an-nah 07.05.02, 19:44 Mam złe skojarznia i nie chce opowiadać o tym dokładnie. Zajrzyjcie na wątek "Dlaczego mnie wciągnęło" na forum fantastyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:03 an-nah napisał(a): > Mam złe skojarznia i nie chce opowiadać o tym > dokładnie. Zajrzyjcie na wątek "Dlaczego mnie > wciągnęło" na forum fantastyka. na nic nie bede zagladal na tamtym forum, powiem tyle, ze mnie z kolei zakrzowek kojarzy sie ze stepami ukrainskimi... i co z tego? pojedziemy, obejrzymy, zdecydujemy ;))) a potem bedziecie na nas narzekac :P ale badz dobrej mysli, wynikow mozna sie spodziewac... Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:07 M7, moją przyjaciółkę pobili, wywieźli ją aż pod kopiec! Nie pójdę tam! Wolę stepy ukraińskie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:15 an-nah napisał(a): > M7, moją przyjaciółkę pobili, wywieźli ją aż pod > kopiec! Nie pójdę tam! Wolę stepy ukraińskie! w lesie ja pobili?! Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:16 A SKĄD JA, KURWA, MAM TO WIEDZIEĆ!!!!!!??????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 20:17 an-nah napisał(a): > A SKĄD JA, KURWA, MAM TO WIEDZIEĆ!!!!!!??????!!!!! Dziewczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:24 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > an-nah napisał(a): > > > A SKĄD JA, KURWA, MAM TO WIEDZIEĆ!!!!!!??????!!!!! > > Dziewczyno! No co? W złym stanie jestem i muszę się wyżyć! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:26 an-nah napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > an-nah napisał(a): > > > > > A SKĄD JA, KURWA, MAM TO WIEDZIEĆ!!!!!!??????!!!!! > > > > Dziewczyno! > > > No co? W złym stanie jestem i muszę się wyżyć! masz seraow pod reka :))) mozesz skoczyc na foruym sf i ode mnie dokopac paru debilom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Wiem kto to był!(Przy okazji sie wyżynę) IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 20:31 To był(sorry musze:))skurwiel ze Szwecji jebany drab o IMIENIU MICHAL.Przyjechał wyruchać pozabijać wszystkich forumowiczów na forum Kraków!Niestety następny w kolejce jst m7:(((( ps.Al-nah masz szczęście , ze twoja przyjaciólak się broniła! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:25 an-nah napisał(a): > A SKĄD JA, KURWA, MAM TO WIEDZIEĆ!!!!!!??????!!!!! dobra, jzu nie pytam, sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:32 No, m7, poszlam na fantastykę i przyłożyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:34 an-nah napisał(a): > No, m7, poszlam na fantastykę i przyłożyłam! a jeszcze sie pochwal komu? moze przypadkeim bici? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 20:35 mikolaj7 napisał(a): > an-nah napisał(a): > > > No, m7, poszlam na fantastykę i przyłożyłam! > > a jeszcze sie pochwal komu? moze przypadkeim bici? :))) Tak.A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:36 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > an-nah napisał(a): > > > > > No, m7, poszlam na fantastykę i przyłożyłam! > > > > a jeszcze sie pochwal komu? moze przypadkeim bici? :))) > Tak.A kto to jest? co tak? jemu? Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:37 tak, jemu. i komu się dało ;) I wiesz, że to pomaga!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 07.05.02, 20:38 an-nah napisał(a): > tak, jemu. i komu się dało ;) I wiesz, że to pomaga!?! To kurwa dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MAJÓWKA - NIE W LASKU WOLSKIM, PROSZĘ!!!!!!! 07.05.02, 20:39 an-nah napisał(a): > tak, jemu. jest, jest, jest!!! senkju :))) i komu się dało ;) I wiesz, że to pomaga!?! wiadomo, z radoscia Cie jutro wspomoge w dokopowyaniu ludziom, a bici poza kolejnoscia nawet :))) Odpowiedz Link Zgłoś