Gość: tetra IP: *.netcontrol.pl 12.12.04, 22:48 czy ktoś zna jakąś stronę, z ktorej można wysyłać bezpłatne sms-y? miałam adres takiej, ale zgubiłam :( help me Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edek Re: bezpłatne sms-y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 22:51 na stronie www.sikornik.gliwice.pl możesz za darmo wysyłaś SMS ale tylko z plusa... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: bezpłatne sms-y 13.12.04, 08:45 na każdej stronie operatota gsm jest bezpłatna bramka, ale w erze trzeba sie rejestrować... Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: bezpłatne sms-y 13.12.04, 22:11 Najlepiej wysyłać bezpośrednio z bramek operatorów, bramki "pośredniczące" czasem nawalają... Idea: sms.idea.pl/default_.aspx Plus: www.text.plusgsm.pl/sms/ Era: www.eraomnix.pl/sso2/r_login.do?turl=http://www.eraomnix.pl:80/sms/do/singleSignonFromXAction&partnerlogin=sms-free W Erze trzeba się zarejestrować... wysyłasz jednego smsa (opłata jak za normalnego smska), i "dożywotnio" możesz wysyłać 10 smsów dziennie. -- www.kazimierz.com Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: bezpłatne sms-y 14.12.04, 18:13 zobacz tutaj kaliszok.republika.pl/bramka.htm ja wysyłam od niedawna i jest ok wczesniej korzystałam z kilku stron a tu wszystko mam a z gadu nie zawsze chca sie wysyłać... Odpowiedz Link Zgłoś