econ.uj 15.01.05, 01:11 mamy małe pytanie: czy prócz nas mieszkają na osiedlu jacyś studenci? dobrze byłoby wiedzieć, w końcu nawet tutaj brać musi się jednoczyć :) Anka i Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
econ.uj Re: STUDENCI 15.01.05, 09:53 qwerty_tarnovv napisał: > MY Z GOmezem mozemy sie z wami jednoczyc naprawde nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
please_read Re: STUDENCI 15.01.05, 10:03 Witam! Myślę, że niepotrzebnie odpowiadasz. Na dziecko wyżywające się przed monitorem pod nieobecnośc rodziców jest tylko jedna metoda - przemilczeć. Zignorowane samo znudzi się i pójdzie do swojego pokoju... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: STUDENCI 17.01.05, 21:50 Hej, Zglaszam sie, gotowy na integracje... Mozemy zaczac jednoczyc sie kolo polowy lutego - wtedy zamierzam osiasc w Paryzu :) ... michal (AGH) Odpowiedz Link Zgłoś
michalkozupa Re: STUDENCI 20.01.05, 16:52 Witam, czyzby Ali Baba i Baba Jaga?? Pozdrawiam. Student(jeszcze tylko pięć miesięcy, eh) Odpowiedz Link Zgłoś
muffinkakr Re: STUDENCI 20.01.05, 17:46 Cześć, mi został tylko tydzień, jeszcze kiedyś zatęsknię za nudnymi wykładami. A co będzie po tym ostatnim tygodniu?hmmm, którz to wie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miko145 Re: STUDENCI 20.01.05, 17:51 Witam, Jakie studia koncza sie w styczniu? Proponuje zostac na uczelni. Tak wyglada moj scenariusz na jesien. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
muffinkakr Re: STUDENCI 20.01.05, 22:19 Cześć, Akademia Ekonomiczna postanowiła, że stydenci studiują 9 semestrów. Po co ? Aby być pierwszą w wypuszczeniu studentów na rynek pracy. Niech reszta jeszce spokojnie studiuje a my już szukamy pracy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miko145 Re: STUDENCI 20.01.05, 23:23 .....i zgarniacie najlepsze kąski. Życzę powodzenia. Moja uczelnia (AGH) nie liczy sie ze studentem jesli chodzi o prace. Tak nam na koniec "dokręcili śrubę", że nie mozemy się pozbierac. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH UCZACYCH SIE DO EGZAMINOW!! OBY WASZE SESJE BYLY SZYBKIE I BEZBOLESNE!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kony6347 Re: STUDENCI 24.01.05, 23:08 "OBY WASZE SESJE BYLY SZYBKIE I BEZBOLESNE!!"... Przez to całe zamieszanie nie mam czasu, żeby się przeprowadzić:) Mógłbym się przygotowywać do egzaminów w moim nowym, paryskim mieszkaniu, a tu pół dnia nie ma na przerzucenie betów. Ale już wkrótce... Odpowiedz Link Zgłoś
miko145 Re: STUDENCI 26.01.05, 00:40 Trzymajcie kciuki! STOP. Dzisiaj egzamin! STOP. Akustyka pomieszczeń! STOP. Z (byłym) Panem Prezydentem! STOP. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
tycia.tycia Re: STUDENCI 18.02.05, 17:01 hehe, są :) Moj facet jest studentem :) Ale jednoczyc sie nie ma szans :) Nie dlatego, ze mu nie pozwalam (nie jestem potworem, wierzcie) - po prostu przekonałam go, że nie ma czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emmadax zza katedry 18.02.05, 22:51 pozdrowienia z drugiej strony katedry :-) uczcie się pilnie, bo ci z drugiej strony też by chcieli na nartki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madebs mam mieszkanie do wynajęcia 07.03.05, 09:59 mam mieszkanie (46m2 - 2 pokoje) do wynajęcia na Paryżu. szczegóły: madebs@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: STUDENCI 17.12.05, 10:11 haha! ...bo studenci to powinni trzymać się razem. mieszkam tu od wakacji i dalej nie znam nikogo : P może jakaś 'mała' imprezka integracyjna ? : > Odpowiedz Link Zgłoś
gilu9986 Re: STUDENCI 17.12.05, 16:04 no ja tez jestem za..... tylko gdzie i kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
qlka05 Re: STUDENCI 17.12.05, 23:41 kurde,dzisiaj jużchyba nic z tego nie wyjdzie, ale możesz zarzucić numerem gadu na przyszłość ?:> gygy:8573153:p Odpowiedz Link Zgłoś