Dodaj do ulubionych

Pauza, ul. Floriańska 18/3

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 07:58
selekcja? w Pauzie? :))) A to dobre :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Urst Wurst Re: Pauza, ul. Floriańska 18/3 IP: 62.29.136.* 11.02.05, 14:09
      Nadmuchana knajpa. Jakies zdjatka na scianach i nudna muzyka. A wszystko pod
      oslona sztuki przez male sz. Oj zbrzydly mi knajpy w waszym Krakowie.
    • talaja Re: Pauza, ul. Floriańska 18/3 11.02.05, 17:08
      No rzeczywiście przesada hehe choć ostatnio na własne oczy widziałam, jak dres
      w białych adidasach nie został wpuszczony :) Generalnie - fajna knajpa, ze
      świetną jak dla mnie muzyką. Żeby polubić to miejsce, trzeba tam posiedzieć
      chociaż raz dłużej... bo funkcjonuje dużo stereotypów na temat Pauzy -
      większość według mnie nieprawdziwych :)
      • Gość: Łysy pauza, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:35
        pauza, to jedno z najbardziej przesmierdnietych dymem papierosowym miejsc. w
        sensie, ze czlowiek smierdzi po wyjsciu, nie ze sciany smierdza (choc to pewnie
        tez;-)
        • kati_p Re: pauza, 12.02.05, 11:12
          co do dymu muszę się zgodzić :/
          ale w której knajpie nie śmierdzi papierosami... chyba w louisie tylko mają
          dobrą wentylację
          • Gość: yenne Re: pauza, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 19:43
            niewygodne kanapy, nedzny wystroj, fajne miejsca przy okienkach, jak dla mnie nic specjalnego szczerze mowiac
    • Gość: gazela Re: Pauza, ul. Floriańska 18/3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 00:38
      cudnie rozmiekczajace miejsce i miluuuutcy barmani:)
      a autor artykulu chyba przyszedl tam w kreszu i adikach,
      skoro nawet selekcji sie doczekal-
      to nie typ knajpy z 'karkiem' na wejsciu...
      • kati_p Re: Pauza, ul. Floriańska 18/3 06.04.05, 20:23
        Kark na wejściu raz był, podczas czwartych urodzin pauzy - sprawdzał zaproszenia :)
    • Gość: Ufo Re: Pauza, ul. Floriańska 18/3 IP: *.net.autocom.pl 12.04.05, 20:43
      A ja tam Pauzę bardzo lubię.. szczególnie w dzień, za leniwą atmosferę, kawę, brązowy cukier, no i wiśniówkę z cytryną (wyciśniętą oczywiście :))) Wieczorem właściwie również, chociaż w weekendy tłok jest straszny. Odkąd nie ma starego Mute, Pauza to dla mnie zdecydowanie najfajniesze miejsce w Krk.
      • Gość: olka PAUZA JEST SUUPER! IP: 193.170.62.* 26.10.05, 20:59
        A ja uwielbiam to miejsce o kazdej porze dni i nocy!Za muzyke,zdjecia,wystroj
        ludzi,za to ze jest!chodze tam od lat i jak na razie nie znalazlam fajniejszego
        miejsca w Krakowie.jesli chodzi o dym,to sie to zmienilo bo dziala nowo
        zalozona klima:) I wielkie dzieki za to ze moge tam przychodzic z moja piesią!
        • Gość: Łee PAUZA JEST Nadęta IP: *.hor.net.pl 25.07.06, 14:14
          Barmanka nieuprzejma i strojąca fochy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka