majaaa 15.10.04, 13:31 kto zna lukasza kocande? widze go codziennie w pracy i podoba mi sie. kto powie mi cos na jego temat? podobno studiuje na AE ale nie wiem czy to prawda.poza tym czy on jest z krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortezzo Re: on mi sie podoba 15.10.04, 15:55 coz za romantyzm.. moze kiedys i mnie po sieci wielbicielki beda szukaly.. buu... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: on mi sie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:22 Jeśli to ten sam, którego znam, to nie próbuj. To pederasta. Sypia z Zenkiem Budzianowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
majaaa Re: on mi sie podoba 16.10.04, 10:43 ok sm!! nie rob sobie zartow. pytam powaznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OIla Re: on mi sie podoba IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.10.04, 15:23 Chodziłam z Łukaszem do liceum - dobre parę lat temu, ale od tego czasu sie nie widzieliśmy. Nawet nie wiedziałam, że jest znowu w Krakowie, bo swego czasu wyjechał do Anglii. Mowisz, ze pracujesz z nim - czyli gdzie? Pytam, bo jestem ciekawa, co teraz robi. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
majaaa Re: on mi sie podoba 17.10.04, 17:10 o jak swietnie olla ze go znasz! lukasz pracuje teraz w IGLOOPOLu jako przedstawiciel. tak, podobno byl w anglii,po studiach mial tam staz. bardzo prosze cie o informacje czy on pochodzi z krakowa a jesli to skad mniej wiecej? do ktorego liceum chodziliscie? ktory to rocznik? no i oczywiscie cos wiecej: jaki byl, czy go lubilas itp. gdybys nie chciala na forum oto moj adres: anthonyx@wp.pl wielkie dzieki olla.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś