Gość: nauczyciel IP: *.autocom.pl 21.11.04, 09:32 Ja jestem nauczycielem matematyki w szkole średniej w Krakowie z trzyletnim stażem(8-letni staż dawania korepetycji)i udzielam korepetycji za 30 zł za godzine zegarową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: weso www.histeriaczyhistora.prv.pl IP: *.uni / *.rz.uni-frankfurt.de 24.11.04, 18:56 dowiedz sie wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student PK Re: www.histeriaczyhistora.prv.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:14 a ja jestem studentem Politechniki i zaczynam udzielać korepetycji z matematyki dotychcasz udzielałem korepetycji jednej osobie z 1 klasy gimnazjum i była bardzo zadowolona... jak jest ktoś chętny to prosze o kontakt gg:3222995 cena 10-15 zł za godzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Krakowski cennik korepetycji IP: *.eu.org 26.11.04, 21:50 Mam ponad 20 letni staż pracy, uczę fizyki i matematyki, obecnie w gimnazjum. Za 45 min. biorę 35 zł obojętnie z jakiej szkoły. Ostatnio moim uczniem był student Wyższej Szkoły (z ul. św. Filipa). Biorę dokładnie tyle, ile wynosi moja pensja w szkole za 1 h lekcyjną (zasadnicza pensja + dodatek stażowy + motywacyjny) : 75. Branie niższej stawki uważam za uwłaczające. Dodam, że dwa lata temu brałam więcej, ale i popyt był większy. Społeczeństwo zubożało. Mam firmę edukacyjną i odprowadzam podatki. Odpowiedz Link Zgłoś