasem człek głuptactwa wypisuje, ale to z tego powodu, że wolę pisać
                          pierdoły, niż na siłę jakieś poematy tworzyć i jawić się jako wybitnie
                          uzmysłowion. czasem i chamem bywam, nogę podłożę, zaśmieję się gdy ktoś sie
                          potknie, ale uczciwie. bywam melancholijny ( najczęściej po kroplach
                          żołądkowych i flegaminie), bywam brutalny ( po wystąpieniach Leppera), bywam
                          spłoszony ( nigdy nie pamiętam czy trójkąt to damska czy męska...), czasem i
                          nawet kochliwy ( to już moja słodka!), ale zawsze staram się być naturalny.
                          co do rozpoczynania wątku: chciałem aby to był taki sygnał wywoławczy. ot i
                          tiela!
                          :)))))))))))))
                          • serta :))) ziup 17.09.04, 16:20
                            a dzisiaj jaki masz dzien? bo ja kiepski. grrr
                            • qlrafik Re: :))) ziup 17.09.04, 16:24
                              a cuś mi się na-strój poprawił. mrrau...
                              • serta :/ 17.09.04, 16:30
                                hanjkasfjbslvb ... a ja ... albo sie przespie,albo znajde jakas ofiare
                                (hmm...),albo zaczne marudzic
                                • qlrafik Re: :/ 17.09.04, 16:31
                                  to ja się mogę podłożyć - jako ofiara - oczywiście.
                                  • serta hmmmmmmmm ... 17.09.04, 16:42
                                    hm ... ide spac.Lepiej sie nie podstawiaj,bo jak zobacze,ze Cie wykorzystac
                                    moge ;) to jeszcze Ci krzywde zrobie ;) doooopranoc
                                    • qlrafik Re: hmmmmmmmm ... 17.09.04, 16:44
                                      głupi ma szczęście powiadają - więc składam swój los w ręce sszczęścia i
                                      zaryzykuję. :)
                                    • qlrafik karaluchy pod poduchy! 17.09.04, 16:45
                                      pa!
                            • qlrafik Re: :))) ziup 17.09.04, 16:35
                              głowa do góry!
            • swing możemy dać Ci szansę... 17.09.04, 15:12
              ...i postawić na zły humor
              • qlrafik Re: możemy dać Ci szansę... 17.09.04, 15:24
                ... a to Ty nie zniknęłaś...:)
                • swing Re: możemy dać Ci szansę... 17.09.04, 15:32
                  zniknęłam, ale znów mam przestój
                  • qlrafik Re: możemy dać Ci szansę... 17.09.04, 15:34
                    ja też i chyba już do końca nic się nie będzie działo.. :)
                    • swing no to... 17.09.04, 15:39
                      ...zastanówmy się co dalej z tak przyjemnie rozpoczętym popołudniem?!
                      ;-)
                      • qlrafik Re: no to... 17.09.04, 15:40
                        Ty chyba nie musisz się zastanawiać ;)
                        • swing Re: no to... 17.09.04, 15:43
                          jeszcze parę godzin...
                          w ramach prezentu kupiłam czarne siteczkowe pończochy, mam nadzieję, że to
                          wystarczająco niepraktyczny prezent ;-)
                          • swing Re: no to... 17.09.04, 15:44
                            właściwie, to siateczkowe te pończochy, ale tak też jest zabawnie ;-)
                            • qlrafik Re: no to... 17.09.04, 15:46
                              <:)
                          • qlrafik Re: no to... 17.09.04, 15:44
                            a może akurat będzie nader często używany? kto to wie? :)
                            • swing Re: no to... 17.09.04, 15:46
                              słabo znam bratową od _tej_ strony
                              ;-)))
                              • qlrafik Re: no to... 17.09.04, 15:49
                                ... no ale pomysł zawsze można podać, może się spodoba? :0
                                • swing toteż zapodaję :-) 17.09.04, 15:57
                                  zastanawiałm się nad paroma innymi pomysłami, ale w gruncie rzeczy w ogóle
                                  słabo znam moją przyszłą bratową...
                                  lubię robić ludziom prezenty, ale zawsze kosztuje mnie to trochę nerwów, bo
                                  zależy mi, żeby im się te prezenty spodobały albo chociaż przydały (chociaż nie
                                  przepadam aa całkiem praktycznymi prezentami)
                                  tym razem jednak za późmo się dowiedziałam o imprezie i nie miałam czasu
                                  pokombinować
                                  • qlrafik Re: toteż zapodaję :-) 17.09.04, 16:00
                                    jestem pewny, że się spodobają.
                                    ja na szczęście takiego problemu nie mam. :)
                                    • swing wytłumacz się ;-) 17.09.04, 16:02
                                      w jakiej sprawie jesteś taki bezproblemowy? kupowania prezentów czy pończoch...?
                                      ;-)
                                      • qlrafik Re: wytłumacz się ;-) 17.09.04, 16:04
                                        hmm. tu mnie masz, ale powiedzmy, że prezenty ( oczywiście te planowane, na
                                        które mam czas) robię sam :)
                                        a co do pończoch : po 22-giej :)))
                                        • swing Re: wytłumacz się ;-) 17.09.04, 16:06
                                          czemu tak zdawkowo? _co_ robisz sam?

co do pończoch - ja nie jestem tak ortodoksyjna ;-)))
                                          • qlrafik Re: wytłumacz się ;-) 17.09.04, 16:13
                                            ja nie piszę że sam, ja tylko piszę że o tym po 22- giej, jak zgaszą światło...
                                            choć na cholerę wtedy pończochy... no tak, znowu głupstwa plotę....
                                            • swing Re: wytłumacz się ;-) 17.09.04, 16:18
                                              myślałam, że jakieś produkcje własne ludziom podarowujesz
                                              (w końcu talenty masz rozliczne, co już kiedyś ustaliliśmy)
                                              co do nieszczęsnych pończoch - chyba lepiej już nic nie napiszę,
                                              bo mi też same głupoty przychodzą do głowy ;-)))
                                              • qlrafik Re: wytłumacz się ;-) 17.09.04, 16:23
                                                dokładni, maluję, a co do pończoch, ta utostrada jest darmowa, choć czasem
                                                wyboista... :)))
                                          • qlrafik poza tym nie jestem sam, mam dużego... 17.09.04, 16:16
                                            ...psa który ciągle za mną chodzi... :)))
                                            • swing Re: poza tym nie jestem sam, mam dużego... 17.09.04, 16:20
                                              jak to?
                                              dopiero teraz się przyznajesz?
                                              zeznaj szczegóły!
                                              (co do psa, oczywiście)
                                              ;-)
                                              • qlrafik Re: poza tym nie jestem sam, mam dużego... 17.09.04, 16:24
                                                wyżłowate to to jest...
                                          • qlrafik i ten duży ciągle by chciał.. 17.09.04, 16:20
                                            .. jeść.. i to w nieskończoność.:)
                                            • swing Re: i ten duży ciągle by chciał.. 17.09.04, 16:23
                                              znam takie przypadki...
                                              • qlrafik Re: i ten duży ciągle by chciał.. 17.09.04, 16:25
                                                ... ten jest wyjątkowo ciężki i dosłownie i w prznośni ( zwłaszcza jak się go
                                                niesie..)
                                          • qlrafik kiedyś dałem go lekarzowi do rąk.. 17.09.04, 16:21
                                            ..żeby go potrzymał ( weterynarz ) ale go ugryzł... :)
                                            • swing Re: kiedyś dałem go lekarzowi do rąk.. 17.09.04, 16:27
                                              rozumiem, że pies weterynarza...?
                                              ;-)
                                              • qlrafik Re: kiedyś dałem go lekarzowi do rąk.. 17.09.04, 16:28
                                                to weterynarz też ma psa? a mówią że roboty się nie bierze do domu...
                                                • swing Re: kiedyś dałem go lekarzowi do rąk.. 17.09.04, 16:30
                                                  ;-)))))
                                                  to jest głupawka, wiesz?
                                                  • qlrafik Re: kiedyś dałem go lekarzowi do rąk.. 17.09.04, 16:32
                                                    wiem, ale kawy szybko przynajmniej ubywa... :))
                                                    dobra, kończę już z tym nudzeniem.
                                          • qlrafik a ostatnio ma problemy ze wstawaniem.. 17.09.04, 16:22
                                            .. jakieś tam ze stawami, czy z oceanami, nie wiem.
                                            • swing Re: a ostatnio ma problemy ze wstawaniem.. 17.09.04, 16:25
                                              no to tworzycie zgrany duet...
                                              stawy, zatoki... jesienne klimaty
                                              ;-)
                                              • qlrafik Re: a ostatnio ma problemy ze wstawaniem.. 17.09.04, 16:27
                                                i opadające liście :)))))))))
                                                "figowy listek - postrach nudystek"
                                              • qlrafik ..czasem jak go wypuszczam kobiety się boją.. 17.09.04, 16:28
                                                ... bo nie należy do psów o kocim spojrzeniu...
                                                • swing a mówią... 17.09.04, 16:38
                                                  ...że każdy pies ma coś z pana (albo odwrotnie?)
                                                  ma?
                                                  • qlrafik Re: a mówią... 17.09.04, 16:40
                                                    :)))))))))))) chyba tak.
                                                    już myślałem ze sobie poszłaś? :(
                                                  • swing nie ... 17.09.04, 16:41
                                                  • swing Re: nie ... 17.09.04, 16:42
                                                    (za szybko się wysłało)
                                                    pisałam, ale jestem i jeszcze posiedzę
                                                    na imprezę idę prosto z pracy
                                                  • qlrafik Re: nie ... 17.09.04, 16:47
                                                    a ja prosto po pracy idę na piwo a potem do domu... :( ależ ja bogate życie
                                                    towarzyskie prowadzę, gdzie jest najbliższa hurtownia sznurków?
                                                  • swing a do czego... 17.09.04, 16:50
                                                    ... ten sznurek?
                                                    mam nadzieję, że zgodnie z przeznaczeniem będzie użyty,
                                                    zresztą zupełnie nie wiem gdzie jaka hurtownia

a jeśli towarzystwo okejowe, to tylko się cieszyć że życie kwitnie!
                                                  • swing Re: a do czego... 17.09.04, 16:50
                                                    no chyba, że to znowu wyjście służbowe
                                                  • qlrafik Re: a do czego... 17.09.04, 16:55
                                                    nie,nie... to wyjście "rekreacyjne", a potem trza się wyspać aby jutro i jakaś
                                                    przytomność umysłu była. amen.
                                                    a sznurek mi był potrzebny do zawiązania przyjaźni... :)
                                                  • swing zamiast sznurka 17.09.04, 16:57
                                                    są teraz takie uniwersalne kleje
                                                    i kilka jeszcze innych możliwości
                                                    ;-)
                                                  • qlrafik Re: zamiast sznurka 17.09.04, 16:58
                                                    tak wiem, w Lodzi podobno lubią ośmiorniczkę...
                                                  • swing Re: zamiast sznurka 17.09.04, 17:05
                                                    niestety z przyjaźniami nie jest tak łatwo...
                                                  • qlrafik Re: zamiast sznurka 17.09.04, 17:07
                                                    no niestety, czasem trzeba dać po głowie żeby się wszystko od nowa poukładało
                                                  • swing komu?! 17.09.04, 17:08
                                                    po głowie?!
                                                    Ty brutalu!
                                                  • qlrafik Re: komu?! 17.09.04, 17:11
                                                    a czasem to swojemu chłopu, albo znajomemu, w lightowej wersji westarczy kimś
                                                    potrząsnąć.
                                                    brutalu?
                                                    porywczy, o tak ale nie brutal, no chyba że czasem, ale też po 22-giej
                                                  • swing acha... 17.09.04, 17:16
                                                    każdy ma swoje sposoby...
                                                    a po 22.00 - pończochą po głowie - to też sposób
                                                    ;-)
                                                  • qlrafik Re: acha... 17.09.04, 17:30
                                                    jjjjjjjjjuż jestem.
                                                  • qlrafik Re: komu?! 17.09.04, 17:13
                                                    BTW: 1.prześlę napewno
                                                    2.dziękuję.
                                                  • qlrafik Re: nie ... 17.09.04, 16:43
                                                    poszalał, a teraz zieeeeeewa. spać mi się zachciało.
                                                    a tu jeszcze godzina!
                                                  • Gość: greta Re: nie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:15
                                                    niewiem o czym mowa-ale witam was ponownie...na chwilke..
                                                  • qlrafik Re: nie ... 17.09.04, 17:15
                                                    witaj!
                                                  • swing tematy...? 17.09.04, 17:19
                                                    ...generalnie - piątkowe
                                                    życie towarzyskie i pończosznictwo
                                                    ;-)
                                                  • Gość: greta Re: tematy...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:26
                                                    pończosznictwo...??????
                                                    uuu...ale sie zrobilam kazdy ktos, gdzies mnie dzisiaj zaprasza-a ja odpowiadam
                                                    NIE....:))))))))))))
                                                  • swing dlaczego? 17.09.04, 17:27
                                                    i nie tłumacz mi się egazminem,
                                                    bo chyba nie będziesz się uczyć w piątkowy wieczór!
                                                  • Gość: greta Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:43
                                                    a wlasnie dlatego...:)))))))
                                                    bo sie bede uczyc..
                                                  • qlrafik Re: dlaczego? 17.09.04, 17:45
                                                    ja raz widziałem taką jedną nauke w lesie... a może to była kukuka?
                                                  • swing no, cóż... 17.09.04, 17:46
                                                    ale od poniedziałku już nie będziesz mieć pretekstu, żeby się wykręcić
                                                  • qlrafik Re: no, cóż... 17.09.04, 17:49
                                                    nawet bym nieśmiał, będzie swingowo
                                                    ja dorzuciłbym trochę jazzu
                                                  • swing Re: no, cóż... 17.09.04, 17:53
                                                    ja do Grety, a Ty ;-))))))))))
                                                  • qlrafik greta!!!! żyjesz?!!! :OOO 17.09.04, 17:54

• Gość: greta Re: greta!!!! żyjesz?!!! :OOO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:56
                                                    ŻYJE...tak i juz sie nie moge doczekac...i zadnych wykretow...:))i bede
                                                    czesciej tu- i dluzej...:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • swing a przede wszystkim.... 17.09.04, 17:58
                                                    oblewanie zdanego egzaminu!
                                                  • qlrafik Re: a przede wszystkim.... 17.09.04, 17:59
                                                    ?????????????? zgłupłem :<
                                                  • swing streszczam... 17.09.04, 18:02
                                                    ...tę naszą niezwykle chronologiczną rozmowę:
                                                    greta nie będzie się wykręcać ani znikać i odpowiednio uczci zakończenie
                                                    poprzedniego roku akademickiego!
                                                  • qlrafik Re: streszczam... 17.09.04, 18:03
                                                    !!!!!!!!! zmądrzyło mnie :>
                                                  • swing a teraz się oddalam... 17.09.04, 18:06
                                                    ...do zajęć w z góry ustalonych podgrupach
                                                    nie mówię dobranoc, bo cała noc przed nami!
                                                  • Gość: gretaa Re: a przede wszystkim.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 18:00
                                                    za wczesnie oblewac- bo ja sie boje- bo nic nie umiem...:(naprawde...ale i tak
                                                    bede czesciej..:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • qlrafik Re: a przede wszystkim.... 17.09.04, 18:03
                                                    ze względu na nudę, czy na to, że podobają Ci się nasze te, no jak im tam,...
                                                    te takie mądre no nie.. nie astraln...a intelektualne wpowiedzi - ten tego - i
                                                    pieknie formółwane zdania bes bykuf.. ?
                                                  • Gość: greta Re: a przede wszystkim.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 18:06
                                                    a nie wiem...lubie...jak mi sie nudzi ta wychodze na spacerek,...
                                                  • qlrafik Re: greta!!!! żyjesz?!!! :OOO 17.09.04, 17:58
                                                    cieszę się bardzo dobra duszyczko
                                                    przesyłam Ci bukiecik bławatków. :)
                                                  • qlrafik Re: no, cóż... 17.09.04, 17:56
                                                    jakby co to wiesz jak mnie znaleść...
                                                  • qlrafik Re: tematy...? 17.09.04, 17:40
                                                    ooo przepraszam, jeszcze o psach było.
                                                  • swing Re: tematy...? 17.09.04, 17:41
                                                    no, tak
                                                    i o przyjaźniach trudnych
                                                  • Gość: greta Re: tematy...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:45
                                                    no to juz wiadomo o co chodzi..:))
                                                    a ja jem pszne lody ciple..:)
                                                  • qlrafik Re: tematy...? 17.09.04, 17:48
                                                    to znaczy... ciepłe?
                                                  • Gość: gretaa Re: tematy...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 17:53
                                                    tak-lody cieple: bialko+maliny(czy co tam chcesz)+cukier=ciepłe lody:)))))))))))
                                                  • qlrafik ...a ja głupi się wydzieram... 17.09.04, 17:54

• Gość: greta A ja ide sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 14:58
      stad, bo musze kilka spraw zalatwic...:)
      ale pozdrowie od was sloneczko:)))))))))))))))))))
      -len odpedzony...:)))))
      papapa...moze jeszcze wpadne,a moze juz nie...:)
      • swing Re: A ja ide sobie... 17.09.04, 15:03
        do zobaczenia, Greta!
      • qlrafik Re: A ja ide sobie... 17.09.04, 15:06
        pa!!!!!!
    • qlrafik pa kochani! 17.09.04, 18:06

• Gość: greta Re: pa kochani! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 18:19
        Papa...ja tez sie zbieram...:)
        do jutra:)
    • Gość: greta Dziendoberek....:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 12:38
      witam...:)
      ladny dzionek a mnie brzuszek boli...uuuu:(
      co by tu...a juz wiem posiedze sobie chwilke-i poobserwuje sobie odwiedzajacych
      to forum....:))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka