Gość: skadi IP: *.acn.pl / 10.133.128.* 27.04.02, 14:08 czy sa w krakowie jacys skinheads?????odezwijcie jesli jestescie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aparat Re: skinheads 27.04.02, 15:09 nie ma - bo wiekszosc tych bandytow zasila cele na Montelupich, częśc się wymordowała wzajemnie, a resztka tego psiego pomiotu kryje się przed policją gdzieś po piwnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: skinheads 27.04.02, 15:14 W każdym razie mogą nie być na tyle inteligentni, żeby się domyślić, jak się obsługuje to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: skinheads 28.04.02, 02:54 widać,że macie takie pojęcie o skinach jak murzyn o śniegu....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: skinheads IP: *.client.attbi.com 28.04.02, 03:59 cromm napisał(a): > widać,że macie takie pojęcie o skinach jak murzyn o śniegu....... Murzyni maja wieksze pojecie o skinach niz ty sam kolego. Bylem kiedys punkiem (kocham te czasy). Pozniej kolegowalem z kumplami skinami (wiekszosc byla punkami, kiedys). Czy slyszales o kapeli ptm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: skinheads IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 04:51 Czołem! Chyba BTM- słuchałem kiedyś tego. Jestem skinem, ale nie jestem z Krakowa tylko z Kielc, chociaż wynamuje chatę na Bieżanowie. Niewielu tutaj ludzi w Krakowie, a co do poprzednich wypowiedzi... ze świniami się nie dyskutuje... Pozdrawiam! Maciek PS Jest jakaś ciekawa knajpa dla ludzi w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: skinheads 28.04.02, 09:49 Przyznaję, że mam raczej blade pojęcie o skinach, ale to co napisałem, to mi się tylko tak wydaje, więc nie chciałem nikogo obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutti Re: skinheads IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.04.02, 09:50 Gość portalu: Maciek napisał(a): > PS Jest jakaś ciekawa knajpa dla ludzi w Krakowie? Dla ludzi tak. Nawet całkiem sporo. Dla łysych na szczęście nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: skinheads IP: *.client.attbi.com 28.04.02, 17:14 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Czołem! > > Chyba BTM- słuchałem kiedyś tego. Jestem skinem, ale nie jestem z Krakowa > tylko z Kielc, chociaż wynamuje chatę na Bieżanowie. Niewielu tutaj ludzi w > Krakowie, a co do poprzednich wypowiedzi... ze świniami się nie dyskutuje... > > Pozdrawiam! > Maciek > PS Jest jakaś ciekawa knajpa dla ludzi w Krakowie? PTM, to byla taka krakowska kapela. Wydzieral sie w niej Cytryna, kiedys zagozaly punk z kolorowymi wlosami. W polowie lat 80-tych zrobil sie skinem. Znalismy sie dobrze. Byl dobrym kumplem tylko za kazdym jak sie spotkalismy musialem wysluchiwac jego wywodow typu "Polska dla Polakow". Ciekawe jak mu leci, nie widzialem go dobre 10 lat. Jeszcze jako punk spiewal w dosc znanej w Krakowie w tamtych latach kapeli Die Gewaltlosen (nie jestem pewny pisowni). Moze ktos ma jakies info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thinka Re: skinheads IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.04.02, 20:39 Z przykrością muszę stwierdzić, że jeszcze parę miesięcy temu słuchałam kapel typu Konkwista 88 lub Honor. A wszystko dla chłopaka... :( Na szczęście już zmądrzałam i przyznaję się do błędu. Odpowiedz Link Zgłoś