Gość: abi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 13:47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gogo Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.dipool.highway.telekom.at 26.08.01, 19:37 Czego ???? Broni czy krwi ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati_p Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.08.01, 17:06 chyba broni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.dipool.highway.telekom.at 28.08.01, 22:11 Gość portalu: kati_p napisał(a): > chyba broni I znowu pytanie ? Przez male czy duze "b" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:55 cos sie komus popieprzyło... 1lo nienawidzi 5lo i olewa 2lo spiewajac "Sobieszczaki sobie szczają" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwnt Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.olimp.ceti.pl 30.08.01, 19:42 Za moich czasów (nie tak dawno) z V lo była sztama.Co do II to sie zgadzam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PtER Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:01 Niezła idea. Wobec zmasowanej ofensywy wycirusów z III, VI czy VIII wartałoby zapomnieć o starych wzajemnych urazach, o obelgach typu cytowanego już "sobieszczania", wymysłach od "nowotworków", czy złośliwych dowcipach (przykład kawału zasłyszanego od gnojka z VIII: "Czym się różni V LO od Kobierzyna? W Kobierzynie przynajmniej obsługa jest normalna" O I i II krążą nie lepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bertka Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.tvwisla.com.pl 06.09.01, 12:56 Przepraszam, kogo? Wycirusow? A to niby kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqzra Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: 213.38.92.* 05.09.01, 10:28 Gość portalu: absolwnt napisał(a): > Za moich czasów (nie tak dawno) z V lo była sztama.Co do II to sie zgadzam ... Za moich chyba tak samo... II sie olewalo, ale z V nikt nie wojowal - tez calkiem niedawno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars i tak najlepsze LO w Pacanowie IP: 12.26.29.* 06.09.01, 18:11 zadne inne sie do niego nie umywa, tym bardziej piatka czy nowodworek - kuznie frustratow onanizujacych sie historia swoich szkol :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwnt Re: i tak najlepsze LO w Pacanowie IP: *.olimp.ceti.pl 07.09.01, 03:01 Gość portalu: wars napisał(a): > zadne inne sie do niego nie umywa, tym bardziej piatka czy nowodworek - kuznie > > frustratow onanizujacych sie historia swoich szkol > :-) Sądząc stary po tym co napisałeś sam musisz być niezłym frustratem,zdołowanym tym,że skonczyłeś jakieś tam liceum czy technikum gdzie miałeś do czynienia z takimi prostymi ludzmi jak ty.Pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars i tak lepsze liceum w Pacanowie IP: 12.26.29.* 08.09.01, 01:14 Drogi Absolwencie, najwyrazniej wodka o tej wlasnie nazwie, ktora nadmiernie sie raczysz wypalila Ci reszte mozgownicy. Dlaczego uwazasz, ze jestem sfrustrowany? Chcialem zabrac po prostu glos w dyskusji (jesli tak mozna to nazwac). Sam przyznaj, ze sam temat jest smieszny. Braterstwo liceow. Czym roznicie sie od zwyczajnych kiboli? U nich zamiast braterstwa szkol jest zgoda klubowa. Dobrze, ze jeszcze nie wyszliscie na ulice zeby sie nawzajem pozabijac. To ma byc przyszla inteligencja i kwiat polskiej mlodziezy? Czy uwazasz, ze jesli ktos skonczyl technikum czy liceum nie tak "renomowane" jest kims gorszym? Dla mnie to co tutaj robicie to wlasnie onanizm i nie probuj ze mnie zrobic frustrata, bo dobrze sie tutaj bawie i nie tocze piany z ust pisza ten tekst i czytajac odpowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wed Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: 10.10.10.* / 217.97.142.* 18.09.01, 00:40 Jestem żywym ( jeszcze ) przykładem braterstwa I i V - chodziłem do obu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobek Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 22:44 A ja pamiętam czasy (dwadzieścia lat temu) gdy z "piątką" i "groblami" grywaliśmy w nogę o skrzynkę piwa. I było O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 15:42 zadne tam braterstwo, to jakis kit, VLO to dupki a 2Lo dostanie jutro w dupe podczas meczu, jedynka - dwojka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: 192.168.10.* / *.com 06.09.01, 11:46 W V LO już we wtorek "leciały" pały z matmy",czy to nie jest chore?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.tnt13.mia5.da.uu.net 06.10.01, 03:03 Nie tak dawno skonczylam Nowodworek i moge powiedziec, ze do tej pory posiadam znajomosci z V i II jak i rowniez z VII lub XIII...Czy to naprawde takie wazne kto chodzi do ktorej szkoly? Wedlug mnie nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwnt Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.olimp.ceti.pl 07.10.01, 16:52 Gość portalu: iwonka napisał(a): > Nie tak dawno skonczylam Nowodworek i moge powiedziec, ze do tej pory posiadam > znajomosci z V i II jak i rowniez z VII lub XIII...Czy to naprawde takie wazne > kto chodzi do ktorej szkoly? Wedlug mnie nie:) W zasadzie nie jest ważne kto jaką szkołę ukończył,jednakże faktów się nie zmieni i elita pozostanie elitą,czy to się komuś podoba czy nie....A tak całkiem przy okazji pozdrawiam znajomych ze szkoły (wspólne wypady pod 2 albo kiosk) itp...Zainteresowani wiedzą o co chodzi...«Najlepszy rocznik 1997»...A dla całej reszty szacuneczek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźma Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.chello.pl 08.10.01, 17:25 ja chodze do ILO i mam mojego kochanego przyjaciela w V i mnostwo sietnych znajomych z II i wielu innych.I wcale nie uważam, że ludzie wokół mnie nienawidzą II czy V czy jakiegokolwiek innego liceum. To jakies bzdury. No chyba że o czyms nie wiem. ;) takze pomysl "braterstwa" ok, tylko że po protsuu wystarczy sie dogadac, że my sie tak naprawde lubimy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dren Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: 62.233.151.* 10.11.01, 12:37 Pozdrowionka dla wszytkich mocno przejętych pażdzioszków z Nowodworka Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I, II, V LO - Braterstwo 11.11.01, 14:01 eee tam, chodze do piatki i wszyscy wokolo sie nabijaja z jedynki, a jak byly mecze dwojka-piatka to sie smiali z dwojki. ja do tych szkol nic nie mam, chodza tam moi znajomi i wcale mi to nie przeszkadza. ale naprawde wiele osob w mojej szkole ma o sobie zbyt wysokie mniemanie, podbnie jak o szkole, do ktorej chodza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynka W I najwiecej osob ćpa IP: *.chello.pl 11.11.01, 17:40 wiec gratuluje braterstwa Odpowiedz Link Zgłoś