mikolaj7 30.04.02, 19:02 to nie spam - stwierdzam tylko fakt, zebyscie wiedzieli :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: 26000 :))) 30.04.02, 19:04 i nie krzyczcie na mnie, nie nabilem zadnego pustego postu, mam ten numerek przez przypadek, skapnalem sie dwa posty przed faktem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: 26000 :))) IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 19:07 puste jak portfel przed pierwszym :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: 26000 :))) 30.04.02, 21:54 mikolaj7 napisał(a): > i nie krzyczcie na mnie, nie nabilem zadnego pustego > postu, mam ten numerek przez przypadek, skapnalem sie > dwa posty przed faktem :))) No i co z tego? Wcale nie musisz tego ogłaszać wszem i wobec :((( Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 26000 :))) 30.04.02, 23:14 kriss.forum napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > i nie krzyczcie na mnie, nie nabilem zadnego pustego > > postu, mam ten numerek przez przypadek, skapnalem sie > > dwa posty przed faktem :))) > > No i co z tego? Wcale nie musisz tego ogłaszać wszem i wobec :((( z calym szacunkiem - czepiasz sie. nie czytaj, nikt Ci nie kaze. dpisujesz tylko na posty z numerkiem w tytule. wysil sie na wiecej, zamiast robic afery o takie nic. Odpowiedz Link Zgłoś