aleks44 03.10.04, 21:09 zeby bylo sprawiedliwie,to musze tez na Ciebie nakrzyczec,wiec : gdzie Ty sie podziewasz,ze nie ma do kogo sie odezwac na forum he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elp1 jestem jestem jestem :-) 03.10.04, 21:26 i czekam na Twoje odzywanie ehehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jestem jestem jestem :-) 04.10.04, 09:29 to fajnie ,ze sie Odezwalas,ale mnie padlo lacze i nie mialem netu do rana teraz chodzi ,ale troche kuleje Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 popatrz jak to jest? 04.10.04, 15:20 albo zajęcia różne, albo awarie łączy :-( Dobrze, że wciąż jest przynajmniej nadzieja, że kiedyś będzie dobrze. Miłego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: popatrz jak to jest? 04.10.04, 17:46 mam taka cicha nadzieje,ale bylem dzisiaj rozmawiac o rozwiazaniu umowy,prosili zeby jeszcze cierpliwie poczekac,zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 chyba mają powody nie tylko by Ci prosić 04.10.04, 23:07 byś poczekał, ale także by Cię przeprosić Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: chyba mają powody nie tylko by Ci prosić 04.10.04, 23:18 oni wiedza,ze jak ja pojde ,to inni tez,wlasciwie to sam nie wiem co sie dzieje nasze lacza,jako jedyne nie chodza tak jak powinne ,juz ktores urzadzenie jest zakladane i oni sami nie wiedza co jest grane,chyba ze oni nie mowia prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 co wcale wykluczone nie jest niestety 04.10.04, 23:37 że prawdy nie mówią. Raczej mało prawdopodobne sie wydaje, by nie znali przyczyny. Od tego by zdiagnozować przyczynę niewłaściwej pracy urządzen są inne urządzenia i ludzkie umiejętności na podbudowie z gruntownej wiedzy. Czy wierzysz, że nie mają tego typu urządzeń i zatrudniają niekumatych w tej dziedzinie pseudo-fachowców mieniąc się profesjonalnym dostawcą internetowych łączy? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: co wcale wykluczone nie jest niestety 08.10.04, 23:48 bylem dzisiaj zrezygnowac,ale znowu mnie omotali i przyszli do mnie do domu sprawdzili cos pobiegali po budynku i chodzi od przed poludnia do teraz ,jak na razie jest OK i oby dalej tak chodzilo.Dzwonilem do neostrady,ta mala 128 kosztuje miesiecznie 59 zl,wiec byloby o kilka zlotych drozej,ale byloby bardziej niezawodne.Czas pokaze jak bedzie chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 oby jak najlepiej chodzilo i jak najdluzej 08.10.04, 23:55 bezawaryjne było Co do neostrady to z tego co mi wiadomo od moich znajomych, TP wprowadza jakies limity miesieczne i to odstrasza dość skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: oby jak najlepiej chodzilo i jak najdluzej 09.10.04, 00:00 tego nie wiem dokladnie,ale ja malo zciagam,wiec chyba by mi wystarczylo,ale jak narazie to mi chodzi,wiec moze bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ja się na tym zbyt dobrze nie znam 09.10.04, 00:29 a właściwie wcale się nie znam, tylko tyle, że uczestniczyłam w rozmowie na ten temat z której wynikało, że łącza neostrady są w jakiś sposób łączone z kilkoma odbiorcami i że nawet jeśli jeden ściąga mniej, a ktoś bardzo duzo, to w konsekwencji wszyscy później mają ograniczony dostęp i szybkośc także się zmienia u wszystkich lecąc z "pieca na łeb". Niestety, nie znam szczegółów w tej materii i być może całkiem bez sensu i bezzasadnie powtarzam zasłyszane bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ja się na tym zbyt dobrze nie znam 09.10.04, 00:39 cos pewnie w tym jest,ale chyba na razie poprzestane na laczu stalym,radiowym wtopilem tam pare zlotych i jezeli polowe by mi oddali to dzisiaj bym z nich zrezygnowal.Dzwonilem dzisiaj do tpsa pytac czy sa mozliwoasci techniczne,czy pozostane z tym samym numerem telfonicznym co dotychczas,ale nie ma problemow.Wiec jak tylko mi jeszcze raz trafi to chyba jednak wymowie,bo mam dosc ciaglego dzwonienia do nich i zglaszania ,ze nie chodzi.Inni sasiedzi nie dzwonia bo malo korzystaja,u mnie komp.wlaczam rano i wylaczam poznym wieczorem,praktycznie chodzi na okraglo,jak mam czas to sobie poklikam,potem ide robic co innego i tak kilkanascie razy w ciagu dnia z niego korzystam Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 trudno Ci to mieć za złe, że korzystasz 09.10.04, 00:45 i chcesz bez problemów moc korzystać, bo takie Twoje prawo, a technika po to jest by z jej pomocy mądrze korzystać. W końcu ma ludziom ułatwiać życie a nie doprowadzać nas do "szewskiej pasji". Dla wyjaśnienia dodaję, że naprawde szanuję dobrych szewców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: trudno Ci to mieć za złe, że korzystasz 09.10.04, 00:50 Dla wyjaśnienia dodaję, że naprawde szanuję dobrych szewców ;-) ja tez ,szanuje,choc gatunek ten na wymarciu,co raz to wiecej partaczy,kiedys corka zaniosla buty do takiego fachmana,ze tak jej wymiemil fleki(?) na obcasach ze musialem jeszcze raz nabijac bo byly krzywe Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ja też różnych cudów dziwów trochę 09.10.04, 01:34 z różnymi fachmanami w tej dziedzinie miałam, ale teraz juz nie eksperymentuje. Znalazłam zakład, który jak należy wywiązuje się z przyjętych zobowiązań i nie mogę na jego temat złego słowa żadnego powiedzieć. Pracujący tam ludzie są rzetelni i punktualni. Oni w ten sposób przekonują mnie, że sami mnie szanują i mój czas także (że o butach nie wspomnę), więc i ja także darzę ich szacunkiem i uznaniem za autentyczną fachowość w swojej branży. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ja też różnych cudów dziwów trochę 09.10.04, 01:38 że sami mnie szanują i mój czas także (że o butach nie wspomnę), he he he dobre,przecie to szewcy,wiec musza szanowac ,klienta tez Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jak tam twoje łącze..... 09.10.04, 09:09 bardzo wspolczulismy Tobie z powodu dostepu do netu,szkoda,nastepna setke bysmy wczoraj wbili,ale moze jeszcze kiedys tak sie trafi,za oknem pada, zimno,wieje wiatr,to juz jesien to tez zmusza do tego,zeby wiecej czasu spedzac przy kompie Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:jeszcze nie wrocilas ze spaceru ???? 09.10.04, 17:44 a moze juz Jestes i czytasz to co przynioslas,ale zeby wiedziec to trzeba czytac,pochlaniaj ta wiedze Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wróciłam, pochłonęłam 09.10.04, 19:38 trochę się pośmiałam, trochę przemyślałam, na coś tam pozłościłam się całkiem bez sensu, część ominęłam z zasady, cześć tytułów zniechęciła mnie do czytania tego co pod nimi i w ten sposób prasówkę na dzisiaj uznałam za skończoną ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wróciłam, pochłonęłam 09.10.04, 20:09 to dobrze ,zrob Sobie kapuczino i do klikania,mamy czas przed niedziela to mozemy sobie troszke nocki urwac Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 masz rację 09.10.04, 20:17 tyle, że ja jeszcze przez jakiś czas nie mogę się tak na całego do kompa przykleić i stąd pojawiam się i znikam na krótkie chwilki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: masz rację 11.10.04, 20:39 mialem zapytac Ciebie w osobnym watku,ale zapytam tutaj(jestem wscipski) czy przestalas palic ,bo nie wiem,jakos tak zeszlo i nie doczytalem sie ,moze pisalas a ja przeoczylem Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 do pewnego momentu pisałam 11.10.04, 23:27 ale odkąd stało się to dla mnie normalne że nie palę, przestałam o tym pisać. Tak jakoś samo wyszło. Zapomniałam o tamtym wątku. Zapytałeś, więc go odnalazłam i w nim Ci odpowiedziałam. Tak Aleks - ja nie palę 103 dni. Dla kogoś kto nigdy nie był nałogowcem to bez znaczenia. Dla mnie samej - to dużo (choć niby tylko 103 dni tzn. zaledwie 3 i trochę 4- tego miesiąca). Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: do pewnego momentu pisałam 11.10.04, 23:31 jak by nie powiedziec wynik wspanialy,bardzo sie ciesze ,ze Ci sie udalo, nie dawaj sie nalogowi !