Gość: Jaga IP: *.kim.pl 12.10.04, 09:50 Super to fajne zwierzątka:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Młody tapir w krakowskim ZOO IP: *.hfc.datazug.ch 12.10.04, 11:06 Moja 3,5-letnia córeczka zarządała ustawienia zdjęcia tapirka na pulpicie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Młody tapir w krakowskim ZOO 12.10.04, 12:02 Miałem kontakt z tapirami i potwierdzam. trochę się zdziwiłem kiedy te świnki zaczęły się pachać na mnie jak psy i domagać głaskania i poklepywania. Są super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Młody tapir w krakowskim ZOO IP: *.um.krakow.pl / *.um.krakow.pl 12.10.04, 14:45 Wreszcie GW napisala cos madrego, ciekawego i co sie z przyjemnoscia czyta ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Młody tapir w krakowskim ZOO 12.10.04, 18:22 Gość portalu: jacek napisał: > Wreszcie GW napisala cos madrego, ciekawego i co sie z przyjemnoscia czyta ! > ;)) :-))) To prawda. Michnik, Maleszka, Pawlak i reszta tego paskudztwa, a tu patrz Pan - taki sympatyczny i fajny tekst :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubapowiatowy tapir krakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:27 Ja bardzo przepraszam, że się wszędzie wcinam, ale młode tapiry są wporzo i niech się dobrze chowają. A te starsze, to może niech trochę bardziej zwacaja uwagę na nietoperze, gipsy, klipsy oraz tipsy. Szczególnie tapiry na urzędach. Odpowiedz Link Zgłoś