Dodaj do ulubionych

I, II, V LO - Braterstwo

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 13:47
Obserwuj wątek
    • Gość: gogo Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.dipool.highway.telekom.at 26.08.01, 19:37
      Czego ????
      Broni czy krwi ???????
      • Gość: kati_p Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 27.08.01, 17:06
        chyba broni
        • Gość: gogo Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.dipool.highway.telekom.at 28.08.01, 22:11
          Gość portalu: kati_p napisał(a):

> chyba broni

I znowu pytanie ?
          Przez male czy duze "b"
          • Gość: z Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:55
            cos sie komus popieprzyło...
            1lo nienawidzi 5lo i olewa 2lo spiewajac "Sobieszczaki sobie szczają"
            • Gość: absolwnt Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.olimp.ceti.pl 30.08.01, 19:42
              Za moich czasów (nie tak dawno) z V lo była sztama.Co do II to sie zgadzam ...
              • Gość: PtER Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 23:01
                Niezła idea. Wobec zmasowanej ofensywy wycirusów z III, VI czy VIII wartałoby
                zapomnieć o starych wzajemnych urazach, o obelgach typu cytowanego
                już "sobieszczania", wymysłach od "nowotworków", czy złośliwych dowcipach
                (przykład kawału zasłyszanego od gnojka z VIII:
                "Czym się różni V LO od Kobierzyna?
                W Kobierzynie przynajmniej obsługa jest normalna"
                O I i II krążą nie lepsze)
                • Gość: bertka Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.tvwisla.com.pl 06.09.01, 12:56
                  Przepraszam, kogo? Wycirusow? A to niby kto?
              • Gość: aqzra Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: 213.38.92.* 05.09.01, 10:28
                Gość portalu: absolwnt napisał(a):

> Za moich czasów (nie tak dawno) z V lo była sztama.Co do II to sie zgadzam ...

Za moich chyba tak samo... II sie olewalo, ale z V nikt nie wojowal - tez calkiem
                niedawno
                • Gość: wars i tak najlepsze LO w Pacanowie IP: 12.26.29.* 06.09.01, 18:11
                  zadne inne sie do niego nie umywa, tym bardziej piatka czy nowodworek - kuznie
                  frustratow onanizujacych sie historia swoich szkol
                  :-)
                  • Gość: absolwnt Re: i tak najlepsze LO w Pacanowie IP: *.olimp.ceti.pl 07.09.01, 03:01
                    Gość portalu: wars napisał(a):

> zadne inne sie do niego nie umywa, tym bardziej piatka czy nowodworek - kuznie
                    >
                    > frustratow onanizujacych sie historia swoich szkol
                    > :-)

