Gość: Kasia IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:41 Zapowiada się super. Śliczna knajpka i niezły DJ, ale czy ktoś z Was był w tamtym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Sylwester w coffee republic! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:51 Ja byłem i polecam! Było świetne jedzenie i wszyscy w przebraniach. W tym roku jest retro... Chyba się wybiorę, jeśli mnie tylko Wawa nie wessie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::greg:: Re: Sylwester w coffee republic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:25 jacku, czy to nie ty przez przypadek byles w coffee w tym seledynowym czyms? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::greg:: Re: Sylwester w coffee republic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:23 w coffe bylo dziko, retro imprezka - przekomiczni ludzie, zreszta wpadnij tam kiedys na impreze to sie przekonasz, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy ktos tu brzydko sie reklamuje (i nieudolnie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:16 a coz to za wysyp kaś, marcinów i tomków, wszystkich o jednakowym IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl ostatnio na forum? to raz. a dwa, mojej kolezance w zeszlego sylwestra ukradziono z wieszaka plaszczyk wlasnie w trakcie sylwestra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki coffee! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:25 Ja na Sylwestrze w coffee jeszcze nie byłam, ale w tym roku właśnie tam się wybieram bo to jest miejsce, skąd zawsze wracam uśmiechnięta. Kolego Łysy, takie miejsca reklamy nie potrzebują. A moze tak kolezanka za duzo popila w Sylwestra, co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Koleżanko Kiki... 02.01.05, 01:55 Nie dośc , że zgadzam się z kolegą Łysym - nie pierwszy raz nota bene - to dodam, ze każde miejsce potrzebuje reklamy. Transformacja kapitałowa, jaką ten lokal przeszedł, wyszał mu na dobre, ale zwróć uwagę, że nie podałaś nawet adresu: czy mowa o Karmelickiej, czy o Baranach (pamietam czasy, kiedy uczyłem się tam -w Baranach- do matury, w bibliotece). Słowem miło sięgawędzi w gronie znajomych. Ale tu jesteś na publicznym Forum, i nie dla wszystkich świat kończy się na Rynku. No i nie wszyscy mają 18-25, i nie są idealnym tzw targetem dla sprzedawców komórek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmm Kolego IP: *.com 02.01.05, 18:01 nazwy sa rozne na Karmelickiej mamy coffee heaven, na Rynku Tribeca, a coffee republic na brackiej 4 i baristki maja NAPRAWDE fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys_kr Re: ktos tu brzydko sie reklamuje (i nieudolnie) 21.12.04, 14:30 Nie ładnie Łysy musisz ich bardzo nie lubić skoro dopisałeś się pod każdym wątkiem o kofi. Tak się składa, ze dsl i adsl tpsa to adresy do których podpięte jest 90% kafejek internetowych, zresztą sam masz takie IP... Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: ktos tu brzydko sie reklamuje (i nieudolnie) 21.12.04, 17:42 pisza tutaj caly czas dwie osoby (albo jedna z dwoch kompow) i jest to info pewne na 100%, nie osmieszajcie juz siebie i swojej knajpy (notabene calkiem fajnej) Odpowiedz Link Zgłoś
borys_kr Re: Sylwester w coffee republic! 21.12.04, 14:32 zapomniałem napisać, że bardzo lubię to miejsce. Na sylwestra niestety jadę w góry, ale wpadnę pewnie rano 3 stycznia na śniadanko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartynAA Re: Sylwester w coffee republic! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:54 Ja się wybieram !! Nie jest tanio (150) ale w tym jest jedzonko i pijaństwo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
patyomkeen Re: Sylwester w coffee republic! 21.12.04, 15:02 Dobra muzyka. Polecam! Aha i jest jeszcze bombowa dziewczyna za barem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patyomkeen Ja chętnie! 21.12.04, 15:06 Ja nie mogę się zdecydować w tym roku... coffee republic, brzmi ciekawie, ale wie ktoś jaki gra DJ, albo inne szczególy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadra Re: Ja chętnie! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:09 Pewnie Emek jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: Sylwester w coffee republic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:50 Ja byłem na urodzinach na początku grudnia i była to najlepsza impreza w mieście od pewnego czasu! Piękne kobiety, pokaz mody, kamery, obiektywy, i dużo wina ;))) Tak więc knajpka ma potężny potencjał. Czy go wykorzystają? Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaga Re: Sylwester w coffee republic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:49 Na Sylwestra nie idę, bo mam niemowlę ! Ale wpadać lubię, bo naprawdę świetne miejsce. A macie paszport republic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck Re: Sylwester w coffee republic! IP: 80.51.248.* 10.01.05, 19:09 SPADAJCIE Z TĄ NEDZNĄ REKLAMĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cruzz Re: Sylwester w coffee republic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:44 Dokladnie!Juz nie moge patrzec na to ze w coffe republic to czy tamto.Wezcie sie za lepsza reklame bo ta jest nudna.....i denerwujaca Odpowiedz Link Zgłoś