qlrafik 23.09.04, 10:10 ... nie drażnić. WITAJCIE serdecznie, jesiennie, bardzo, milutko, przyjaźnie, słodziusieńko i apolitycznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: ja może tylko kiwnę głową - co by tu niektóry 23.09.04, 10:41 fajne powitanko :D Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ja może tylko kiwnę głową - co by tu niektóry 23.09.04, 10:51 kati, co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leas Re: ja może tylko kiwnę głową - co by tu niektóry IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.09.04, 10:51 też kiwam i jeszcze uśmiech dodaję. Szczególnie, że słonko zaświeciło, a Greta wkróce bedzie świętować zdanie egzaminu i się rozmarzy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ja może tylko kiwnę głową - co by tu niektóry 23.09.04, 10:55 jezzzzu ( to ja QL) faktycznie, zapomniałem z tego wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
swing kiwając... 23.09.04, 13:21 ukrywasz się i udajesz, że wcale nie pozdrawiasz, jak co dzień? no cóż, a ja się ukrywać nie będę: witam i pozdrawiam! a na dodatek będę tu za chwilę pić kawę z pianką w oczekiwaniu na Gretę, o! Odpowiedz Link Zgłoś
serta :/ 23.09.04, 13:25 nie musiales Ql,zaraz sie domysla,ze to i tak przeze mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :/ 23.09.04, 13:31 ale ja sam, kochanie, myślałem o tym od dawien dawna :) lepiej się ciesz, że nie przyodziałem się w np "marsz_żałobny" Odpowiedz Link Zgłoś
serta hahaha 23.09.04, 13:41 dzieki,az sie usmiechnelam - "marsz_zalobny" buehehehe dobre Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hahaha 23.09.04, 13:48 skoro to wywołuje u Ciebiie takie reakcje to już wiem że nie zaproszę Cię ( w ramach podbudowania nastroju ) na żaden pogrzeb. jeszcze mi obciachu narobisz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 23.09.04, 13:49 A zebys wiedzial,ze to bylo by prawdopodobne - nie wiem czemu,ale ja zawsze na pogrzebach mam reakcje odwrotna,niz reszta - smieje sie jak glupia i nawet nie wiem z czego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :) 23.09.04, 13:54 może dlatego, że my frajerzy, dalej się męczymy w tym łez padole, a oni hasają sobie po chmurkach... ( myślisz, że to naiwny obraz tak zwanego nieba?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
serta nie wiem 23.09.04, 13:56 prawde mowiac nie wierze w cos takiego jak NIEBO. Bardziej pasuje mi wizja tego,ze wnetrze podczas smierci odlacza sie od ciala i od tego czasu wedruje bez niego po swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :P 23.09.04, 13:59 kazdy tlumaczy sobie na swoj sposob.Nie wierze gorliwie w nic,zatem na niektore rzeczy odpowiadam sobie sama Odpowiedz Link Zgłoś
serta ech ... 23.09.04, 14:03 w siebie tez. Byl czas kiedy duzo czytalam o zyciu poza nasza planeta,o pewnych rzeczach,ktore jest trudno wyjasnic.I nie pokrywaja sie one z teoria gloszona przez Kosciol,a poniewaz gorliwa katoliczka nie jestem,moge sie nawet pokusic o stwierdzenie,ze coraz mniej tego katolicyzmu we mnie,niektore rzeczy tlumacze sobie w zupelnie inny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: ech ... 23.09.04, 14:12 no i problem, bo jak odpowiem, że myślę tak samo to znowu dostanę od Ciebie w czajnik, że się podlizuję... Odpowiedz Link Zgłoś
serta bach ! 23.09.04, 14:24 w czajnik? a co Ty wode sodowa w glowie gotujesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: bach ! 23.09.04, 14:27 czasem i nawet jakiś ferment się znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś