Dodaj do ulubionych

Mecze z nożem na gardle

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 08:33
Wisła to jest potęga ... ubecka!
Obserwuj wątek
    • Gość: eryk temat niesmaczny w obliczu tego co sie dzieje w Kr IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 29.10.04, 10:27
      • Gość: Kraków odczarowany Przecież w Kr chodzi się z księżycem w butonierce! IP: *.crowley.pl 29.10.04, 14:03
        Więc jakieś noże?
        To niepoetyckie,
        choć się mylę może?

Poezya Poezyą, a prawda jest taka: KSP & Cracovia!!!
        • Gość: mam prosbe Re: Przecież w Kr chodzi się z księżycem w butoni IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.10.04, 16:11
          ZWAZ SOBIE GLOWE

i swoja droga nie pisz juz wiecej, bo kiepski z ciebie nawet grafoman!
          • Gość: wieszcz kat. 3 Interdyscyplinarne Centrum Mądrości IP: *.crowley.pl 29.10.04, 17:03
            czy w zważeniu głowy
            pomóc jest gotowy
            superkomputer ICM?
        • serwal W Krakowie kibicuje się za WISŁĄ! 29.10.04, 18:10
          WISŁA PANY!
          Oczywiście dziś wygra WISŁA, bo:
          1. jest najlepsza,
          2. wszyscy na Nowym Bieżanowie są za WISŁĄ,
          3. mam szalik WISŁY,
          4. mój współpracownik jest za Cracovią,
          5. Kraków jest najlepszy.
          Pozdrawiam Gdańsk i Wrocław.
          • Gość: Mann serwal, mój drogi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:15
            nie wszyscy, oj nie wszyscy...
            ;)
    • Gość: KrK Siedzisz cały dzień przed kompem tępy prostaku... IP: *.crowley.pl 29.10.04, 10:42
      ...i szukasz możliwości dogryzienia Wiśle, co? Smutne to żałosny człowieczku.
      Szczerze Ci współczuję.
      • Gość: antytraktor Traktorzysto! IP: *.crowley.pl 29.10.04, 14:06
        Nie dość dogryzło Wam Tbilisi? I dzielni wikingowie?

Trzeba wiele razy powtórzyć: Właściciel Wisły haniebnie i przy braku reakcji
        urzędów antymonopolowych kupił a następnie zamknął dobrze prosperującą kablownię
        w Ożarowie Maz. Mógł nie kupować... ale On chciał monopolu!!! Dlatego trzeba się
        cieszyć z żałosnych porażek Wisły!!!
    • Gość: bosman Re: Już szykują zmianę w zimie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:29
      Ma być jkiś niemiec, prowadził I ligowe kluby Bundesligi.
    • Gość: num lock Re: Mecze z nożem na gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:12
      Chyba tzw.dziennikarzy z Warszawki bardzo boli sytuacja w której znajduje się Wisła (dobra,poukładana gra i pewne dążenie do mistrzowskiego tytułu), bo pod byle pretekstem już od kilku miesięcy zwalniają trenera Kasperczaka.

To jest żałosne - poszukajcie sobie inne tematu zastępczego (oczywiście w obliczu fatalnej gry Legii)
    • Gość: m_BLADE Ciesz się późny wnuku ideał sięgnął... FAKTU IP: *.sebastiana.ceti.pl 29.10.04, 12:15
      Gratulacje dla redakcji "Gazety". Widzę, że podjeliście Państwo trud równania w
      dół... Tytuły są coraz ciekawsze i coraz mniej korespondują z treścią.
      "Kasperczak z nożem na gardle" a poniżej wypowiedzi trenerów którzy mówią, że
      "stres jest zawsze ale Heniek może czuć się bezpieczny".
      Czasami mam wrażenie, że najbardziej zdziczali kibice są ociupinkę ponad wami.
      Oni przynajmniej mówią wprost "Oby Wisła zdechła". Tymczasem redakcja zachowuje
      się tak jakby chciała powiedzieć "Legia Pany!!!" ale się wstydzi ....
      Oj misie misie...
      Czyżby redukcja etatów groziła "Gazecie" i piszecie tak, żeby było się czym
      pochwalić podczas przenosin do "Superexspresu" lub "Faktu"????
      • Gość: sz.Helena Luczywo Re: Ciesz się późny wnuku ideał sięgnął... FAKTU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:49
        wlasnie tak... trafiles w sedno sprawy, ja juz przenosze sie do "mojego imperium",
        polskojezycznego dziennika wydawanego przez polski kapital. "Legia Pany, wy banany"
      • Gość: no tak Re: Ciesz się późny wnuku ideał sięgnął... FAKTU IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 29.10.04, 16:14
        "oj misie misie" co to za powiedzenie wogole :|
        • Gość: drewniak Re: Ciesz się późny wnuku ideał sięgnął... FAKTU IP: *.veranet.pl 29.10.04, 18:23
          oj łosie,łosie- takie powiedzenie znasz?
    • Gość: bezstronny GAZETY WYBORCZEJ MECZ O WSZYSKO!! IP: *.crowley.pl 29.10.04, 18:25
      Odwalcie sie od jedyneko polskiego klubu krory jest poukladany
      i sprawnie zarzadzany!!!!
    • Gość: z Re: Mecze z nożem na gardle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 19:27
      Nie skomplikuje sie sytuacja Kasperczaka, bo Wisła nie przegra.

www.worldfootball.prv.pl
    • Gość: zbychu wyborcza smierdzi! /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka