tomcrac 18.05.02, 23:31 Zaintrygowal mnie peteen, ktory w jednym z postow napisal, iz najczesciej mial do czynienia z dziewczetami o imieniu Gosia :) Moje zazwyczaj sa Joasie =) a jak to jest z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jottka Re: Nasze milosci :) IP: *.net.autocom.pl 18.05.02, 23:35 Ciekawe jako objaw, że tak powiem. A jak już ustalisz średnią statystyczną, to co dalej? Kamile i Petronele, dajmy na to, won? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Nasze milosci :) 18.05.02, 23:41 Gość portalu: jottka napisał(a): > Ciekawe jako objaw, że tak powiem. A jak już ustalisz średnią statystyczną, to > co dalej? Kamile i Petronele, dajmy na to, won? :))) Spokojnie bez nerwoof, u nas kazda ma szanse ;). To przez jedna Asie, ktora kiedys zawrocila w glowce i teraz wszystko sie z nia kojarzy. Drugich juz raczej nie ma... aktualnie jest w glowce Katarzyna =) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Nasze milosci :) 18.05.02, 23:48 tomcrac napisał(a): > Zaintrygowal mnie peteen, ktory w jednym z postow napisal, iz najczesciej mial > do czynienia z dziewczetami o imieniu Gosia :) > Moje zazwyczaj sa Joasie =) a jak to jest z Wami? Bardzo łatwo to wytłumaczyć. Rówieśniczkom Peteena nadawano bardzo często imię Małgorzata. Gosia to najczęstsze imię moich koleżanek z lat dziecięcych. Kiedy Ty się urodziłeś najpopularniejszym imieniem dziewczęcym była Joanna. Resztę załatwia statystyka. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Nasze milosci :) 18.05.02, 23:52 kathy38 napisał(a): > Kiedy Ty się urodziłeś > najpopularniejszym imieniem dziewczęcym była Joanna. > Resztę załatwia statystyka. > :)) a ja myslalem ze to przeznaczenie chlip chlip ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: Nasze milosci :) IP: *.net.autocom.pl 19.05.02, 00:02 Cóż, musisz spojrzeć w oczy bolesnym faktom. Jak spotkasz Hermenegildę, to będzie przeznaczenie. A jak Kaśkę czy Aśkę, to czysta statystyka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Nasze milosci :) 19.05.02, 00:07 Gość portalu: jottka napisał(a): > Cóż, musisz spojrzeć w oczy bolesnym faktom. Jak spotkasz Hermenegildę, to > będzie przeznaczenie. A jak Kaśkę czy Aśkę, to czysta statystyka :))) A Ty jak masz na imie jottko? =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: Nasze milosci :) IP: *.net.autocom.pl 19.05.02, 00:11 Osobiste pytania zaczynasz zadawać. A mamusia uczyła, żeby obcym panom żadnych informacji nie udzielać. Cukierków też brać nie wolno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Nasze milosci :) 19.05.02, 00:16 Gość portalu: jottka napisał(a): > Osobiste pytania zaczynasz zadawać. A mamusia uczyła, żeby obcym panom żadnych > informacji nie udzielać. Cukierków też brać nie wolno :))) Boisz sie przeznaczenia?? ;) Cukierkoof nie nosze, bo bym byl za slodki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jottka Re: Nasze milosci :) IP: *.net.autocom.pl 19.05.02, 00:22 Wobec wirtualnych przeznaczeń jestem odważna do szaleństwa. A na cukierki mnie nie zwabisz, mamusia dobrze wiedziała, że należy stawiać takie zakazy, których mogę bez trudu przestrzegać :))) A poza tym sio do nauki, zrób wykres zależności namiętności romantycznej w stosunku do popularności imienia bohaterki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac for jottka's eyes only! 19.05.02, 20:35 Gość portalu: jottka napisał(a): > na cukierki mnie nie zwabisz zwabie ;) > A poza tym sio do nauki, zrób wykres zależności namiętności romantycznej w > stosunku do popularności imienia bohaterki ;)) .,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,. w przyblizeniu cos takiego ;) czyli sinusoida, czyli tak naprawde nie ma zadnej zaleznosci, czyli... czyli... Kasie tez sa moim przeznaczeniem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: for jottka's eyes only! 19.05.02, 22:04 tomcrac napisał(a): > .,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,. > > w przyblizeniu cos takiego ;) czyli sinusoida, To jest wg Ciebie sinusoida? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: for jottka's eyes only! 19.05.02, 22:16 kathy38 napisał(a): > To jest wg Ciebie sinusoida? skopiuj te znaczki do notatnika i zobaczysz, ze tam lepiej wyglada :) gdyby byl jeszcze ukl wspolrzednych, ktorego sie tu nie da stworzyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Dementi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 22:37 nieprawdą jest, jakoby w moich zamierzchłych czasach większości osobniczek płci przeciwnej nadawano imię małgocha... były też: beaty, kasie, jole, bożeny, grażyny, a nawet... tatiany !!! małgochy - to było zrządzenie losu, przeznaczenie, etc. etc. a małgochy, bo wiadomo: mistrz ( to o mnie ) i małgorzata ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Dementi 19.05.02, 22:47 I tym zrządzeniem losu w każdej klasie, wliczając w to studia, moją najlepszą koleżanką była Małgosia (jedna spośród kilku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Dementi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 23:04 kasiu, twoja najlepsza psiapsióła to twój problem, ja wiem, że w moich klasach bywała 1, maks 2 gochy ( np. w liceum nie miałem żadnej w klasie ) twoje wspomnienia są tendencyjne !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Dementi 19.05.02, 23:11 Można jeszcze poszukać związku pomiędzy imieniem a charakterem, usposobieniem człowieka, itp. Są na ten temat nawet różne opracowania książkowe. Więc może właśnie zgodnie z tą teorią Małgorzata najbardziej do Ciebie pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Dementi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 23:18 no, dobra, moja pierwsza miłość miała na imię małgorzata... ale tylko w teorii, bo w dowodzie ( i na chrzcie ) jej zapisali katarzyna, no i co ? a pierwsze młodzieńcze uczucie to beata... twoja teoria nie ma sensu ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Dementi 19.05.02, 23:24 Gość portalu: peteen napisał(a): > no, dobra, moja pierwsza miłość miała na imię małgorzata... ale tylko w teorii, > > bo w dowodzie ( i na chrzcie ) jej zapisali katarzyna Wszystko się zgadza. Była Małgorzatą tak naprawdę, to imię używała i ono było obrazem jej natury, nie imię zapisane w metryce. > a pierwsze młodzieńcze uczucie to beata... To był etap poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Dementi 19.05.02, 22:50 Gość portalu: peteen napisał(a): > małgochy - to było zrządzenie losu, > przeznaczenie, etc. etc. hehe no i taka jest oficjalna wersja wydarzen! a Ty kathy38 nie podrabial historii ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: for jottka's eyes only! 19.05.02, 22:38 To mi bardziej skaczącą pchełkę przypomina :) Odpowiedz Link Zgłoś