Dodaj do ulubionych

Policjant śmiertelnie potrącił kobietę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:26
i jak tu lud ma uwierzyc w polska policje...?
Obserwuj wątek
    • Gość: loki Re: Policjant śmiertelnie potrącił kobietę IP: *.ericsson.net 06.01.05, 19:54
      wypadki wszystkim sie zdarzaja, policjanci wcale nie sa lepszymi kierowcami niz
      wszyscy pozostali...
    • Gość: mandarynka Re: Policjant śmiertelnie potrącił kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:06
      Ciekawa jestem jaką kare poniesie ten policjant, choć pewnie będzie to jakaś
      grzywna. jak tu ufac policji?? Pozdrówka dla całego 2 lo z Chrzanowa
      • Gość: pomarańcza Re: Policjant śmiertelnie potrącił kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:36
        Przechodż po pasach w wyznaczonych do tego miejscach to Cie nikt nie przejedzie.
      • Gość: Jeż Jerzy Odpowiedzialność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:17
        Zapewniam Cię że zwykły policjant jest traktowany gorzej (bardziej
        rygorystycznie) niż inny obywatel w podobnej sytuacji. Mogę tylko współczuć
        rodzinie ofiary i koledze po fachu. Policjant był trzeźwy, nie znam okoliczności
        wypadku, ale jak patrzę na "kłusujących" na skos przez ulicę starszych ludzi to
        włos się na głowie jeży. Wczoraj widziałem na ul. Westerplatte podobny obrazek.
        A w podobnych przypadkach jedynie opanowanie kierowcy ratuje tym ludziom życie.
        Niestety tak wygląda starość - przykre. A w kwestii odpowiedzialności to jest
        oczywiście pewne ALE. Można starać się uniknąć odpowiedzialność jeżeli się jest
        "niezwykłym" policjantem np. pijanym komendantem lub inną kanalią, nie
        koniecznie w mundurze jak np. synek byłego "wodza narodu" "chorujący" na
        pomroczność jasną. Po więcej szczegółów zapraszam na:
        policjainaczej.republika.pl/
    • Gość: Gans Postkomunistyczne posty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:02
      I po co od razu takie głupkowate poglądy na poziomie pesudointelektualisty z
      liceum wygłaszac? Policjantom tez się zdarzają wypadki. Byl, trzezwy, nie wiem
      czy jechal prawidlowo, ale z doswiadczenia wiem, ze starcy i "wyluzowana"
      młodzież włazi na jezdnię jak bydło. Trupa zawsze szkoda, ale dlaczego obwiniac
      tego biednego faceta i cala policje? Wychodza zakorzenione z lat komuny fobie
      na punkcie milicji...
      • Gość: KCR GANS i reszta plecaków IP: *.alan.krakow.pl 07.01.05, 01:47
        Do tragicznego zdarzenia doszło w miejscowości Biertowice w powiecie
        myślenickim, gdzie 46-letni policjant z 10-letnim stażem służby przebywał w
        ramach obowiązków służbowych - informuje rzecznik małopolskiej policji młodszy
        inspektor Dariusz Nowak.
        "GANS" od razy czuć plecaka-policyjnego. Patrz facet ma 46 lat,10 letni staż w
        policji,czyli jakim cudem przyjęli do pracy 36 latka???"Uczciwa-plecakowo-
        układowo" policjo , jak podajesz dane(dot.D.Nowaka ), to najpierw pomyśl ,a
        potem podawaj dane, które jeszcze bardziej potwierdzają korupcyjne
        działania "nacialników" , Znowu k.. Kpiny!!!
    • Gość: Krzysztof Znam tego Policjanta - piratem on NIE JEST! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 12:36
      Ten gość jeździł zawsze przepisowo! życzę innym by jeździli tak ostrożnie jak
      on. Tragedia ta utwierdza mnie w przekonaniu iż wypadki zdarzają się każdemu.
    • Gość: H56 Re: Policjant śmiertelnie potrącił kobietę IP: *.comnet.krakow.pl 08.01.05, 11:19
      a to ciekawe ? do Policji przyjmowało się osoby do 35 roku życia, skoro ma 10
      lat stażu a wiek jego wynosi 46 lat to musiał być polecony do pracy przez kogoś
      bardzo ważnego. Nawet etat załatwił mu w samej Komendzie Miejskiej. Ciekawe
      jakiego szaraka wygryzł ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka