Dodaj do ulubionych

ruczaj x, ale masz kumpli, komproma

IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:08
w studiu TVP zaprezentowali się jak nieuki i wsioki, spadek wartości mieszkańtakie kawały to opowiadajcie sobie w piwiarni
Obserwuj wątek
    • zielonki Re: ruczaj x, ale masz kumpli, komproma 10.01.05, 23:10
      No. A już myslełem, że to o KF. A Ty tylko TV oglądałeś.
      • Gość: wadera Re: ruczaj x, ale masz kumpli, komproma IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:13
        ruczaj pokazał intelektualne oblicze - niestety - profesor jacek i jego kumple pokazali im miejsce w szeregu jak gó..arzom
        • ruczaj.x nieośmieszaj się proszę... nie warto 10.01.05, 23:20
          pozdrawiam
          • ruczaj.x Re: nie ośmieszaj się proszę... nie warto 10.01.05, 23:20
            • Gość: wadera Re: nie ośmieszaj się proszę... nie warto IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:21
              tak jak zabawiłem się dziś to jeszcze nigdy
              • Gość: Noszek A ja to widziałem trochę inaczej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:41
                No tośmy chyba co innego oglądali. Majchower zapędził w kozi róg ? A ja
                widziałem program o młodych ludziach który boją się ,że będzie im się gorzej
                mieszkać ,że wielka koncentracja mieszkań komunalnych spowoduje wzrost
                przestępczości ,że nie ma infrastruktury , że nie było konsultacji .I widziałem
                prymitywną socjotechnikę z przyjściem zapłakanej matki z dziećmi i starszej
                pani ,które bardzo chcą mieszkań, i to szczedgólnie na Ruczaju .I widziałem
                majchowera ,który nie chciał / nie umiał / odpowiedzieć dlaczego w Krakowie nie
                może być tak jak w Europie,że takich ludzi rozmieszcza się po całym mieście.
                Ktoś tam zadał bardzo słuszne pytanie - czy chodzi o to ,że ma być dużo
                mieszkań komunalnych czy chodzi o to aby były one w jednym miejscu na Ruczaju .
                I chyba to jest kluczowe pytanie tej awantury - czy ma być więcej mmieskzań dla
                Krakowian czy też chodzi o to aby mieszkania były w jednym miejscu na Ruczaju.
                Jak słychać mieszkania na tzw wtórnym rynku są tańsze i szybciej do otrzymania
                niż budowane ,a i grunt na Ruczaju dość drogi .Więc może sprzedać grunt i razem
                z pozostałymi mieszkaniami przeznaczyć na zakup mieszkań .Trochę więcej roboty
                dla urzędu ale i mieszkania tańsze i więcej i mniej konfliktów,i szybciej .Same
                plusy więc dlaczego nie ? Ja wiem ,że wilki chodzą watahami ale ludzie mogą
                mieć trochę większy komfort. Wytłumacz mi więc mędrcu,czemu nie tak ? Czemu nie
                taniej ,szybciej ,bez konfliktów ? Dlaczego ma to być na jednym miejscu,o
                wiele później, drożej , z konfliktami ? Wytłumacz bo śmiać się będziesz jak
                koło Ciebie dokwaterują takich komunalnych z 200 mieszkań . Oj ,pośmiejesz się
                i Twoja rodzina,i dzieci .
              • ruczaj.x ale o co Ci tak konkretnie chodzi? 10.01.05, 23:49
                co Cie rozbawiło w tym programie... bo coś mi się zdaje, że w ogóle go nie oglądałeś, popraw mnie jeśli się myle.
                • Gość: wadera Re: ale o co Ci tak konkretnie chodzi? IP: *.itelekom.pl / *.itelekom.pl 10.01.05, 23:52
                  wasze postacie rodem z taniego horroru
                  • ruczaj.x ale ja tu konkretnie sie pytam? ;) 11.01.05, 00:54
        • Gość: mysliwy komproma?? IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 11.01.05, 02:53
          To chyba majcher sie kompromituje tworząc slamsy dla komunałków.Moze w każdej
          dzielnicy takie zrobią i bedzie fajowo::)))Nawet dla wściekłych wiader..wader
          nadających sie do odstrzału znajdzie sie kom€rka w komunałce sezon na polowania
          tuz tuz
          "darzbór"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka