IP: *.autocom.pl 19.12.04, 11:08
Poczytałem kilkanaście wypowiedzi tego człeka i ogłaszam konkurs na skalę
jego oszołomstwa od 1 do 10. Czy on swoją działalnością nie przynosi dużo
więcej szkody niż pożytku??? Kidyś na jakimś forum dowodził mi, że budowanie
nowych arterii w Krakowie spowoduje gigantyczne korki (sic!!!) - no i co
szanowny Marcinku??
Obserwuj wątek
    • Gość: rafal Re: marcin.ha IP: *.net.autocom.pl 20.12.04, 11:18
      Znajdź sobie inne miejsce na leczenie swoich kompleksów.
      • Gość: pablo Re: marcin.ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:43
        Ja nie mam żadnych kompleksów, które miałyby być powodem dla którego TY możesz
        mi sugerować jakieś zachowania. Ja tylko w przeciwieństwie do Ciebie wyrażam
        swoją opinię na temat, na ktry na tym forum sie dyskutuje. Nie mając żadnej
        konstruktywnej opinii proszę Cię jak to kulturalnie ktoś kiedyś na jakimś
        polskim filmie powiedział- cytat" proszę o stul pysk". Natomiast jak ty zapewne
        jeszcze na księdza jeszcze wołałeś ZORRO ( to dowcip -info dla nie
        zorientowanych smutasów)Pan M.H. prowadził ze mną różne dysputy pod moimi
        róznymi również nickami i... no właśnie, żadna z jego TEORII ma się nijak do
        rzeczywistości. To tyle.
    • krzychut Re: Brak ci argumentów? 20.12.04, 13:46
      Reagujesz w sposób typowy dla kogoś, komu brakuje rzeczowych argumentów w
      sporze z czlowiekiem kompetentnym i dobrze przygotowanym do dyskusji na
      interesujący go temat. Najlepiej przystąpic wtedy do inwektyw, typu oszolom.
      Przypomina mi to pewnego bęcwala z nieskażoną myśleniem, za to z opaloną w
      sejmowym solarium twarzyczką, który powtarza w kólko: "Balcerowicz musi odejść".
      • Gość: pablo Re: Brak ci argumentów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:52
        Oszołom to nie jest INWEKTYWA. Zapraszam do lektury Słowników... A tak poza
        tym, ten oszołom ma wielu adwokatów, ciekawe... Aha -Bęcwał to raczej
        żartobliwe określenie, więc miło mi, że zostało tu użyte. Nie będzie lepiej,
        ale za to będzie weselej, skąd ja to znam....A dieu
    • Gość: qwe masz rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:00
      Zdecydowanie się z tobą Pablo zgadzam!!! Jak można nie budować nowych szlaków
      komunikacyjnych???? Ciagły wzrost liczby samochodów zmusza nas do rozbudowy
      dróg. Jest to oczywisty i wybaczcie, ale tylko inteligentny inaczej tego nie
      rozumie!!!
      • Gość: aron Re: masz rację IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.12.04, 20:52
        u nas liczba samochodów bedzie rosla i rosla bo na razie duuuuuuuuuuuuuzo nam
        brakuje do sredniej unijnej pod wzgledem liczby samochodów. U nas ok. 60%
        rodzin ma samochody, w UE srednia to ok. 95%.
        A samochodów kupowac nie moga zakazac, bo wielkie koncerny samochodowe by sie
        obrazily.
        Tak ze trzeba budowac te nowe drogi, bo inaczej miasto sie zakorkuje.
        • a80 Całkowita racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.04, 22:48
          Należy połowe miasta zburzyć i zbudować drogi. Oczywiście rodzi się pytanie czy
          z chodnikami? Oczywiście że nie. Wszyscy się będą poruszać autami. I dojedziemy
          do poziomu ameryki z 18 pasmi wylotowymi na autostradach, zostawieniem 70%
          powierzchni miasta pod komunikację. Oczywiście polecam ten typ myślenia. Pan z
          wielkim brzuchem po piwsku, niechętny do wspólnej komunikacji i dodatkowo
          trochę leniwy przede wszystkim was poprze. A może już tacy jesteście?????

Ja osobiście zauważam że jeśli tych dróg zbuduje się mnustwo to jeszcze więcej
          pojawi się samochodów. I niestety tendencje na świecie to potwierdzają. Dlatego
          czy lepiej ciągle budować czy też trochę pomyśleć i budować??
          Jak uważacie???

Pozdrawiam
          • Gość: aron Re: Całkowita racja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.12.04, 04:54
            POlowe miasta to przesada, ale czasami sie widzi jakies rudery co stoja nie
            wiadomo po co i blokuja. Takich ruder jest w Krakowie kilkadziesiat albo wiecej
            i trzeba je zburzyc i usprawnic ruch.

Niestety Kraków czy Warszawa i tak maja malo dróg szybkiego ruchu w porównaniu
            z miastami w UE. Niestety póki co motoryzacja indywidualna bedzie sie rozwijac,
            takie sa fakty i nie ma sie na co obrazac. Moze jak benzyna bedzie po 10 zl to
            troche zastopuje ale wtedy wejda hybrydy typu Toyota Prius i beda palic 3 l na
            100 km.

Samochodów jest mnóstwo, bo jest to najwygodniejszy srodek transportu,
            szczególnie dla rodziny. Trudno jakos sobie wyobrazic jezdzenie tramwajem z
            malymi dziecmi np. rocznymi. Juz lepiej postac troche w korku.

Jak na razie trzeba budowac i budowac, bo jak nie bedzie dobrych dróg to nie
            bedzie tez kolei. Problemy polskiej kolei, komunikacji miejskiej itp. wynikaja
            wlasnie z braku porzadnych dróg, przez co POlska staje sie nieatrakcyjna dla
            biznesu i nie ma kasy na koleje i komunikacje miejska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka