Gość: greg36 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 01:04 Taaaki dluuugi weekend a wszyscy spia ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wuen Re: Wszyscy spia ??? IP: *.ha3.agh.edu.pl 03.05.02, 01:55 Ja czuwam. wuen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg36 Re: Wszyscy spia ??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 01:59 Ale cala reszta spi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuen Re: Wszyscy spia ??? IP: *.ha3.agh.edu.pl 03.05.02, 02:15 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Ale cala reszta spi!!! Tak już przez Boga stworzon człek, jest noc to śpi. Ja nie śpię bo jest cisza, spokój, nikt niczego nie chce ode mnie i wreszcie mogę zebrać myśli do kupy i popracować. Cudowna pora! A ty człowieku czemu nie śnisz o aniołkach? :-) wuen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Wszyscy spia ??? IP: *.client.attbi.com 03.05.02, 03:10 Gość portalu: wuen napisał(a): > Gość portalu: greg36 napisał(a): > > > Ale cala reszta spi!!! > Tak już przez Boga stworzon człek, jest noc to śpi. Ja nie śpię bo > jest cisza, spokój, nikt niczego nie chce ode mnie i wreszcie mogę > zebrać myśli do kupy i popracować. Cudowna pora! > A ty człowieku czemu nie śnisz o aniołkach? :-) > wuen A ty o czym piszesz? Wszyscy wiedza ze ja aniolek, ale ten normalny(lubie dziewczynki) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Wszyscy spia ??? 03.05.02, 09:29 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Taaaki dluuugi weekend a wszyscy spia ??? Już wstali :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wszyscy spia ??? 03.05.02, 11:15 Gość portalu: greg36 napisał(a): > Taaaki dluuugi weekend a wszyscy spia ??? niektorzy musieli. pewnie i ta bym nie dotrwal do 2, ale po pierwszej bym jeszcze siedzial... niestety na horyzoncie pojawilo sie przeciwwskazanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś