kaq 07.01.05, 11:49 Proponuję wywiesić informację o forum na tablicach ogłoszeniowych w klatkach OE. W przeciwnym wypadku mało kto się dowie że ono istnieje. Link do forum jest dość długi. Alternatywnie można używać: tiny.pl/8fr I witam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzaanka Re: Rozpropagowanie forum 08.01.05, 19:26 ale się cieszę, że to forum powstało :)) wprawdzie bede mieć mieszkanie w Rzymie, ale chetnie poczytam co sie dzieje na osiedlu :) pozdr, zuzka Odpowiedz Link Zgłoś
honiq Re: Rozpropagowanie forum 08.01.05, 19:57 witam :) fajny pomysl, oby jak najwiecej osob tu zagladalo :) tez czekam na Rzym i jestem glodna wszelkich wiadomosci o osiedlu. pozdrawiam honiq Odpowiedz Link Zgłoś
agwima Re: Rozpropagowanie forum 08.01.05, 20:29 A ja czekam na Barcelone:) I też bardzo, bardzo się cieszę z tego forum!:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monia995 Re: Rozpropagowanie forum 09.01.05, 00:48 a ja cieszę się że podoba się pomysł forum :) ;) pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
london45 Re: Rozpropagowanie forum 15.01.05, 00:15 Witam wszystkich.Od dzisiaj nareszcie jestem w sieci. Pomysł forum doskonały.Wywieszka na tablicy działa, skorzystałem i będę tu zaglądał. Pozdrawiam wszystkich z OE. Odpowiedz Link Zgłoś
nawoja Re: Rozpropagowanie forum 09.01.05, 17:23 wlasnie dzisiaj powiesilam ogloszonko o naszym forum w bloku Paryz, klatka 2 pozdrowienia dla sasiadow nawoja Odpowiedz Link Zgłoś