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zjadlo Cie cos ???? 17.10.04, 21:49 nie widzialem Cie dawno,myslalem ze przez niedziele poklikamy,a tu nie ma Ciebie .Widzialem Ellen i Myszke ,moze jeszcze wpadniesz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: zjadlo Cie cos ???? 20.10.04, 21:07 robilem porzadki w piwnicy,nadal burdel jak malo gdzie,a w dodatku dzisiaj przywiezli drzwiczki do szafki i musialem przy niej zrobic,teraz siadlem na chwilke i co ??? forum chodzi do d....,pomyslalem ze to wina mojego lacza ,ale inne strony otwieraja sie szybko tylko forum gazety powoli,i ci nie jest to zlosliwoasc ,tylko czyja he he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 no wiec właśnie: czyja??????????????? 20.10.04, 21:22 przyznawać się tu i to szybko licho jakieś złośliwe ehehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re rozumiem tylko... 24.10.04, 20:50 pojac nie moge,Mozna jeden dzien nie byc na forum ,ale juz drugi to lekka przesada he he he ,a moze nie ma Ciebie w domku ???? to by wiele tlumaczylo Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 jak to drugi? 24.10.04, 21:27 przecież byłam wczoraj. Krótko, bo krótko ale byłam i teraz też jestem chociaż okropnie zapsikana aaaapsik :-( Odpowiedz Link Zgłoś
assasin76 kurować się elpiku:) 24.10.04, 21:32 buziaki gorące i kubek gorącej herbatki z soczkiem leci do ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dziękuję za herbatkę z soczkiem 24.10.04, 21:50 chyba pekne od tego herbatkowania, a mówią, że jak jest katar to lepiej nic nie pić by nie było czym psikać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dziękuję za herbatkę z soczkiem 24.10.04, 21:52 tego to nie wiem ,ale zdaje sie na Ciebie he he Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jak to drugi? 24.10.04, 21:34 zdawalo mi sie ze wczoraj Ciebie nie bylo,ale moze mi sie tylo zdawalo ?????? teraz juz wiem od kogo ,zlapalem przeziebienie he he he Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 dobre sobie! zdawało Ci się! 24.10.04, 21:54 tak to jest jak się z zakatarzonym jednym kubkiem dzieli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dobre sobie! zdawało Ci się! 24.10.04, 21:59 nie moglo mi sie zdawac, przeciez jestem przeziebiony,wiec z kad to sie wzielo???? Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Aleks! ale namieszałeś hihihi :-) 24.10.04, 22:52 Zdawało Ci się, że mnie wczoraj nie było, bo naprawdę byłam wczoraj jak i dzisiaj jestem, choć za moment mnie tu nie będzie, bo juz od dłuższej chwili nie powinnam juz tu być. Co do przeziębienia, to Ci się pewno nie zdaje i skoro jesteś przeziębiony to pewno wiesz także skąd się to wzięło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Aleks! ale namieszałeś hihihi :-) 25.10.04, 11:39 tak,to jest logiczne,jednym slowem wirtualne przeziebienie dzis wszystko jst mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku... 29.10.04, 10:46 zyjesz ????? bo albo mi sie zdaje,ale bardzo,bardzo dawno nie widzialem Twojego zadnego wpisu,obrazilas sie ????????,a moze Jestes chora Tak czy inaczej odezwij sie,albo uderz mlotkiem w kaloryfer,uslysze Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku.... 14.11.04, 23:29 mialem juz nie pisac,ale na Jaselku ,zaglosowalem i jak odpisalem to na nowo zaczalem,pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Elpiku.... 16.11.04, 12:38 aleks44 napisał: > mialem juz nie pisac, co??????????? jak to tak???????? ale jesteś, takie myśli buuuuuuuuuu :-( > ale na Jaselku ,zaglosowalem i jak odpisalem to na nowo zaczalem, dobrze więc, że JEST JASEŁKO! > pozdrawiam serdecznie wzajemnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku.... 16.11.04, 15:54 OOOOOO jak bardzo sie ciesze ,ze Jestes,myslalem ,ze znowu bede klikal sam,ale na szczescie na Ciebie zawsze mozna liczyc. Czy u Ciebie juz wszystko OK ???? chodzi mi oczywiscie o czas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 Re: Elpiku.... 17.11.04, 16:00 i ja sie ciesze, ze jesteś :-) Z czasem niestety wciaz niezbyt dobrze a i z cala reszta tez nie wesolo. Taki jakis niedobry nastal na mnie czas. Moze w koncu sie rozpogodzi? Oby, bo bardzo potrzebuje dobrej "pogody" i Tobie jak najlepszej zycze Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku.... 17.11.04, 16:15 Witaj,wiec nadal problemy,to zle,ale mam taka nadzieje,ze to tylko przejsciowe Nie przejmuj sie bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: bedzie dobrze 18.11.04, 17:44 to dobrze ,ale moze wpadnij sobie na forum i poklikaj z nami Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:byłoby jeszcze lepiej 18.11.04, 22:16 gdybys znalazla choc mala chwileczke i choc malutkiego poscika dla nas napisala trzymaj sie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re:byłoby jeszcze lepiej 20.11.04, 19:26 moze dzisiaj sie pojawisz ????? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: jestem! 20.11.04, 20:18 nie wierze,czy to na pewno Ty,tak dawno nie widzialem Ciebie tu,a teraz taka niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Jestes jeszcze ????? 20.11.04, 23:40 czy juz gdzies poszlas ??nie widac Cie juz troszke,myslalem ,ze czaisz sie na setke,ale chyba sie myle,Masz problem z dostaniem sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 z problemami ale się dostałam 20.11.04, 23:54 tyle, że Ty chyba już zwątpiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: z problemami ale się dostałam 21.11.04, 00:14 nie calkiem ,ale jak nie odzywalas sie przez 40 min,to troszke dalo do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 wcale Ci sie nie dziwię 21.11.04, 00:18 ja już też zaczynałam tracić nadzieję, że mi sie uda pokonać bariery, które nie wiem dlaczego tak mnie ostatnio prześladują Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: wcale Ci sie nie dziwię 21.11.04, 00:23 cos w tym musi byc,mnie po ostatniej awanturze,net chodzi zadziwiajaco dobrze,za boje sie glosno mowic ,zeby nie zapeszyc,tak wiec oby jak najdluzej nie mial problemow z nim, Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 obyś nie miał żadnych problemów 21.11.04, 00:32 z którymi borykam się ja. To okropnie wnerwiające. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: obyś nie miał żadnych problemów 21.11.04, 00:33 mam taka cicha nadzieje,ale kiedy mnie to dopadnie ,tego nie jestem w stanie przewidziec Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: obyś nie miał żadnych problemów 26.11.04, 23:13 Widzisz nie mozna byc wszystkiego pewnym,ja nie narzekalem na lacze od jakiegos czasu i nagle kilka dni temu padlo,teraz pozostalo mi borykac sie z problemami z logowaniem ,czy wyslaniem posta.Jestesmy uzaleznieni od uslugodawcy i na nic nie zdaja sie prosby,grozby, zale i tak nie bedzie lepiej chodzilo.Nie moge byc pewien tego ze jak siade na net czy sie dostane czy nie,powoli mam tego dosc,pojde chyba znowu rozwiazac umowe,tamtym razem pomoglo na prawie dwa miesiace,zobaczymy teraz Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: obyś nie miał żadnych problemów 27.11.04, 17:24 jak mowia ,nie chwal dnia przed zachodem slonca ,wiec i ja nie bede teraz net chodzi,ale jak bedzie chodzil ???????? tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re Elpiku 30.11.04, 00:42 bardzo mi sie fajnie z Toba gawedzi,ale cos mnie sen dopada Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 02.12.04, 20:50 no gdzie Jestes,zaraz mnie moje malenstwo od netu odgoni,jak skonczy jesc fasolke,a Ciebie nie ma ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 11.12.04, 20:57 dlaczego sie nie pokazujesz,to wina netu????? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 11.12.04, 21:30 Ona biedna ma tez problem z dostepem do netu jak Frida ,ale jak ma chwilke to do nas dolaczy Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 13.12.04, 09:54 puknij w kaloryfer,zebym wiedzial czy zyjesz,tylko leciutko,bo po ostatnim Twoim pukaniu przyszla sasiadka,a potem moga byc plotki itd. pozdrawiam Milego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 14.12.04, 00:29 Bardzo mi przykro ale musze konczyc,syn cos chce sciagnac z netu i mnie przegania ,dzieki za mile klikanie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 16.12.04, 16:54 dzisiaj mam troszke wiecej dostepu do netu, a jak Tobie dzisiaj chodzi ?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 16.12.04, 20:50 widze,ze nie Masz czasu na klikanie,ale wiem ze nadrobisz pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 29.12.04, 22:33 jeszcze Swietujesz ???? bo cos Cie nie widac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 03.01.05, 13:16 rozumiem dzien,no moze dwa,ale ponad tydzien jak nie ma Ciebie na forum,co jest, przez Czerwony Krzyz mamy Cie szukac ?????,klikaj z nami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Re Elpiku 25.01.05, 17:26 Znalazla sie ,tyle tylko ,ze na chwileczke ,ale dobre i to trzymaj sie !!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.02.05, 14:26 juz nie stukam w kaloryfer,zeby Ciebie przywolac,ostatnio to zamiast Ciebie, przyszla sasiadka,stare babsko,lepiej zeby corke wyslala,wiec wolam glosno Elpikuuuuu gdzie Jestes,odezwij sie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Elpiku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.03.05, 22:43 juz Jestes,teraz juz moge isc spac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 00:44 no wlasnie kiedy,nastepna dziewczyna bedzie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 00:46 no wlasnie przydalaby sie jedna wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 00:51 bialoglowy pilnie poszukiwane Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 00:54 apel! o bialoglowy! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 00:59 moze jeszcze Henia sie odezwie,Ja to juz calkiem gdzies wywialo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 01:02 henia zupelnie zapomniala o nas hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 01:09 moze gdzies sie czai,albo ja cos zjadlo Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 01:50 buu netu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 08:15 biedna,ale jak bedzie miala ,to wszystko nadrobi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 15:38 no wypaslismy jej watek! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 21:34 Wolałbym zeby juz wkrotce sie tu pojawila, bo to ze watek sie rozrasta to dobrze, ale ostatnio niestety bez Niej :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 21:37 hehe mamy tu pare takich mocno rozrosnietych watkow! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 21:38 Ale fajne sa takie! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 21:40 no wlasnie ,i to bardzo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 21:41 Zatem elpiku! Zalatwiaj necika i przybywaj do Nas! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 21:43 wlasnie ,ja tez apeluje o powrot elpika! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 22:52 postukam w kaloryfer,zawsze to skutkowalo,tylko zeby sasiadka nie przyszla,ale co tam ,stukam puk,puk,puk Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 22:59 no ale czy to akurat elpikowa rura bedzie?heheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 23:12 zobaczymy kto przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 23:35 moze jakich innych przyciagniemy swoja paplanina! Odpowiedz Link Zgłoś
majak_m Re: elpiku,kiedy ty sie pojawisz tutaj?n/t 11.05.05, 23:45 Moze Ja sprobuje zapukac, mam chyba blizej :) Odpowiedz Link Zgłoś
elp1 ja usłyszałam Wasze wołanie 07.04.06, 09:36 i bardzo dziękuję za nie, a Aleks choć wołamy zdaje się nie słyszeć :-( Chyba rozwalę kaloryfer! Odpowiedz Link Zgłoś