Dodaj do ulubionych

nienawidze swiat

IP: 62.233.162.* 22.12.04, 10:40
obrzydzenie z tym calym zamieszaniem - pieprzenie w zasadzie w kazdym radio
te pioseneczki mnie rozwalaja:(nienawidze swiat jak malo czego.prezxentow nie
kupilem nikomu i mam nadzieje ze nikomu do glowy nie rzyjdzie zrobienie mi
czegos takiego
zreszta pracuje w wiegilie bo sam tego PRAGNALEM...no siweta tez:Dpozdrawiam
wszystkxh ktorzy leja na tradcje
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: nienawidze swiat 22.12.04, 10:46
      Pozdrawiasz jedynie wybranych.
      To dosć smutne, ze nie potrafisz ocenic, cenic i docenić tego że skadś sie
      jednak wziąłes. Moze jednak słabo Ci idzie pojmowanie tradycji, moze czegoś nie
      przemyślałeś i stąd tyle żółci.
      Żaden wstyd się pomylić, ale trochę głupio cywilizowanemu nie naprawić błędu.
      Ja tam zyczę i, zeby Cię było na to stac.
      trudny
      Czasem zbyt serio jest śmiesznie, a śmiesznie bywa całkiem serio.
      • Gość: rafal Re: nienawidze swiat IP: 62.233.162.* 22.12.04, 10:50
        dal mnie tardycje tworze sobie ja sam
        owszem u mnie w domku obchodza wigilie i inne takie bzdety ale ja sie na to nie
        pisze - obluda az kipi przy skaladaniu zyczen a cioeczki tylko zerkaja zeby
        kogos obsmarowac
        nie chce taich tradycji - dobrze ze swieta wypadaja w weekend bo bedzie mniej
        zamieszania:)
        • trudny2002 Zeby nie było nieporozumień 22.12.04, 11:13
          Gość portalu: rafal napisał(a):
          Oczywiste, nie mnie nauczać, bo niby czemu...ale

> dal mnie tardycje tworze sobie ja sam

To znaczy, ze jest Ci potrzebna, a jedynie nie szanujesz czegoś co dane Ci jako
          wyobrażenie, a to juz wina raczej nie Twoja..

> owszem u mnie w domku obchodza wigilie i inne takie bzdety ale ja sie na to
          nie
          >
          > pisze - obluda az kipi przy skaladaniu zyczen a cioeczki tylko zerkaja zeby
          > kogos obsmarowac
          To wskazuje, ze dane Ci funkcjonować miedzy ludćmi, którzy właśnie tradycji
          jako takiej nie pojmują zupełnie, a to z kolei nie dziwi, ze taki Twój do tego
          stosunek
          > nie chce taich tradycji - dobrze ze swieta wypadaja w weekend bo bedzie mniej
          > zamieszania:)
          Ja nadal, zyczę i Tobie i tym których uważasz za bliskich- Świąt dobrych ,
          pogodnych i radosnych. I pozwólże obsmarowującym obsmarowywać, a hipokrytom
          czerpać radosć z ich pasji...a tradycje sam pojmij, szanuj i jeśli taka Twoja
          wola twórz. I licz sie z tym, ze kiedyś ktoś oceni i Twoje w tej twórczosci
          dokonania. Taki Rafał bis...i co?
          Powodzenia i spokoju;-))
          trudny
    • Gość: sw.mikolaj Re: nienawidze swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:42
      smutny ten Twój post. Ja w takich sytuacjach robię sobie przerwę. Nie obchodź w
      tym roku Wigilii. Zamiast tego przejdź się wieczorem po centrum, pozaglądaj
      ludziom do okien, posiedź sobie w ciszy w jakimś zakamarku a może w następnym
      roku zatęsknisz do Świąt.
      • Gość: mikołajka Re: nienawidze swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 12:45
        i jeszcze jedno. zadzwoń sobie do jakiejś symaptycznej dziewczyny. Tak
        niby "przy okazji" z życzeniami świątecznymi
        • Gość: kacha Re: nienawidze swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 23:57
          nie załujcie Rafała to biedny sfrustrowany gość przeczytajcie co napisał w
          watku o poszukiwanej kawiarni na zareczyny polecił monopolowy przy Plantach to
          jest kretyn jak bedzie kiedys sam spedzął swieta to moze zateskni za tym
          wszystkim i mam nadzieje, że od nikogo nigdy zadnego prezentu nie dostaniesz bo
          jestes niefajnym człowiekiem jak czytam Twoje wypowiedzi to żal mi Ciebie miłej
          pracy zycze w swieta
          • ninaspi Re: nienawidze swiat 23.12.04, 00:38
            Święta to i może gonitwa bez sensu, ale za to jaki dobre zwłoczki karpia:)),
            uszka babci z grzybami, barszcz-pychota.
            Nawet ciotki gadaja czasem ludzkim głosem:))jak mój Mix europejski w skrócie
            piesek.
            Pozdrawiam
            • zaholec Re: nienawidze swiat 24.12.04, 11:28
              ninaspi napisała:
              > uszka babci z grzybami, barszcz-pychota.

biedna babcia, te uszka to Jej tak co roku odrastają :) ??

Pozdrawiam
    • Gość: mela Re: nienawidze swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 21:56
      Trzmaj się Rafał! Będę o Tobie myśleć w Święta. Żeby wszystko się, mimo
      wszystko, udało
      • serta bleee 24.12.04, 10:38
        a ja nie znosze takich wypowiedzi jak w/w - ja tej szopki zwanej swietami tez
        nie lubie - swieta,to moze byly kiedys PRAWDZIWE,teraz z reguly sa
        obchodzone,bo sa w kalendarzu,ale niewiele maja wspolnego ze szczeroscia -
        nagle dostaje tone kartek,maili,smsow od ludzi,ktorzy sobie przypomnieli o
        istnieniu innych i udaja,ze chca byc mili i kochani - az mnie mdli ...
        • Gość: mela Re: bleee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 18:10
          współczuję. Na to, żeby Święta były miłe trzeba pracować cały rok, a może i
          dłużej. Jeżeli z nikim nie masz prawdziwej, szczerej relacji to trudno
          oczekiwać że ktoś prześle Ci szczere życzenia.
    • Gość: zdziwiony Re: nienawidze swiat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 21:12
      czego oni wam tam w tej plivie dosypuja do zarcia, psychotropow ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka