Dodaj do ulubionych

erytrofobia-kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:44
moze ktos cierpi albo cierpiał na to i zna dobrego lekarza który jest w
stanie pomóc.erytrofobia to choroba, która polega na notorycznym
czerwienieniu sie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: *.mim.pl / *.mim.pl 12.12.04, 16:25
      Nie wiem na ile ta fobia jest podobna w swojej istocie do fobii klasycznych,
      takich jak strach przed przestrzniami,zamknietymi pomieszczeniami, zwierzetami,
      ale jesli jest to udaj sie z tym (kims) do osoby majacej doswiadczenie z NLP.
      Jesli mechanizm tej fobii jest taki sam to dobry fachowiec zalatwi to w ciagu 1
      godzinnej sesji.
      • Gość: burak Re: erytrofobia-kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 18:15
        dziękuje bardzo.a znasz kogoś kogo mógłbyś polecić??gdzie szukac takiej osoby?
        • Gość: Dorota Re: erytrofobia-kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 19:53
          Jest taka strona o erytrofobii, prowadzona przez człowieka leczącego się na tą
          przypadłość: www.erytrofobia.republika.pl/
          Skontaktuj się z autorem - może on coś Ci poradzi?
          • Gość: burak Re: erytrofobia-kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:33
            z przyjemnoscią bym sie skontaktował ale na stronie nie znlazłem namiarów na
            autora, nawet nie wiem do jakiego specjalisty sie z tym cholerstwem zgłościc bo
            ogólny nic nie poradził.
        • Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: *.blich.krakow.pl 12.12.04, 20:09
          Zapytam i w tygodniu dam Ci znac na tym forum.
          • Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: *.blich.krakow.pl 12.12.04, 20:15
            Przeczytalem ta strone, ktora radzi Ci obejrzec Dorota i moim zdaniem
            informacje na niej sa bardzo rzeczowe i kompetentne. Co do skutecznosci
            NeuroLingwistycznegoProgramowania w tym przypadku, bardzo wiele zalezy od tego
            jakie ta fobia ma podloze. Jesli jest wynikiem jakichs nieprawidlowosci natury
            organicznej (nie psychicznej), a lepiej napisac bedzie, ze one wlasnie leza u
            jej podloza, to na pewno leki beda konieczne. Jesli jest ona jednak przede
            wszystkim spowodowana przez czynniki natury psychicznej to NLP jak juz pisalem
            powinno zalatwic sprawe.

Tak czy inaczej, spodziewaj sie informacji ode mnie w ciagu 5 dni.
            • Gość: burak Re: erytrofobia-kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:30
              bardzo bardzo Ci dziekuje za pomoc bede sprawdzac i czekac na wiadomość od
              Ciebie pozdrawiam
    • seven Re: erytrofobia-kraków 13.12.04, 00:04
      to straszne, przy okazji kazdego watku o chorobie odkrywam ja u siebie. erytrofobia, nadmierne
      obzarstwo, jeszcze mnie zab boli.. a to tylko wierzcholek gory lodowej. jeszcze zyje, ale co to za
      zycie:(
      • Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: *.mim.pl / *.mim.pl 14.12.04, 21:50
        Wiec tak:

Andrzej Batko - guru NLP w Polsce, warszawiak, w Krakowie bywa rzadko, ale
        bywa. Strona www.nlp.pl

Amdrzej Latala - www.pro-nlp.pl .Na miejscu w Krakowie

dr. Jozef Maciuszek, Instytut Psychologii Stosowanej, Jozefa 19, Krakow
        oczywiscie zapytaj w sekretariacie, lub sprawdz terminy dyzurow (dyzuruje na I
        pietrze,wejscie za dziedzincem)

Damian Borkowski - tel 888 641 149, rowniez na miejscu.

Wszyscy oni to ludzie, ktorzy ukonczyli szkolenia NLP i z tego co sie
        dowiedzialem mieli do czynienia z przypadlosciami takimi jak Twoja.

Jak z pieniedzmi za to - nie wiem. Wiem ze Batko sie ceni - to wlasciwie
        pionier NLP w Polsce. Jak jest w przypadku pozostalych - nie wiem.

Pozdrawiam i jesli sie wybierzesz daj znac o efektach na maila:
        el_jugador@interia.pl
        • Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: *.mim.pl / *.mim.pl 14.12.04, 22:03
          Na www.nlp.pl masz linki po lewej. W jednym z nich jest "Batko sam o sobie"
          • Gość: t Re: erytrofobia-kraków IP: *.crowley.pl 15.12.04, 08:54
            burak, nim zdecydujesz się na terapię NLP zapoznaj się najpierw z opiniami na
            temat metody i jej skuteczności.

Andrew
            „Jesli mechanizm tej fobii jest taki sam to dobry fachowiec zalatwi to w ciagu
            1 godzinnej sesji.”
            Nie obiecuj człowiekowi rzeczy nierealnych.

• Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: 62.121.129.* 15.12.04, 12:26
              Nie jestem opetanym i ortodoksyjnym/niereformowalnym fanem NLP. Nie wierze w
              cuda, a jednak z tego co wiem bardzo wiele fobii ustepuje po 1 sesji (patrz
              chocby wstep do "wprowadzenia do NLP" Dermotta i O'Connora, choc oczywiscie nie
              tylko na tym sie opieram). Nie twierdze,ze NLP jest panaceum na wszelkie,a
              nawet wiekszosc, psychicznych dolegliwosci. Jednak wydaje mi sie,ze nie ma oden
              szybszych i skuteczniejszych metod jesli chodzi wlasnie o fobie. I nie tylko o
              nie :).
              • Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: 62.121.129.* 15.12.04, 12:46
                t

nie wiem jakie sa Twoje doswiadczenia z NLP. Moje zdecydowanie pozytywne i - co
                chcialbym podkreslic - bylem do niego nastawiony dosc chlodno zanim na mnie
                zadziallao Przekonuje sie do niego coraz bardziej, a ze jestem z natury
                czlowiekiem sceptycznym, to i w bajki opowiadane przez ortodoksow - niezaleznie
                od tego czego ich ortodoksyjnosc dotyczy, raczej nie wierze.
                • Gość: burak Re: erytrofobia-kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 23:59
                  bardzo Ci za wszystko dziekuje oczywiście , ze jak sie wybiore dam znac jak
                  podziałało zorientuje sie jak to wygląda finansowo ale jestem zdesperowany wiec
                  pewnie uzbieram kase bo to czerwienienie nie pozwala mi normalnie funkcjonowac
                  myślałem jeszcze o akupunkturze.niestety w internecie znalazłem tylko 1 gościa
                  wiec finansowo nie mam porównań.podobno to tez moze pomóc.
                  moze kogoś od akupunktury tez kojarzysz???jeszcze raz wielkie dzieki
                  • Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: *.blich.krakow.pl 16.12.04, 10:01
                    Nie wiem jak to wyglada finansowo. Wiem ze Batko ma wysokie mniemanie o sobie i
                    bardzo sie ceni. Generalnie koszty psychoterapii prywatnie oscyluja miedzy 60 -
                    120 zl. Na poczatek wyslij smsa do Damiana Borkowskiego i przejdz sie na Jozefa
                    zobaczyc kiedy urzeduje dr Maciuszek. Poczytaj tez forum dyskusyjne na stronie
                    www.nlp.pl

Nie orientuje sie zupelnie w akupunkturze.
                    • Gość: Andrew Re: erytrofobia-kraków IP: *.blich.krakow.pl 16.12.04, 10:04
                      Ale nie przestrasz sie tych kosztow - mam na mysli psychoterapie, ktora
                      obejmuje przynajmniej kilka spotkan. Twoj "przypadek" jest troche inny i uwazam
                      ze Damian Borkowski lub wspomniany Maciuszek Jozef moga podejsc do niego
                      niekoniecznie z tak wygorowanymi oczekiwaniami finansowymi :). Ale tego musisz
                      sie juz dowiedziec na wlasna reke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka