morfinka_12 25.10.04, 13:24 Zwracam się ponownie z zapytaniem odnośnie wyrzucania wątków. Inne wątki nawiązujące do tych samych zagadnień nie są usuwane a mój tak. Dlaczego????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kremoofka Re: Dop admina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.10.04, 13:25 moze cos przeskrobales ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Dop admina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.10.04, 13:45 MOże tak ale nic mi o tym nie wiadomo. Co się dzieje "1984" rok ???? Równi i równiejsi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Dop admina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.10.04, 14:16 DLACZEGO?????????????????????????? a wątek o mieszkaniach ????????? pasuje????????? wątek o siatkówce pasuje?????????????????? a dlaczego mój o piłce nie pasuje???????? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Dop admina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.10.04, 11:34 morfinka_12 napisał: > Zwracam się ponownie z zapytaniem odnośnie wyrzucania wątków. Inne wątki > nawiązujące do tych samych zagadnień nie są usuwane a mój tak. > Dlaczego????????? Odpowiedz Link Zgłoś