Sądząc stary po tym co napisałeś sam musisz być niezłym frustratem,zdołowanym
                    tym,że skonczyłeś jakieś tam liceum czy technikum gdzie miałeś do czynienia z
                    takimi prostymi ludzmi jak ty.Pozdrawiam
                    :-))
                    • Gość: wars i tak lepsze liceum w Pacanowie IP: 12.26.29.* 08.09.01, 01:14
                      Drogi Absolwencie, najwyrazniej wodka o tej wlasnie nazwie, ktora nadmiernie
                      sie raczysz wypalila Ci reszte mozgownicy. Dlaczego uwazasz, ze jestem
                      sfrustrowany? Chcialem zabrac po prostu glos w dyskusji (jesli tak mozna to
                      nazwac). Sam przyznaj, ze sam temat jest smieszny. Braterstwo liceow. Czym
                      roznicie sie od zwyczajnych kiboli? U nich zamiast braterstwa szkol jest zgoda
                      klubowa. Dobrze, ze jeszcze nie wyszliscie na ulice zeby sie nawzajem
                      pozabijac. To ma byc przyszla inteligencja i kwiat polskiej mlodziezy? Czy
                      uwazasz, ze jesli ktos skonczyl technikum czy liceum nie tak "renomowane" jest
                      kims gorszym? Dla mnie to co tutaj robicie to wlasnie onanizm i nie probuj ze
                      mnie zrobic frustrata, bo dobrze sie tutaj bawie i nie tocze piany z ust pisza
                      ten tekst i czytajac odpowiedzi.
                      Pozdrawiam.
                • Gość: wed Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: 10.10.10.* / 217.97.142.* 18.09.01, 00:40
                  Jestem żywym ( jeszcze ) przykładem braterstwa I i V - chodziłem do obu...
                  • twt Re: I, II, V LO - Braterstwo 28.11.01, 10:33
                    ile lat Ci to w sumie zajelo?
            • Gość: Sobek Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 22:44
              A ja pamiętam czasy (dwadzieścia lat temu) gdy z "piątką" i "groblami"
              grywaliśmy w nogę o skrzynkę piwa. I było O.K.
          • Gość: haha Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 15:42
            zadne tam braterstwo, to jakis kit, VLO to dupki a 2Lo dostanie jutro w dupe
            podczas meczu, jedynka - dwojka
    • Gość: Jack Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: 192.168.10.* / *.com 06.09.01, 11:46
      W V LO już we wtorek "leciały" pały z matmy",czy to nie jest chore?!
      • Gość: iwonka Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.tnt13.mia5.da.uu.net 06.10.01, 03:03
        Nie tak dawno skonczylam Nowodworek i moge powiedziec, ze do tej pory posiadam
        znajomosci z V i II jak i rowniez z VII lub XIII...Czy to naprawde takie wazne
        kto chodzi do ktorej szkoly? Wedlug mnie nie:)
        • Gość: absolwnt Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.olimp.ceti.pl 07.10.01, 16:52
          Gość portalu: iwonka napisał(a):

> Nie tak dawno skonczylam Nowodworek i moge powiedziec, ze do tej pory posiadam
          > znajomosci z V i II jak i rowniez z VII lub XIII...Czy to naprawde takie wazne
          > kto chodzi do ktorej szkoly? Wedlug mnie nie:)

W zasadzie nie jest ważne kto jaką szkołę ukończył,jednakże faktów się nie zmieni
          i elita pozostanie elitą,czy to się komuś podoba czy nie....A tak całkiem przy
          okazji pozdrawiam znajomych ze szkoły (wspólne wypady pod 2 albo kiosk)
          itp...Zainteresowani wiedzą o co chodzi...«Najlepszy rocznik 1997»...A dla całej
          reszty szacuneczek :))
    • Gość: wiedźma Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: *.chello.pl 08.10.01, 17:25
      ja chodze do ILO i mam mojego kochanego przyjaciela w V i mnostwo sietnych
      znajomych z II i wielu innych.I wcale nie uważam, że ludzie wokół mnie
      nienawidzą II czy V czy jakiegokolwiek innego liceum. To jakies bzdury. No
      chyba że o czyms nie wiem. ;)
      takze pomysl "braterstwa" ok, tylko że po protsuu wystarczy sie dogadac, że my
      sie tak naprawde lubimy... :)
      • Gość: dren Re: I, II, V LO - Braterstwo IP: 62.233.151.* 10.11.01, 12:37
        Pozdrowionka dla wszytkich mocno przejętych pażdzioszków z Nowodworka
        • mikolaj7 Re: I, II, V LO - Braterstwo 11.11.01, 14:01
          eee tam, chodze do piatki i wszyscy wokolo sie nabijaja z
          jedynki, a jak byly mecze dwojka-piatka to sie smiali z
          dwojki. ja do tych szkol nic nie mam, chodza tam moi
          znajomi i wcale mi to nie przeszkadza. ale naprawde
          wiele osob w mojej szkole ma o sobie zbyt wysokie
          mniemanie, podbnie jak o szkole, do ktorej chodza :)
    • Gość: dynka W I najwiecej osob ćpa IP: *.chello.pl 11.11.01, 17:40
      wiec gratuluje braterstwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka