Gość: PATRIOTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:57 LIWIUSZ ILASZ NA PREZYDENTA WSZECHŚWIATA !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blackpaul Twaróg narcyz poczuł się IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.11.04, 21:38 zagrożony Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? 18.11.04, 07:21 znam gościa z czasów mojego pobytu w ny - z tym jego kandydowaniem to musi być żart... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? IP: *.pgd / *.pgd.pl 18.11.04, 11:12 Liwiusz na prezydenta Iraku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peipe28@yahoo.com Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:50 Za wcześnie na prześmiewki i dowcidupy. Mamy demokrację? Mamy. Każdemu wolno, trochę lepiej lub trochę gorzej. A niby w czym gorszy od frajera leppera? Kim był frajer lepper? Postkomunistycznym krzykaczem i bankrutem ekonomicznym. A kim jest teraz dzięki nam, o! Narodzie? Jak coś kiedyś Narodowi p. Liwiusz opowie w okienku (byle nie łamaną polszczyzną) to się pośmiejemy albo i nie. W każdym razie kampania i jego i pozostałych zapowiada się raczej interesująco, jak widać emocji nie zabraknie. Memento!Przez grzech lekceważenia konkurencji padały imperia, banki, ciała ustawodawcze i inne na pęcz(a) ki dostojne instytucje oraz osobistości. Odpowiedz Link Zgłoś
zen16 Wolę takiego o którym nic złego nie słyszałem 18.11.04, 13:33 niż naszych wspaniałych polityków, których znam od najgorszej strony. Zatem różne Tuski, Buzki i inne Kluski nie liczcie ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike ooo to Kluska został politykiem? 02.12.04, 11:40 Widze że kolega Zywo się interesuje polityką. Może wogóle nie głosuj, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lil_100 Re: Wolę takiego o którym nic złego nie słyszałem 19.01.05, 19:20 czyli niech żyje kolejny tymiński ... ... ... byle na madagaskarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Lorek Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? IP: *.chello.pl 30.11.04, 14:23 Myślę, że za wcześnie na słowa pochwały a tym bardziej krytyki… Człowiek jest nowy, dajmy mu podziałać, ocenimy wtedy czy ma dość determinacji i predyspozycji by zostać prezydentem. Jego program zapowiada się ciekawie, a chyba każdy z nas się zgodzi, że nasza ojczyzna potrzebuje zmian… skostniały system, którym kierują od dawna te same osoby. Wiedzieliśmy to ostatni na przykładzie SLD… zmiana imidżu partii spaliła na panewce, co jednoznacznie dowodzi, iż starzy wyjadacze polskiej sceny politycznej kurczowo trzymają się swoich stołków, (co najwyżej się nimi wymieniają). Liwiusz Ilasz wydaje się być osobą, na którą czekamy. Zachęcam wszystkich do wygrzebywania informacji na jego temat, myślę, że ten człowiek jest tego wart. Kto wie może to on jest lekarstwem na nasz system polityczny. artur-lorek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okradziona Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.01.05, 18:29 Ludzie opamietajcie sie! Ten czlowiek jest zlodziejem i oszustem. Niestety mam zaszczyt znac go osobiscie. Wszystko co o sobie mowi jest grubo naciaganym chwytem reklamowym. Korzystajac z jego "cennych" (moze powinnam uzyc slowa "drogich") uslug prawniczych zostalam niezle wyciu..na. Dlug na karcie kredytowej jeszcze dlugo bedzie niesplacony, a sprawa musial zajac sie inny bardziej kompetentny adwokat. To tyle o jego zawodowej karierze. Dlugo moglabym pisac o naciaganych faktach z jego zyciorysu. Pozdrawiam wszystich podobnie myslacych o naszym kandydacie (a wiem, ze jest ich sporo, bo na kazdym kroku ich spotykam). Szczegolne pozdrowienia dla pewnego niezadowolonego klienta, ktory kilka lat temu dal dobitny (w doslownym tego slowa znaczeniu) wyraz swojego niezadowolenia z uslug naszego pana mecenasa. Narazie tyle, ale moze jeszcze bede zmuszona odezwac sie widzac rosnace zaintersowanie panem kandydatem!!! Odpowiedz Link Zgłoś