Dodaj do ulubionych

Kim jest Liwiusz Ilasz?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:57
LIWIUSZ ILASZ NA PREZYDENTA WSZECHŚWIATA !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: blackpaul Twaróg narcyz poczuł się IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.11.04, 21:38
      zagrożony
    • peteen Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? 18.11.04, 07:21
      znam gościa z czasów mojego pobytu w ny - z tym jego kandydowaniem to musi być
      żart...
    • Gość: aaa Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? IP: *.pgd / *.pgd.pl 18.11.04, 11:12
      Liwiusz na prezydenta Iraku !!!!
      • Gość: peipe28@yahoo.com Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 22:50
        Za wcześnie na prześmiewki i dowcidupy. Mamy demokrację? Mamy. Każdemu wolno,
        trochę lepiej lub trochę gorzej. A niby w czym gorszy od frajera leppera? Kim
        był frajer lepper? Postkomunistycznym krzykaczem i bankrutem ekonomicznym. A
        kim jest teraz dzięki nam, o! Narodzie?

Jak coś kiedyś Narodowi p. Liwiusz opowie w okienku (byle nie łamaną
        polszczyzną) to się pośmiejemy albo i nie. W każdym razie kampania i jego i
        pozostałych zapowiada się raczej interesująco, jak widać emocji nie zabraknie.

Memento!Przez grzech lekceważenia konkurencji padały imperia, banki, ciała
        ustawodawcze i inne na pęcz(a) ki dostojne instytucje oraz osobistości.
    • zen16 Wolę takiego o którym nic złego nie słyszałem 18.11.04, 13:33
      niż naszych wspaniałych polityków, których znam od najgorszej strony. Zatem
      różne Tuski, Buzki i inne Kluski nie liczcie ma mój głos
      • luckystrike ooo to Kluska został politykiem? 02.12.04, 11:40
        Widze że kolega Zywo się interesuje polityką. Może wogóle nie głosuj, co?
      • lil_100 Re: Wolę takiego o którym nic złego nie słyszałem 19.01.05, 19:20
        czyli niech żyje kolejny tymiński
        ...
        ...
        ...
        byle na madagaskarze
    • Gość: Artur Lorek Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? IP: *.chello.pl 30.11.04, 14:23
      Myślę, że za wcześnie na słowa pochwały a tym bardziej krytyki… Człowiek jest
      nowy, dajmy mu podziałać, ocenimy wtedy czy ma dość determinacji i
      predyspozycji by zostać prezydentem. Jego program zapowiada się ciekawie, a
      chyba każdy z nas się zgodzi, że nasza ojczyzna potrzebuje zmian… skostniały
      system, którym kierują od dawna te same osoby. Wiedzieliśmy to ostatni na
      przykładzie SLD… zmiana imidżu partii spaliła na panewce, co jednoznacznie
      dowodzi, iż starzy wyjadacze polskiej sceny politycznej kurczowo trzymają się
      swoich stołków, (co najwyżej się nimi wymieniają). Liwiusz Ilasz wydaje się być
      osobą, na którą czekamy. Zachęcam wszystkich do wygrzebywania informacji na
      jego temat, myślę, że ten człowiek jest tego wart. Kto wie może to on jest
      lekarstwem na nasz system polityczny.

artur-lorek@wp.pl
      • Gość: okradziona Re: Kim jest Liwiusz Ilasz? IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.01.05, 18:29
        Ludzie opamietajcie sie!
        Ten czlowiek jest zlodziejem i oszustem. Niestety mam zaszczyt znac go
        osobiscie. Wszystko co o sobie mowi jest grubo naciaganym chwytem reklamowym.
        Korzystajac z jego "cennych" (moze powinnam uzyc slowa "drogich") uslug
        prawniczych zostalam niezle wyciu..na. Dlug na karcie kredytowej jeszcze dlugo
        bedzie niesplacony, a sprawa musial zajac sie inny bardziej kompetentny adwokat.
        To tyle o jego zawodowej karierze. Dlugo moglabym pisac o naciaganych faktach
        z jego zyciorysu.
        Pozdrawiam wszystich podobnie myslacych o naszym kandydacie (a wiem, ze jest
        ich sporo, bo na kazdym kroku ich spotykam). Szczegolne pozdrowienia dla
        pewnego niezadowolonego klienta, ktory kilka lat temu dal dobitny (w doslownym
        tego slowa znaczeniu) wyraz swojego niezadowolenia z uslug naszego pana
        mecenasa.

Narazie tyle, ale moze jeszcze bede zmuszona odezwac sie widzac rosnace
        zaintersowanie panem kandydatem!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka