Gość: agaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:41 czy obowiazuje dla mnie ulga w tramwaju gdy skoncze 28 lat?? ponadto, czy trzeba placic za bagaz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inezja21 Re: ulgi 11.10.04, 18:19 nie obowiazuje.a za bagaz musisz placic chyba ze masz bilet miesieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaaa Re: ulgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:19 zapomnialam. mam 28 lat i studiuje wieczorowo na AE. czy mam ulge? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: ulgi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:37 Tak. Jesteś studentką szkoły wyższej więc masz ulge (jeżeli masz ważną legitymacje studencką wydaną przez polską uczelnię według wzoru określonego przez MEN). Poczytaj sobie: www.komunikacja.krakow.pl/bilety/?bilet=012 Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: ulgi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 18:23 Jesli masz wazna legitymacje studencka to jasne! Przeciez nie wazne ile masz w tym przypadku lat jesli studiujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
yogy ulgi 18.10.04, 22:25 Od biletu godzinnego w zwyż (godzinny, dzienny, karta...)dodatkowa opłata za bagaż już nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś