Dodaj do ulubionych

koniec na temat zadupia

IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 13:29
skoczcie wreszcie caly czas pisac o tym zadupiu.Piszcie o innych osiedlach
jakze atrakcyjnch i majacych doskonale lokalizacje np.os Zadworze,os.Moje
Eldorado i wiele innych usytuowanych b.blisko centrum a nia na dalekich
peryferiach.
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy Re: koniec na temat zadupia IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 04.01.05, 13:39
      Ruczaj to nie zadupie....
      bardzo chetnie pisaliby ludzie o os. Zadworze czy Moim Eldorado jakby cos sie na nich dzialo..
      A ze niestety pan M. ma niecne plany codo Ruczaju, wiec sie o nim pisze...
      a jak chcesz poczytac cos wiecej o os.Zadworze czy Moim Eldorado to rzuc temat na forum
      pozdrawiam

• Gość: maria waskowicz Re: koniec na temat zadupia IP: *.ists.pl / *.ists.pl 04.01.05, 13:43
        a ja tam mieszkam na tym zadupiu unas i laki i lasek i sie nie wstydze zeby
        tylko ci protestujacy nam takiego wstydu nie przynosili :((((
        • Gość: nowy Re: koniec na temat zadupia IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 04.01.05, 13:49
          wiesz jak sie czyta Twoje wyowiedzi to sie nasuwa pytanie kto komu przynosi wstyd....a tak przy okazjio cos umilkals pani M:)
          • chichocik Re: koniec na temat zadupia 04.01.05, 14:47
            > wiesz jak sie czyta Twoje wyowiedzi to sie nasuwa pytanie kto komu przynosi
            > wstyd

Jakbym sam siebie słyszał. :-)
        • Gość: Egonom Pani Maria odpowie koledze Ruczajowi na pytanie IP: 195.116.22.* 04.01.05, 13:52
    • Gość: Ergonom Re: koniec na temat zadupia IP: 195.116.22.* 04.01.05, 13:51
      Mapka do łapki, niteczka, jednen koniec niteczki przycisnąć paluszkiem w miejscu oznaczonym jako Rynek, teraz znajdzie sobie ul. Zalesie, zaznaczy sobie na niteczce odległość.
      Teraz będzie ciężko, zrobi sobie kółeczko (jednym paluszkiem trzymamy koniec na rynku to ważne, niteczka napięta) i teraz patrzy jakie okolice pokazuje drugi paluszek.

Co my tu mamy:
      - Park Lotników
      - Makro
      - Dobrego Pasterza
      ale również Os. Zadworze oraz Moje Eldorado. :)

Rzeczywiście zadupie jak szlak. Sam sobie zaprzeczasz.
      • ruczaj.x Dobre :) 04.01.05, 14:33
    • Gość: Kinga Jak Ci sie nie podoba to nie czytaj. IP: *.NET / 81.21.203.* 04.01.05, 19:15
      • Gość: urzednik Re: Jak Ci sie nie podoba to nie czytaj. IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 07:52
        jak bys byla wlascicielem gruntow to bys mogla decydowac co tam
        wybudujesz.Poniewaz nie jestes to masz tyle do powiedzenia co nic.
        • ruczaj.x tak było w czasach socjalistycznych urzedników... 05.01.05, 20:03
          Teraz nastają czasy społeczeństwa obywatelskiego.. czy Wam się to podoba czy nie.
          • Gość: Kinga Urzędas IP: *.NET / 81.21.203.* 05.01.05, 21:20
            A co ty masz do powiedzenia urzędasie.Oprócz złośliwych odzywek to chyba
            niewiele.
            Ziemie nawet jeśli sa własnością urzędu miasta nie moga byc rozdysponowane
            wedłog widzi mi się pana Prezydenta.
            Wiec mogę mówic co myśle, czy tobie sie to podoba czy nie.
          • Gość: pan janek Re: tak było w czasach socjalistycznych urzednikó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:35
            tak cały czas nastaje społeczenstwo obywatelskie juz 16 rok i dojsc nie może.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka