Gość: IZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:13 Gdzie w Krakowie znajuje sie punkt skupu makulatury (najblizej NOWEGO KLEPARZA)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Skup makulatury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:56 ja nie wiem,moze wy wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Skup makulatury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:03 Ja pytam serio, troche sie tego nagromadzilo i trzeba sie szybko papierow pozbyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Skup makulatury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:39 Ojej IZA - skorzystaj z wyszukiwarki na forum ten wątek pojawiał się już parę razy. Ja znam jeden punkt skupu na Kawiorach (przy skrzyżowaniu ulic Nawojki, Czarnowiejskiej i Kijowskiej), ale w ogóle za makulaturę bardzo marnie płacą około 2 - 3 gr za kilogram. Nie opłaca się - nie zwróci się za bilet autobusowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Skup makulatury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:50 Dzieki za wiadomosc.Faktycznie,nie oplaci sie oddawac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Skup makulatury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:47 czesc! Punkt makulatury jest np. na Koletek czynny od 7-mej rano , za makulaturę płacą 17 groszy za kg (gazety), a inną np. kartony , książki 10 groszy za kg. Ja uzbierałam 300kg makulatury i dostałam pół bańki. pozdrawiam A.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Skup makulatury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:25 Ada, dziekuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś