Dodaj do ulubionych

Nasze milosci :)

18.05.02, 23:31
Zaintrygowal mnie peteen, ktory w jednym z postow napisal, iz najczesciej mial
do czynienia z dziewczetami o imieniu Gosia :)
Moje zazwyczaj sa Joasie =) a jak to jest z Wami?
Obserwuj wątek
    • Gość: jottka Re: Nasze milosci :) IP: *.net.autocom.pl 18.05.02, 23:35
      Ciekawe jako objaw, że tak powiem. A jak już ustalisz średnią statystyczną, to
      co dalej? Kamile i Petronele, dajmy na to, won? :)))
      • tomcrac Re: Nasze milosci :) 18.05.02, 23:41
        Gość portalu: jottka napisał(a):

> Ciekawe jako objaw, że tak powiem. A jak już ustalisz średnią statystyczną, to
        > co dalej? Kamile i Petronele, dajmy na to, won? :)))

Spokojnie bez nerwoof, u nas kazda ma szanse ;). To przez jedna Asie, ktora
        kiedys zawrocila w glowce i teraz wszystko sie z nia kojarzy. Drugich juz raczej
        nie ma... aktualnie jest w glowce Katarzyna =)
    • kathy38 Re: Nasze milosci :) 18.05.02, 23:48
      tomcrac napisał(a):

> Zaintrygowal mnie peteen, ktory w jednym z postow napisal, iz najczesciej mial
      > do czynienia z dziewczetami o imieniu Gosia :)
      > Moje zazwyczaj sa Joasie =) a jak to jest z Wami?

Bardzo łatwo to wytłumaczyć.
      Rówieśniczkom Peteena nadawano bardzo często imię Małgorzata. Gosia to
      najczęstsze imię moich koleżanek z lat dziecięcych. Kiedy Ty się urodziłeś
      najpopularniejszym imieniem dziewczęcym była Joanna.
      Resztę załatwia statystyka.
      :))
      • tomcrac Re: Nasze milosci :) 18.05.02, 23:52
        kathy38 napisał(a):

> Kiedy Ty się urodziłeś
        > najpopularniejszym imieniem dziewczęcym była Joanna.
        > Resztę załatwia statystyka.
        > :))

a ja myslalem ze to przeznaczenie chlip chlip ;(
        • Gość: jottka Re: Nasze milosci :) IP: *.net.autocom.pl 19.05.02, 00:02
          Cóż, musisz spojrzeć w oczy bolesnym faktom. Jak spotkasz Hermenegildę, to
          będzie przeznaczenie. A jak Kaśkę czy Aśkę, to czysta statystyka :)))
          • tomcrac Re: Nasze milosci :) 19.05.02, 00:07

> Cóż, musisz spojrzeć w oczy bolesnym faktom. Jak spotkasz Hermenegildę, to
            > będzie przeznaczenie. A jak Kaśkę czy Aśkę, to czysta statystyka :)))

A Ty jak masz na imie jottko? =)
            • Gość: jottka Re: Nasze milosci :) IP: *.net.autocom.pl 19.05.02, 00:11
              Osobiste pytania zaczynasz zadawać. A mamusia uczyła, żeby obcym panom żadnych
              informacji nie udzielać. Cukierków też brać nie wolno :)))
              • tomcrac Re: Nasze milosci :) 19.05.02, 00:16

> Osobiste pytania zaczynasz zadawać. A mamusia uczyła, żeby obcym panom żadnych
                > informacji nie udzielać. Cukierków też brać nie wolno :)))

Boisz sie przeznaczenia?? ;) Cukierkoof nie nosze, bo bym byl za slodki ;)))
                • Gość: jottka Re: Nasze milosci :) IP: *.net.autocom.pl 19.05.02, 00:22
                  Wobec wirtualnych przeznaczeń jestem odważna do szaleństwa. A na cukierki mnie
                  nie zwabisz, mamusia dobrze wiedziała, że należy stawiać takie zakazy, których
                  mogę bez trudu przestrzegać :)))

A poza tym sio do nauki, zrób wykres zależności namiętności romantycznej w
                  stosunku do popularności imienia bohaterki ;))
                  • tomcrac for jottka's eyes only! 19.05.02, 20:35

> na cukierki mnie nie zwabisz

zwabie ;)

> A poza tym sio do nauki, zrób wykres zależności namiętności romantycznej w
                    > stosunku do popularności imienia bohaterki ;))

.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.

w przyblizeniu cos takiego ;) czyli sinusoida, czyli tak naprawde nie ma zadnej
                    zaleznosci, czyli... czyli... Kasie tez sa moim przeznaczeniem :)))
                    • kathy38 Re: for jottka's eyes only! 19.05.02, 22:04
                      tomcrac napisał(a):

> .,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.,+'^'+,.
                      >
                      > w przyblizeniu cos takiego ;) czyli sinusoida,

To jest wg Ciebie sinusoida?
                      • tomcrac Re: for jottka's eyes only! 19.05.02, 22:16
                        kathy38 napisał(a):

> To jest wg Ciebie sinusoida?

skopiuj te znaczki do notatnika i zobaczysz, ze tam lepiej wyglada :)
                        gdyby byl jeszcze ukl wspolrzednych, ktorego sie tu nie da stworzyc..
                        • Gość: peteen Dementi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 22:37
                          nieprawdą jest, jakoby w moich zamierzchłych czasach większości osobniczek płci
                          przeciwnej nadawano imię małgocha... były też: beaty, kasie, jole, bożeny,
                          grażyny, a nawet... tatiany !!! małgochy - to było zrządzenie losu,
                          przeznaczenie, etc. etc.
                          a małgochy, bo wiadomo: mistrz ( to o mnie ) i małgorzata !
                          :)))
                          • kathy38 Re: Dementi 19.05.02, 22:47
                            I tym zrządzeniem losu w każdej klasie, wliczając w to studia, moją najlepszą
                            koleżanką była Małgosia (jedna spośród kilku).
                            • Gość: peteen Re: Dementi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 23:04
                              kasiu, twoja najlepsza psiapsióła to twój problem, ja wiem, że w moich klasach
                              bywała 1, maks 2 gochy ( np. w liceum nie miałem żadnej w klasie )
                              twoje wspomnienia są tendencyjne !!!
                              • kathy38 Re: Dementi 19.05.02, 23:11
                                Można jeszcze poszukać związku pomiędzy imieniem a charakterem, usposobieniem
                                człowieka, itp. Są na ten temat nawet różne opracowania książkowe. Więc może
                                właśnie zgodnie z tą teorią Małgorzata najbardziej do Ciebie pasowała.
                                • Gość: peteen Re: Dementi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 23:18
                                  no, dobra, moja pierwsza miłość miała na imię małgorzata... ale tylko w teorii,
                                  bo w dowodzie ( i na chrzcie ) jej zapisali katarzyna, no i co ? a pierwsze
                                  młodzieńcze uczucie to beata...
                                  twoja teoria nie ma sensu !
                                  • kathy38 Re: Dementi 19.05.02, 23:24
                                    Gość portalu: peteen napisał(a):

> no, dobra, moja pierwsza miłość miała na imię małgorzata... ale tylko w teorii,
                                    >
                                    > bo w dowodzie ( i na chrzcie ) jej zapisali katarzyna

Wszystko się zgadza. Była Małgorzatą tak naprawdę, to imię używała i ono było
                                    obrazem jej natury, nie imię zapisane w metryce.

> a pierwsze młodzieńcze uczucie to beata...

To był etap poszukiwań.
                          • tomcrac Re: Dementi 19.05.02, 22:50
                            Gość portalu: peteen napisał(a):

> małgochy - to było zrządzenie losu,
                            > przeznaczenie, etc. etc.

hehe no i taka jest oficjalna wersja wydarzen! a Ty kathy38 nie podrabial
                            historii ;)))
                        • kathy38 Re: for jottka's eyes only! 19.05.02, 22:38
                          To mi bardziej skaczącą pchełkę przypomina :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka