serta kefir? a jednak ... 08.10.04, 11:10 no i tak jak sie spodziewalam ... ech ... Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: kefir? a jednak ... 08.10.04, 11:25 no, coś mnie naszło na kefir... ale wczoraj było spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :> 08.10.04, 11:28 Prawde mowiac nie do konca Ci w to wierze,ale ok - nie mam mozliwosci sprawdzenia,wiec powiedzmy,ze niech bedzie tak jak twierdzisz :> A w aptece gdzies po drodze idac do parcy nie byles? :( Nie wspomne juz o tym,ze mam kolejnego siniaka ... kiedy Ty sie nauczysz delikatnie wstawac z lozka? Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :> 08.10.04, 11:32 :) potwornie zimno!!!!!!!!! a ja się muszę męczyć nad tą cholerną stroną... Odpowiedz Link Zgłoś
serta cooo? 08.10.04, 11:36 Czy Twoja odpowiedz miala cokolwiek wspolnego z moim wczesniejszym listem? :/ chyba nie. Wiem,ze zimno.Dlatego ide zaraz do lozka.Nie kupiles mi lekarstw,to teraz nie bede siedziec przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: cooo? 08.10.04, 12:03 zaraz biegnę do apteki.. ( kupię coś innego przy okazji.. :)hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 08.10.04, 12:06 Jakis ibumprom poprosze czy cos ... Cos innego? eee.Ja to nawet juz nie pamietam jak to wyglada :( ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :))) 08.10.04, 12:14 no to kupię kilka... w nerwach można coś popsuć, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :))) 08.10.04, 12:16 hm.. coś co miałem Ci przesłać zostawiłem w domu... same badziewiactwa mam tu pod ręką.. ale coś sie znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) 08.10.04, 12:24 OK,to moge poczekac do jutra,nie pali sie. A ja wiem czy mozna zepsuc w pospiechu ;) Pewnie tak.Ja z reguly tego nie dotykam,bo mam upodobania do hodowania dlugich paznokci,wiec sam rozumiesz ;) Wszystko w Twoich rekach ;) Ale chetnie popatrze co i jak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :))) 08.10.04, 12:29 5 zł + VAT hehehehehehe oki, masz szoł za darmola, tylko pochowaj porcelanę, bo jak się rozkręcę i jak se rozkręcę... ooo to tanieć św wita! myślisz że nie wyklną nas na tym forum? ps. sprawdź na poczcie czy kojarzysz film! Odpowiedz Link Zgłoś
serta :PPP 08.10.04, 12:38 phi ... myslisz,ze uwierze? Nie uwierze poki nie zobacze :P (eee,nie wyklna nas) eee,nie kojarze filmu ... nie mam pojecia coz to mi wyslales.Ja ogladam cokolwiek raz na rok,wiec niestety w dziedzinie filmoznawstwa bym na 100% przegrala :( a wracajac do tematu ... eee,to jak Ty oplaty chcesz pobierac,to ja dziekuje.I zadne tam show :P ot,zwykly stosunek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :PPP 08.10.04, 12:40 stosunek? o której gdzie, i jaki? trza się chyba przygotować, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Możemy zaaranżować 08.10.04, 12:43 taki.. gwałt planowany. trzeba tylko ustalić kto kogo etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: hihi 08.10.04, 12:48 tylko w bezpiecznym miejscu, w ciemnościach można popełnić katastrofalną pomyłkę... ( nie umawiajmy się w pobliżu domów dla rencistów, domów starców itp)! Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 08.10.04, 12:49 Wiesz co ... pozwolilam sobie troche poszperac na Twoim forum ... ;) zerknij ... moze sie przeniesiemy? co? Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Ze co?? 08.10.04, 14:55 jakie koreczki, jakie ryby? ...ano rzeczywiscie dzis piatek- a ja siedzialam na uczelni... oo...ciekawam co mamka zrobila na obiadek- cosik glodna jestem... aa...zapomnialabym... Witam.. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 08.10.04, 15:38 no dobra,nie bede dzis robic scen zazdrosci ;) Greta,co masz smacznego na obiad? bo u mnie pustki :( Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa nie.... 08.10.04, 15:47 musisz sie o nic martwic- ja sie nie wtracam w ten wasz zwiazek;p mam placki ziemniaczane...tata wlasnie uciera ziemniaki... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa tak... 08.10.04, 15:50 ale jeszcze nie sa upieczone, - za jakies 20-30minut beda gotowe:) zapraszam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: OK ! 08.10.04, 16:11 fajny kawał wyczytałem wchodzi facet do bau, barman pyta : co pan sobie życzy? klient mówi: a koniak... b: który? k: no...jakiś najlepszy może ten z czterema gwiazdkami.. b: prszę klient wypija a barman pieczołowicie dorysowuje piątą gwiazdkę... Odpowiedz Link Zgłoś