Gość: j0anna IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.09.04, 21:01 Czy mozecie polecic jakas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m635 Re: Restauracja indyjska 10.10.04, 02:42 Odradzam - Mikołajską (zdecydowanie). Polecam - Smaki Świata. Współwłaścicielem jest Hindus, stąd sporo dań z tej kuchni (są w sieci - znajdź sobie). Polecam - knajpa na rogu Dietla i Augustiańskiej (od niej wejście). Nie pamiętam nazwy. Sporo dań indyjskich. Właściciel-kucharz to też Hindus :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocikk Re: Restauracja indyjska 11.10.04, 11:30 A ja polecam - Indus Tandoori na rogu Sławkowskiej i Marka- właściciel Hindus, jedzenie przepyszne:) Mikołajska to nie to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola bardzo fajne miejcse IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.10.04, 21:49 restauracja- tego nei wiem. natomiast wiem, gzdie jest fajna knajpa w klimacie indyjskim- nazywa sie swieta krowa i jest bodajrze na floranskiej (taka ulica od mariackiego do barbakanu- chyba florianska) po lewej stronie, a szyld taki malutkipod takim wielkim ze znaczkime najki. niafana obsluga, taka omkła, ale reszta super. :) podrowienia z legnicy- ucalujcie krakow ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś