megafrustrat 13.11.04, 12:01 Na ulicy A-9,leży rozjechany kot,a właściwie to,co z niego zostało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megafrustrat Re: Znowu Węgrzce 13.11.04, 12:05 A na B-4 liście na ulicy.Sąsiadka wiosłuje miotłą,aż miło popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Znowu Węgrzce 13.11.04, 12:10 Donoszę,iż właśnie rozszczekał się pies sąsiada.Ani chybi ruskie idą. Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Znowu Węgrzce 13.11.04, 13:55 Świeci słonko,jest 25 stopni.Ludzie w letnich ubraniach... Odpowiedz Link Zgłoś
antyfrustrat Mega słuchaj, 13.11.04, 14:04 weź się chłopie/kobieto nie memłaj tak w sobie. U mnie słonko świeci, rodzinka jest uchachana, muzyczka sympatyczna gra (soundtrack z Requiem wyrzuciłem ;P). Kota rozjechanego nie ma, za to radosny szczek psa sąsiada jest ;))) Życiem się trzeba cieszyć, a nie frustrować :o Na frustrowanie zawsze będziesz miał/-a czas potem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Mega słuchaj, 13.11.04, 14:07 antyfrustrat napisał: > weź się chłopie/kobieto nie memłaj tak w sobie. > > U mnie słonko świeci, rodzinka jest uchachana, muzyczka sympatyczna gra > (soundtrack z Requiem wyrzuciłem ;P). Kota rozjechanego nie ma, za to radosny > szczek psa sąsiada jest ;))) > Widzisz,u mnie jest z deka inaczej.Dlatego Ty jesteś anty,a ja mega. > Życiem się trzeba cieszyć, a nie frustrować :o > Na frustrowanie zawsze będziesz miał/-a czas potem ;P > Odpowiedz Link Zgłoś
antyfrustrat Re: Mega słuchaj, 13.11.04, 14:08 Pewnie mieszkasz nie na tym krańcu Krakowa, co trzeba ;ooo Weź się przeprowadź, niedaleko mnie nowe domy budują ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Mega słuchaj, 13.11.04, 14:10 antyfrustrat napisał: > Pewnie mieszkasz nie na tym krańcu Krakowa, co trzeba ;ooo > > Weź się przeprowadź, niedaleko mnie nowe domy budują ;DDD > Bynajmniej.Miejsce mojego zamieszkania nie jest przyczyną frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
antyfrustrat Re: Mega słuchaj, 13.11.04, 14:14 Nie mówię, że samo miejsce. Ale na pewno złe fluidy w okolicy ;P Bo przecież nie ludzie? Skoro tylu życzliwych nas otacza. Tylko to, że tego nie dostrzegamy, może powodować frustrację. U nich, nie u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
megafrustrat Re: Mega słuchaj, 13.11.04, 14:17 Atmosferę miejsca,jego klimat tworzą ludzie.A zachowanie ich,sposób bycia,odnoszenia się do bliźnich jest własnie jedną z przyczyn moich frustracji. ----- Nie lubię już ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
antyfrustrat Re: Mega słuchaj, 13.11.04, 14:20 Może twoa frustracja ich zniechęca? Pomyślałeś/aś, że to błędne koło?? Odpowiedz Link Zgłoś