Dodaj do ulubionych

Znowu Nowa Huta.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:38
A jednak mimo wszelakich protestów różnej maści zaślepionych przygupów moje
słowo ciałem się stało. Nastąpiło pospolite ruszenie w walce z bandytyzmem,
czyżby otrzeżwienie? a może wytrzeżwienie mieszkańców Huty?.
Obserwuj wątek
    • Gość: nowohucianin Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:46
      Sam jesteś snobie nietrzeźwy.
      • Gość: broton Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 20:59
        ... nie snobie a snpie ...

Kraków koło Nowej Huty leży ....
        • Gość: nowohucianin Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 21:08
          no i... ?
    • Gość: eeeee Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.server.ntli.net 12.10.04, 22:27
      wymazac te dzielnice z map, wyburzyc osiedla, pozamykac szkoly, ludzi pozamykac
      a cala stal wyprodukowana w Sendzimirze oddac Rosji
      • Gość: nowohucianin Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:38
        eeee ty chyba miałeś trudne dzieciństwo.
        • Gość: broton Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:47
          ... to dzieciństwo trwa nadal ...
          • Gość: nowohucianin Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:53
            niestety
            • Gość: Samuraj Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.veranet.pl 12.10.04, 23:44
              Takiej wypowiedzi to nawet nie ma co komentować ,bo i po co?.Niektórzy
              najwyraźniej leczą wlasne kompleksy za pomocą bardzo modnego stanowiska:Oto
              najeżdżajmy na NH,na ludzi mieszkających w tej dzielnicy,to takie modne,takie
              trendy,ludzi pozamykać...Baranie chyba nawet nie wiesz dobrze co piszesz.Nowa
              Huta to blokowiska.Fakt.I co z tego?.A blokowiska
              Prokocimia,Bieżanowa,Bronowic,Kurdwanowa to co niby centrum
              miasta?.Poprzyjeżdżało buractwo do Krakowa na studia,z zabitych dechami
              wioch,zobaczyło kawał miasta, i teraz zgrywa Krakusa z dziada,pradziada.Ot co.
              • Gość: oryginalnySamuraj Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.veranet.pl 13.10.04, 00:35
                Widze,że mam tu klona.Prosze Cie wymyśl jakiś inny nick.To nie ładnie się
                podszywać.Choć musze przyznać,że poglądy mamy zbieżne w tej sprawie.
                • Gość: kajtulo Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.veranet.pl 13.10.04, 00:44
                  Przepraszam,zmienię oczywiście i pozdrawiam.:)).Nie wiedziałem,że ktoś się
                  podpisuje tym nickiem....
                  • Gość: Samuraj Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.veranet.pl 13.10.04, 01:02
                    Również pozdrawiam serdecznie. Nie spodziewałem się takiej szybkiej i
                    pozytywnej reakcji z Twojej strony.Dobranoc...trochę pośpie.
                    • Gość: kasia09 Re: do Samuraja IP: *.compower.pl 13.10.04, 19:42
                      Co ty piszesz sam do siebie?.Twoje IP cie zdradza.
                      • Gość: kajtulo Re: do Samuraja IP: *.veranet.pl 13.10.04, 23:41
                        Nie sam do siebie,tylko z jednej sieci.Mała,subtelna różnica.
                        • Gość: kasia09 Re: do Samuraja IP: *.compower.pl 15.10.04, 13:32
                          Cóż za zbieg okoliczności ,ten nick i jeszcze z tej samej sieci.Akurat.
                          • Gość: Samuraj Re: do kasia09 IP: *.veranet.pl 15.10.04, 22:49
                            Skarbeńku, czy Ty myślisz,że w danej sieci "pracuje" tylko jedna
                            osoba.Zapewniam Cie,że kajtulo podszył się pode mnie.
                            Nie pytaj więcej w ten sposób,bo nie wiem czy jesteś słodką prowokatorką,czy
                            też zdradza Cię IQ.
    • Gość: NH Re: Znowu Nowa Huta. IP: 195.143.166.* 15.10.04, 16:28
      Krakowek bez N.Huty bylby zwyklym polskim grajdolkiem
      • Gość: Krakowianin. Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:11
        Gdyby nie miasto Kraków, nie wiedział byś, że poza wsią jeszcze coś istnieje,
        zasymilowany i ucywilizowany pastuchu. Od czasów jak rodzice dostali buty
        gumowe i połówkę gorzały czasy się trochę zmieniły a tobie wypierdku
        przewróciło się w dupie.
        • leon_z_huty Re: Znowu Nowa Huta. 16.10.04, 11:55
          Nie zapominaj, że te "pastuchy" już do dość dawna kolonizują śródmieście
          Krakowa, wypierając skostniałych autochtonów
          • peteen Re: Znowu Nowa Huta. 16.10.04, 12:01
            jaki z niego autochton, to zomowiec, przywieziony samolotem ze szczytna,
            ziejący do dziś nienawiścią do wszystkiego co z hutą związane...
            przy okazji, patrząc na liczne błędy w jego postach, prostak zwykły...
            • leon_z_huty Re: Znowu Nowa Huta. 16.10.04, 13:05
              Z tym zomowcem to prawda. Prawdopodobnie był jednym z tych co zostali w 82r.
              rozebrani do naga i wracał do koszar cały zsiniały. Bynajmniej nie z zimna...
              Ech, ale upokorzenie potrafi długo siedzieć w człowieku..;)
          • Gość: Krakowianin. Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 17:44
            To jest prawda co piszesz, odczuwamy to wyrażnie na własnej skórze.
            • Gość: broton Re: Znowu Nowa Huta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 20:33
              ... ale pieprzycie chłopaki ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka