Gość: Posener IP: *.spine.pl 23.01.05, 14:43 Poznań i tak jest dużo fajniejszym miastem niż wasz prowincjonalny Kraków haha. Taka jest prawda,że Krakówek jest daleko w tyle za Poznaniem i Wrocławiem haha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Posener Re: Poznań lepszy IP: *.spine.pl 23.01.05, 15:05 Ten Wawel to bardziej koszary przypomina. Wcale nie jest taki majestatyczny. A i w środku nie ma nic ciekawego. My w Poznaniu przynjamniej mamy pruski ordnung i ład. No i drogi i wszystko inne mamy lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Poznań lepszy 23.01.05, 15:07 No i.....macie dr.Kulczyka!!!;c}}}. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posener Re: Poznań lepszy IP: *.spine.pl 23.01.05, 15:10 To raczej nobilitacja dla Poznania mieć najbogatszego człowieka w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasiali_górale Re: Poznań lepszy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 16:08 Ale czy to Poznań ma Kulczyka, czy Kulczyk Poznań ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Prowokacja z Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:12 Nie ma jak ktoś z Krakowa pisze o Poznania niezależnie co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posener Re: Prowokacja z Krakowa IP: *.spine.pl 23.01.05, 16:43 Owszem, piszę z Krakowa. Goszczę w chwili obecnej u kumpla. Mieszka on na prądniku czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: Poznań lepszy IP: *.aine.pl 23.01.05, 17:43 Zgadza się ! Tyle afer ile wyszło na jaw w Poznaniu to w Krakowie przez 5 lat nie było!!! Oj daleko nam do Poznania! PS. A poza tym Poznań jest niestety brzydkim miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posener Re: Poznań lepszy IP: *.spine.pl 23.01.05, 18:33 Ale to Poznań jest centrum finansowym Polski Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Poznań lepszy 23.01.05, 18:41 Zwłaszcza w praniu pieniędzy!!;c}}]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posener Re: Poznań lepszy IP: *.spine.pl 23.01.05, 18:47 Ahh, no już nie musisz być taki zgryźliwy :p ja tylko chcę wam (krakusom) uświadomić, że nie jesteście pępkiem świata. W telewizji,radiu, wszędzie słychać albo Kraków albo Warszawę, jakby nie było innych miast w naszym kraju. Poza tym, czym się Kraków może pochwalić oprócz ładnego zresztą starego miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Poznań lepszy 23.01.05, 19:20 LUDŻMI....Takich cudownych nie ma nigdzie w świecie!!;c}}}. Odpowiedz Link Zgłoś
octopussy Re: Poznań lepszy 23.01.05, 19:38 Ja mam mezulka z Poznania to sie wypowiadac nie bede, ale ten ryneczek w Poznaniu maciupki macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efk@ Re: Poznań lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:41 To jest odpowiedź!!! Gratulacje! :-) Odpowiedz Link Zgłoś