stefandetko 11.01.05, 18:42 dlaczego usuwa Pan moje wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen stefku... 11.01.05, 18:45 nie wiem czemu admin to czyni, ale wiem, ze twoje posty są wyjątkowo głupie, przynajmniej te, będące kopią jakiegoś bzdetnego artykułu, obrażającego 120 tysięcy wolontariuszy wośp i tysiace dzieci leczonych i uratowanych dzieki pieniądzom zdobytym przez tę fundację... Odpowiedz Link Zgłoś
stefandetko Re: stefku... 11.01.05, 19:37 a co z wolnościa wypowiedzi? po drugie - opisywana przez RJ scena dotyczy przystanku Woodstock, o którym chyba nie chcesz powiedzieć, że jest clean i nikt tam nie handluje narkotykami, nie mówiąc już o innych ekscesach. jakie więc obrażanie wolontariuszy? WOŚP ma prawo wydać 10% na cele statutowe, ale czy musi na deprawację młodzieży? te 120 tys wolontariuszy ma prawo to wiedzieć i dlaczego nie wolno tego powiedzieć publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: stefku... 11.01.05, 19:49 > a co z wolnościa wypowiedzi? Portal Gazeta.pl jest wlasnoscia prywatna. Admin nie musi sie nikomu tlumaczyc, a juz na pewno nie tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefandetko Re: stefku... 11.01.05, 19:55 no własnie, jak to się stało, że portal został własnością prywatną? czy nie było to kiedyś tak, że ktoś zawłaszczył gazetę jakiegoś tam związku zawodowego? Twoja arogancja ma korzenie w niewiedzy StefanDetko nowamedia.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: związek zawodowy Re: stefku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 19:57 a twoja głupota gdzie ma korzenie? łżesz w każdym słowie jak pies! Odpowiedz Link Zgłoś
k.r.i.s.s Re: stefku... 11.01.05, 20:38 Hahaha no świetna stronka na prawde :) A jaka głęboka w treści! Linki rulez: prawica.pl, prawy.pl, wirtualnapolonia.com... Chłopie idź się leczyć! :) Taki duży a taki głupi! Wstyd! -- kriss.forum reaktywacja www.kazimierz.com Odpowiedz Link Zgłoś
stefandetko Re: stefku... 11.01.05, 21:09 i oto mamy oświeconą lewackość: zamiast argumentów - inwektywy, a rozumu i intelektu za grosz. no cóż, życie wg satanistycznej maksymy "róbta co chceta" doprowadza słabe umysły do stanu świadomości ameby. naprawdę jest mi Was żal StefanDetko nowamedia.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozumiem stefka Re: stefku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 21:15 jest przyrodnim bratem tereni nasweter i oszołoma z radia maryja - z takich ludzi, jak mnie uczyli rodzice, nie wolno się śmiać Odpowiedz Link Zgłoś